- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
canım gözünüz aydın çok sevindim
bebişiniz kısmetiyle geliyor
allah birdaha böyle sıkıntı yaşatmasın
çok teşekkür ederim canım:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gözünüz aydın çok sevindim
bebişiniz kısmetiyle geliyor
allah birdaha böyle sıkıntı yaşatmasın
hoşbuldum zuzummmmmŞeniz
ondan senle bu kadar yoluşuyoz şekerimmmm burçdaşım benimmmmm:lepi:Şeniz
cümbüşlü evler daha iyi boşverrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:
aminnnnnnnnnn hepimizin inşallah canımmmmmmŞeniz
2 haftada bir gidiyorum canım ama sanki bu son 15 gün geçmedi bir türlüüüü
kızlar sonunda güzel haber geldi çok mutluyum eşim pazartrsi günü iş başı yapacak allah kısmet ederse yarın evrakalrını hazırlayıp teslim edecek hem çok duyguluyum hem çok sevinçli ay bi hal oldu ağlsammı ağlamasammı:asigim:
kızlar ben doğumumu yanlız yapacağm yani ailemden kimse olamıyacak
eşimle ben olacağız
annem 1 hafta sonra gelebilecek
bir hafta nasıl bakacağımı bilmiyorum çok korkuyorum
inanın doğumdan çok bunu düşünüyorum
tüyları olan varsa paylaşabilrmi saçma bi soru mu oldu acep-tatlicadiarzu-
Vayyyy paluk musunnn sendee delikafadulden Hangi cinssin hangi sularda yaşarsınnn, ay sen kayıp balık nemo ol, bende yanındaki melek balıgı varya sen kimsin sen kimsin diye gezen o olıyımmmm Şeniz
Diloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı ugurlu olsun eşinin yeni işi, evinize yeni kısmetler, güzel nimetler getirsinnnn, valla üstünüze alınmayın ama bence bebişinnn şansı bu ugurluuuu melek buuu ugurluuuu :teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyarısı cnmmmmm swetciminnnn basınaaa
eşimle ben olacağız
dilara cnm benimmm çok ama çok sevindimmm.. allah bol kazanç versin.... rabbim hep yanınızda olsun cnm....
eşimle ben olacağız
NASIL OLACAK O YA nasıl kalkacaksın hemen sen kalkana kadar eşin ne yapacak çok zor bi durum ama RABBİM dağına göre kış verir inşallah göz açıp kapayınca geçer bir hafta sende çabucak iyileşirsin çevrenden falan yardım eden olur belki
canım ben kızımda 9 gün annemde kaldım sonra tek başıma evde kaldım ama inan bebişler 15 gün pek sesi çıkmıyo huysuzlanmıyo rahat olabilirsin emzir koy yerine günlük duşunu aldırırsın yatırıverisin zaten saniyede uykuya dalıyolar sık sık emziremye bak daha rahat edersin bebişler ilk zamn hep uyku modunda uykudan uyandır emzir hemen sende bi hafta içinde kendine gelirsin zaten eşin nasılsa yanıdayerimseniben
kızlar sonunda güzel haber geldi çok mutluyum eşim pazartrsi günü iş başı yapacak allah kısmet ederse yarın evrakalrını hazırlayıp teslim edecek hem çok duyguluyum hem çok sevinçli ay bi hal oldu ağlsammı ağlamasammı:asigim:
dilara çok sevindim hayırlısı olsun inşallah :lepi:
canım çok sağol içime su serptin:1hug:
inşallah oğluşumda emme problemi filan olmaz
demetcim digubimcim dilaracım çok saolun paşama yaptığınız yorumlar için Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş...
Dilara çok sevindim eşinin iş olayına başa kadar gitsin inş. maşallah canım ya kuzun kısmetiyle geliyo ne güselll
eşimle ben olacağız
Vayyyy paluk musunnn sendee delikafadulden Hangi cinssin hangi sularda yaşarsınnn, ay sen kayıp balık nemo ol, bende yanındaki melek balıgı varya sen kimsin sen kimsin diye gezen o olıyımmmm Şeniz