- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki en son 7,8 di
seninki yine yükselir tatlım ilaclarını kullan pekmez siyah cekirdekli kuru üzüm ye .
onları da yiyemiyorum ben şuan seker çıktığı için
rosemcim bende fitik kullanmadım hiç onun için yöntemi nedir nasıl uygulanır bilmiyoırum...umarım en kısa zamada çözümlersin cnm..
verdiğin bilgiler için de tşk. ne çok şey varmış anne sütünü arttıran...
ben de kan hapımı içmiyorumm yaa... üzülüyorum ama napimm cnm istemiyoo kötü oluyorum içince.. ama en son 1 ay önce baktırdım kanıma 10 du. inşallahh düşmemmiştir..
benimki en son 7,8 di
seninki yine yükselir tatlım ilaclarını kullan pekmez siyah cekirdekli kuru üzüm ye .
Onları da yiyemiyorum ben şuan seker çıktığı için
eyetkinercım sen nıye kan hapını icmiyorsun?
benımde 11 e düşmüstü hergun ıcıyorum mecburen.
bırde saclarım cok dökülüyordu hapı ictigimden beri dökülmesi azaldı.
GÜNAYDIN kızlar tahlil yaptırdık sabah sabah moralim bozuldu çok fazla enfeksyon çıktı kanda hastada değilim ama değerler çok yüksekmiş birde kanda düşme varmış tahlil yaptırmaya korkar oldum yarın antalyaya gidiyorum orda doktorum vardı ona göstericez sonuçları
merhaba kıslar...mirmirmirmir
rosem parmağına al ittir taaa içine doğru gözlerini kapat ve hemencicik ittir yoksa insanın canı yanıyor yarım bırakıyor.
benim doktorum şeker testi istemedi ne durumda şekerim onuda bilmiyorum hemen pekmez takviyesine başlarım artık senin baya düşükmüş canım inşallah yükselir değerin
eyetkiner hiç kullanmadıysan muhtemelen düşmüştür canım
bebek sendeki demiri çekiyor cünkü o da kansızlık yapıyor
Yahuuu emelcimmmm bi de boyle cıkıp soluyosunuzzz cok fena hırpalıcammm klava: Hic bakmıyosunn sende ihmal ediyosuunn kendiniiii :mymeka:
Rosemm fitili bi anda koycaksınnn itebildigin kadar it, orda kalsın sonucta her türlü enfeksiyonu buluyo ilaççç
Yahuuu emelcimmmm bi de boyle cıkıp soluyosunuzzz cok fena hırpalıcammm klava: Hic bakmıyosunn sende ihmal ediyosuunn kendiniiii :mymeka:
Rosemm fitili bi anda koycaksınnn itebildigin kadar it, orda kalsın sonucta her türlü enfeksiyonu buluyo ilaççç
zuzum hosgeldın.
eyetkinercım ilac sende yan etkı yapıyor sanırım.
sac dokulmesı buyuk ıhtımal kanla alakalıdır canım.