- 5 Ekim 2008
- 1.578
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDIN kızlar tahlil yaptırdık sabah sabah moralim bozuldu çok fazla enfeksyon çıktı kanda hastada değilim ama değerler çok yüksekmiş birde kanda düşme varmış tahlil yaptırmaya korkar oldum yarın antalyaya gidiyorum orda doktorum vardı ona göstericez sonuçları
GÜNAYDIN kızlar tahlil yaptırdık sabah sabah moralim bozuldu çok fazla enfeksyon çıktı kanda hastada değilim ama değerler çok yüksekmiş birde kanda düşme varmış tahlil yaptırmaya korkar oldum yarın antalyaya gidiyorum orda doktorum vardı ona göstericez sonuçları
hürrem gecmıs olsun.kan hapı kullanmıyormuydun?GÜNAYDIN kızlar tahlil yaptırdık sabah sabah moralim bozuldu çok fazla enfeksyon çıktı kanda hastada değilim ama değerler çok yüksekmiş birde kanda düşme varmış tahlil yaptırmaya korkar oldum yarın antalyaya gidiyorum orda doktorum vardı ona göstericez sonuçları
bendede süt olayı için bir belirti yok.aranızda belirti olan varmı
hürrem gecmıs olsun.kan hapı kullanmıyormuydun?
canım şimdi içmiyosun doğumdan sonra doğumunu yap içmeye başla bide kızlar eve gelince hastaneden 2 gün içinde normal biraz sıcağa yakın duş yapın sütünüz daha kolay gelir:ecrin_bebek:
merhaba kıslar...mirmirmirmir
Ya cnm süt belirtisi olması gerekmiyoki. Bendede bişey yok ilk hamileliğimdede hiçbirşey olmadı bende doğumdan sonra gelmeye başladı o kadar çok sütüm vardıki 14 ay emzirdim kızımı daha emzirsem emecekti yanii zor bıraktık..kafamçokkarıştı
kullanıyorum canım ama yinede düşmüş işte onu fazla takmadım ama enfeksyon çok korkutuyor beni :çok üzgünüm:
canım endıselenme enfeksıyon ıcın antıbıyotık yada fitil verırler.hemencecık gecer.kullanıyorum canım ama yinede düşmüş işte onu fazla takmadım ama enfeksyon çok korkutuyor beni :çok üzgünüm:
canım oglus ıyıde ben pek ıyı degılım.merhaba rosemm.. nasılsın cnm oğluşun nasıl?
maşallah ne güzel inşallah bundada emer benim hiç sütüm olmadı korkuyorum bundada olmucak diye şimdiden çareler arabaya başladım-tatlicadiarzu-
Hürremcim bendede olmuştu enfeksiyon çok yüksek miktarda hemde böbreklerime bile ağrısı vurmuştu. Dr. antibiyotik verdi ilacı kullanmaya başladıktan 2 gün sonra geçti cnm. uzun sürmüyo merak etme kan içinde benim doktorum sabah aç karna muhakkak pekmez ye dedi çok faydalıymış ama gerçek pekmez bulabilirsen cnm markette satılanlardan değil..
[color="ındigo"]canım endıselenme enfeksıyon ıcın antıbıyotık yada fitil verırler.hemencecık gecer.
[/color]
benim enfeksyon kanda çıktı idrarda değil onada mı fitil veriyorlar cadıarzu
hürremcim enfeksiyon için antibiyotik kullanabilirsin kanda çıkmışsa .
Geçmiş olsun.