- 30 Ekim 2007
- 975
- 0
hazırlıkların tamam sayılır.pek bişey kalmamış..hayırlısıyla doğumun gerçeklşir inşaallah canımm..
inşallah cnm Allah hepimize yardım etsin hayırlısını versin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazırlıkların tamam sayılır.pek bişey kalmamış..hayırlısıyla doğumun gerçeklşir inşaallah canımm..
Arkadaşlar ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum.Ama 1 haftadır yürüyüşe başlayınca oğlum aşağıdan sürekli tekmeliyor.Rahatsız olup kesiyorum yürümeyi.Sizinde çok aşağıdan vuruyor mu yoksa benim bebeğim mi çok aşağıda acaba.
hazıranda dogum yapan annıslerle cok nadır gorusebılıcez artık cunku onlar bebıslerıyle ılgılenmekten fırsat bulamayacaklar:lepi:
benim noral doğum 3 temmuz göündüğü için
sezaryn olursa haziran 20 giib olur herhalde ama ben ikizler burcu olmasın istiyorum.
o yzüden biraz dha sıkıp 23 temmuz yaparız belki ama doktorum normale doğru giidyor.inşallah da öyle olur hayırlsı ile tabi.
Herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum ablam 10 gün gecikmeli doğurmuştu doktorun dediği tarihten ve normal oldu bende beklicem inş. normal doğumumu herşey yolunda gider inş...:Saruboceq:
ayyy doğumlar yaklaşıyor demek heycanlandım...delikafaduldenhepimiz sağlıklı bir şekilde doğum yaparız inşaallah....
ay cogu gıttı azı kaldı ınanamıyorum hala allahım ınsallah saglıkla gelır tum bebışler:Saruboceq:
İnşallah cnm .. Kızlar benim doğum tarihim büyük ihtimal 19 haziran olucak..Doktor bi aksilik çıkmazsa şu an için 19 haziran gibi alırız ddedihihoyyyt
ben sezeryan olursam 3 temmuz gıbı dogurmus olurum heralde normal olursa bılemıyorum ama yıne 38. haftada doguracagımı hıssedıyorumdelikafadulden
Ayy benİmde 28 hazİrann dedİ nasİp bakalım ne zaman gelecek kuzumm
canım bebişin orda rahat ediyor demek ki..benim bebiş daha çok mideme yakın yerlerde vuruyor.yukarılarda artık tekmeleri..ben de senin gibi 1 haftadır yürüyüş yapıyorum ama öyle bişey olmadı.bence senin bebişin aşağıda daha rahat ediyor..Arkadaşlar ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum.Ama 1 haftadır yürüyüşe başlayınca oğlum aşağıdan sürekli tekmeliyor.Rahatsız olup kesiyorum yürümeyi.Sizinde çok aşağıdan vuruyor mu yoksa benim bebeğim mi çok aşağıda acaba.
inşaallah dilediğin gibi olur zuzucum.
bende aslında durduğu kadar dursun istiyorum içerde 26 haziran tarih vermişti doktor ama bakalım aslına temmuz1 kadar sıksamda iyi olur temmuz anne adayı tam olurumdelikafadulden
ben aslan burcu olmasını ısterdım bende bır aslanım cunku:lepi:
ama yengecte olsa olur benım ıcın farketmez babası boga burcu bız herkezle anlasıyoruz:lepi:
Kızlar burçlarla ilgisi olan varmıı şimdi ben 19 haziranda doğurursam ikizler burcu olucakmış yükselenide aslan.. ama 22 haziran olursa yengeç olucak sizce hangisi iyi yani kişilikleri nasıl oluyo bilen varmı?
benimde iştahım öyle yok..ama canım iyi kilo almışsın üzülmene gerek yok.verseydin daha kötüydü..kızlar su gunlerde benım gıbı ıstahı kesılen varmı?
ben hıcbırsey yemek ıstemıyorum nedense mıdem almıyo oyuzden 2 kılo almısım bu ay:çok üzgünüm:
kızlar su gunlerde benım gıbı ıstahı kesılen varmı?
ben hıcbırsey yemek ıstemıyorum nedense mıdem almıyo oyuzden 2 kılo almısım bu ay:çok üzgünüm: