2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benimde kasıkalrıma vuruyor..
doktora sorum ayakları orda o zydüen dedi.gerçektene kasıkalrda ayakalrını savurup duruyordu.merak etme annesi ayak oyunu seviyor demke ki minik

Evet canım ayakları orda bende hissediyorum ama yürüyünce iniyor iyice aşağıya oturamıyorum bile bir süre ağrı yapıyor.Dr.gidicem haftaya sorayım bakalım ne diycek.

canım bebişin orda rahat ediyor demek ki..benim bebiş daha çok mideme yakın yerlerde vuruyor.yukarılarda artık tekmeleri..ben de senin gibi 1 haftadır yürüyüş yapıyorum ama öyle bişey olmadı.bence senin bebişin aşağıda daha rahat ediyor..

Evet canım benim bebişin rahatı iyi çünkü ayakları ordan hiç çıkmıyor.

TeŞekkÜr ederİm kuzeydenİz benİm kızımda aŞaĞıdaydı bİraz daha yenİ yenİ yukarı Çıktı ben hİÇ yÜrÜyemİyordum Şİmdİ rahatım ama sen yÜrÜyÜŞe baŞla ama az mesafe yÜrÜ dİnlene dİnlene gİt canım bİde doktorlar aĞrınız olursa hemen oturun dİyor aslında dÜzenlİ yÜrÜmek İÇİn tam zamanı

Yürümeye çalışıyorum canım bırakmam artık son zamanlar ne kadar yürürsek o kadar iyi normal doğum için.
 
ben de biraz hesaplarıma bakayım sayfam açık kalsın.. bakarım yine arada size....
 
canım niye ikizler burcu olmasını istiyosun bende yengeç olsun diye en erken bile 24 haziran yani olursa olsun diyorumnaniknanik

yanlış yazmışım canım pardon
ben ikizler olmasını istemiyorum
keisnlikle.
yengeç felan farketmez.
24 hazirandan soırna soğs süper olur hatta.
:))))))
yengeç felan farketmez ikizler olamsın bir de21-20 hzirane dnk gelemsinde
:)
sağlık en öenmlisi tabi
 
kızlar benim oğluşumda sağ tarafıma öyle tekme atıyorki anlatamam karaciğerimi parçalıyacak yaramaz:emir_bebek:
heralde yan yatıyor
yengeç burcunu bende istiyorum ama muhtemel doğum 29 haziran yani 1 hafta önce gelmek isterse benim kuzum ikizler olur
hayırlısı sağlıklı olsunda
 
kızlar ben aslanım babada aslan bizim oluş da ya aslan ya yengeç olucak aslan olursa evde 3 aslan nasıl olur bilmem yeğenimde yengeç çok duygusal oluyorlar çirkin ördek yavrusu hikayesinde ağlamıştı bu ördeğin hiç arkadaşı yok yalnız ne yapıcak diye canım benim.
 
Kızlar biyerde okudum şimdi yengeç burcunun kişiliğinin sağlam olması için baya destek vermek çok ilgilenmek gerekiyomuş ama ikizler burcu ise çok sıkılgan ama çokda zeki oluyorlarmış..Kişilikleri daha güçlü oluyomuşş
 
EŞım boĞa ben boĞa ıkızler hıÇ Çekılmez yanı.:))
ama yengeÇ olabılır :))))
huyu gÜzel olsun kaderıde gÜzel olsun yavrularımızın
 
Benım eŞım ıkızler gerÇekten Çok sıkılgan maynum ıŞtahlı ve de zekı kafasında aynı anda kaÇ ıŞı bırden yapar Çok temız kalplı oluyorlar yengeÇlerse genelde yeteneklı oluyorlar Özellıkle resım konusunda alınganlıkları var bıraz
 
selam kızlar 1 günde olanlar beni çok fazla üzdü gerçekten gereksiz şeylerdi...olan derinciğime oldu ve onun için gerçekten çok üzüldüm...
okuyorsa onu kocaman öpüyorummmmmmŞeniz

ve geçmişe bir göz atarsak.....


a.s.Günaydın arkadaşlar dün şeker yüklemesi sonucumu aldım herşey normal bişey çıkmadı çok şükür.İşyerindeki yoğunluktan dolayı sohbetlere fazla katılamıyorum.Umarım herkes iyidir hiçbirşey için canınızı sıkmayın güzel anne adaylarıa.s.

çok sevindim sehercim sende kurtuldun bu şeker meselesinden.....

kızlar çok korkuyorum...
çünkü dün küvette popo üstü düştüm. allahtan küvetin bir tarafı yüksek . o yüksek tarafa oturdum ayağım kayınca. ama yaşadığım paniği anlatamam düşme sırasında..... sanki her yöne devrilebilirmişim gibi geldi. tabi o panikle yarım saatte anca kendime geldim ve hemen dr a gittik. allahtan bebişim iyi dedi dr.:nazar::nazar::nazar::nazar: popo üstü düşmüşüm şans işte. ama hala korku var içimde.

ay canım çok geçmiş olsun Allah korumuş vallaaa:Saruboceq:

ben oğluma hamileyken 8. ayımda adapazarının en işlek caddesinde karşıdan karşıya geçiyoruz annecimle yeşil ışıkta ayağım takıldı yolun tam ortasında karnımın üzerine bir düştüm:1shok: karnımda nerdeyse burnuma değiyo o kadar büyük bu aradakaydirigubbakcemile3 düştüm anında başlamışım ağlamaya bebeğim de bebeğim diyesenağlama tüm cadde başıma toplandı tüm araçlardaki insanlar indiler koştular doktora götürelim diye sağolsunlar annem de tansiyon yükselmiş beni o halde görünce o da iptal-tatlicadiarzu- beni doktoruma götürün dedim hemen götürdüler eşim falan toplandı tabi.
ilk etapta hiçbişi yoktu çok şükür ama 1 hafta sonra doğum sancısı başladı erken doğum-tatlicadiarzu-
15 gün serum taktı doktorum rahim açılmasın diye dünya ilaç.sonrada olsun artık dedi ama rahim açılmadı fazla ilaç aldığım için ve sezeryan:mymeka:
oğlum 16 gün önce geldi 10 temmuzda doğcaktı 24 haziran oldu kuzucum:asigim:


günaydın arkadaşlar, dün doktora gittim, kızımı gördük, uyuyordu uyandırdı doktor teyzesi, bir gerneşti bir gerneşti ki sormayın, esnedi iki kez, ağzını kocaman açtı, elini yüzüne götürdü, uyandıktan sonra da çok hareketliydi, doktor özellikle ayaklarını çok güzel hareket ettiriyor dedi.

bu arada kızlar, karnımın altında olan kasılmalar için magnezyum hapı verdi, günde iki kez iç dedi, ama pek içimden gelmiyor, ha bir de bebek biraz aşağıdaymış, çok fazla ayakta kalma dedi, magnezyum kasılma ve ağrılar için mi yoksa bebeğin aşağıda olmasıyla mı ilgili anlayamadım, ilacı kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım, zaten demir ve elevit kullanıyorum, bir de hergün bol magnezyum içeren hurma yiyorum mutlaka, sizce ne yapmalıyım?

oyy maşallah güzel kızına canım:nazar:
bence doktorun verdiyese kullanmalısınfisfisfis


l006j.jpg


alın size orman manzaralı yandan göbüşşş kaydirigubbakcemile3

l007.jpg


pazar günü çekmişti eşim tam 29+0 halimiz hihoyyyt

tü tü tüüü tüüüüüü maşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Şeniz

bu ne güzellik şekercim harika görünüyorsun kuzucuğunlaaakaydirigubbakcemile5



Yarabbim mucize budur işte yaaa:asigim:

maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağlıkla kucaklarsın inşallah bu yakışıklıyı gaydinimŞeniz


Cnm dün gittim doktora bebeğimin suyunda bi miktar azalma olmuş serum vericekti ama seni süründürmek istemiyorum şimdi buralarda dedi. Bi ilaç verdi ve çook bol miktarda sıvı tüketmemi söyledi. Dün akşamdan beri epeyce iyiyim cnm..Sanırım atlattım. Bu arada bebişimide gördüm dün çook tatlıydı oğluşum 1400 gr olmuş boyuda 40 cm. olmuş teyzelerii:nazar:

önce geçmiş olsun canım sonrada bu bu tosuncuğa kocaman bir MAŞALLAHHHH:nazar:a.s.:nazar:

Kızlar burçlarla ilgisi olan varmıı şimdi ben 19 haziranda doğurursam ikizler burcu olucakmış yükselenide aslan.. ama 22 haziran olursa yengeç olucak sizce hangisi iyi yani kişilikleri nasıl oluyo bilen varmı?

canım yükselen burçlar doğduğu saate göre belirleniyor güne göre değil. her 2 saatte bir yanılmıyorsam yükselen burç değişiyor.

valla ben ikizlerim oğlum yengeç ama inan kişiliği etkileyen kesinlikle ve kesinlikle yükselen burç. benim tavsiyem eğer sezeryan olacaksan saatini ona göre sen belirle tabiki önce bir araştır. bu linkten bakabilirsin canım yükselen burca

yukselen burcunuz



yengeç burcu daha uyumlu sakin bir burç
ben ikizler burcunu pek sevmiyorum

yanlış yazmışım canım pardon
ben ikizler olmasını istemiyorum
keisnlikle.
yengeç felan farketmez.
24 hazirandan soırna soğs süper olur hatta.
:))))))
yengeç felan farketmez ikizler olamsın bir de21-20 hzirane dnk gelemsinde
:)
sağlık en öenmlisi tabi


ikinize de çokk teesüf ediyorummmm:dilcikar:

ben ikizler burcuyummmmlülülülülülü

çokda mutluyum:sm_cool:
 
kızlar 2 gündür giremedim taşınmışınız hemen nasılsınız bakalım

hoşgeldin canım nasılsınŞeniz

melekten hiç ses yok nasıl oldu acaba....

ben bugün sanki biraz daha iyiyim çok şükür..
gerçi akşam daha fenalaşıyorum gündüz nispeten iyi oluyorum..

teyzeleri kızım maşallah 2 gündür tekme atmaktan yorulmuyor elimi nereden hissettirsem oraya dönüpğ vuruyorrr böyle oynuyoruz kızımla ikimizzzz:nazar::sm_cool::nazar:

akşama kontrolümüz var bakalım minik prensesim ne kaa büyümüşşşş:asigim:
 
hoşgeldin canım nasılsınŞeniz

melekten hiç ses yok nasıl oldu acaba....

ben bugün sanki biraz daha iyiyim çok şükür..
gerçi akşam daha fenalaşıyorum gündüz nispeten iyi oluyorum..

teyzeleri kızım maşallah 2 gündür tekme atmaktan yorulmuyor elimi nereden hissettirsem oraya dönüpğ vuruyorrr böyle oynuyoruz kızımla ikimizzzz:nazar::sm_cool::nazar:

akşama kontrolümüz var bakalım minik prensesim ne kaa büyümüşşşş:asigim:
canım inşaallah güzel haberlerle dönersin doktordan...
 
Demetimmmm be yawww oşşşşgeldınnnnnnnn lülülülülülü Benim burcum balık, yükselenim ikizler cok acaip bseyim bennnn, baba koç yükselen aslannnn valla ev tam cümbüşşş olcakkk kaydirigubbakcemile3
 
X