2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Melekcim okuyunca şok oldum hayatım heryerde yazıyo aletli spor yapmayın yürüyüş yogo veya yüzme yapın diyolar senki bilinçli bi insansın ay kocişin nasıl izin verdi sana onada kızdım çarpışan araba felan ne kadar şiddetli şey normalde bende çok severim o yüzden iyi bilirim belimi hep incitirdim bindiğimde sert vuruşlardan dolayı lütfen canım ya ne kaldı şurda accık dayan kilo konusunda lütfen accık relax ol inan fazla kilo almadın sende bişiycik kalmaz canım ya bünyenden dolayı lütfen son zamanımızı keyfle geçirelim güsel haberler alarak :1hug:
 
kızlar sizin dr larınız hemen magnezyum hapı mı verio? yani bnm kramplarım falan olmadı ve dr umda magnezyum falan hiç bahsetmedi..kramp olsada olmasada kullananlar var gibi?
 

çok sağol canım.ben izine ayrılıcaktım.çıkmayı düşünmüyordum ama çıkarırlarsa kısmet dicem artık hakkımızda hayırlısı
 
çiçek bende osteocare kullanıyorum canım accık iri ama alıştım lık lık gidiyo:) içeceksin ikiye böl iç bişiy olmaz paraçparça yapmadıktan sonra doktorunada sor tabi maşallah bende öyle kasılma kramp pek olmadı nadiren oldu canımgerçi ben sütte çok içiyorum ilaçlarını al canım düzenli hem kendimiz için hem bebeklerimiz için lazım biliyosun:1hug:
 
kızlar sizin dr larınız hemen magnezyum hapı mı verio? yani bnm kramplarım falan olmadı ve dr umda magnezyum falan hiç bahsetmedi..kramp olsada olmasada kullananlar var gibi?

benim kramlarım olduğu için verdi bide kasılmaları önlüyo magnesyum o yüzden sende kullan ihmal etme tatlım alkisalkisalkis
 
benim kramlarım olduğu için verdi bide kasılmaları önlüyo magnesyum o yüzden sende kullan ihmal etme tatlım alkisalkisalkis

ya en son gittiğim dr a sormuştum yeterli süt içiosan ben haptan yana değilim demişti.bende gunde 500 ml süt içiorum zaten..ve krampda yok..gerek duymadım ama bi daha sorayım..
 

canım hoş geldin çok geçmiş olsun bebeğine ve kendine dikkat et


canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.........



canlarım sağol ;bende bilmiyorum ya gebeliğin başından beri akıntım var sürekli fitil veriyor fitili bırakınca yine aynı


teşekkür ederim demetçimm idrar yollarında iltihap vardı ama ilaç kullandım geçen haftada
tahlil yaptırdım çok azalmış dediler anlamadımki:sm_confused:bende

Sİbel bebİŞİn İyİ olmasına sevİndİm canım akıntını sorsaydın doktora...
teşekkür ederim canım ...
 
ya haklısınız kızlar............
ÇarpıŞan arabalara ÖykÜ eylensın dıye bındım....................

Aletlı sporu da ılerdekı sıtenın parkına konulan hanı Şu beledıye tarafından her semte aletlı spor mekanızmaları kurulduya onlardan yaptım 1 saat ama zorlamamaya ÇalıŞtım kendımı...bıdaha da gıtmedım zaten..........
Yanı Öyle Çok spor amaÇlı yapmadım yÜrÜyÜŞe ÇıkmıŞtık gÖrÜnce dayanamadım
 
çok süt içmekte demiri cekiyormuş bilginiz olsun
1 bardak yeterli günde

ilsucum süt demiri çekmio tatlım ama fazlasını alırsak vucut idrar yoluyla atıyo fazlasını sadece ihtiyacı olanı alıo.günde 2 bardak sabah ve akşam önerilio..hamileyken tabi..hamilelik dışında gece yatmadan önce 1 bardak yeterli oluyor.
 
günaydın güzel anneler
geçmişi okudum geldim
inşallah iyisinizdir hepinz güzel bir gün geçiririz inşallah
selsincim başın sağolsun iş konusunuda dert etme sen doğum izninden dönene kadar herşey yoluna girer
melek neyse canım şükürki bişey olmadı kendinide suçlama
çiçeks canım ağrının sebebi hamileliktir başka bir sorun olduğunu sanmıyorum
magnezyum kullanırsan geçer
ama son aylarda mg vermiyorlar doğumu geçiktirdiği için kasılmaları önlediğinden
 
kızlar bende sürü seviyorum içiyorum 500 ml ama magnesyum kullandığım halde bazı geceler kramp giriyo ama yorgunluğumu ve kalça ağrılarımı hafifletiyo magnesyum:CüvCüv:
 
dilaracım senn bunyene yeterli gelmio olablir veya metabolizman o demirden faydalanamıyodur bu da kişiye özel b durum..yani senn ilaç kullanman gerekiyodur diye vermiştir dr un tatlım..
 
Kızlar özellikle omuzlarının arka taraflarında ağrı olan var mı?Benim aşırı ağrıyor, sadece yatınca biraz daha ii onun dışında özellikle oturmamı engelliyor. yaslanmadan oturamıyorum. tam sağ göğüsümün arkası, omuzumun tam aşağısında bu ağrı.sadece o noktada.Genel olarak sırt değil yani.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…