kızlar beyaz melek mesaj çekmiş bana akşam gitmiş hastaneye kasılması varmış serum takmışlar çok korktuğunu yazıyo şimdi evdeymiş öykününde iyi olduğunu yazmış doğum kanalına yerleşmiş erken doğum tehditine karşı ilaç vermiş doktoru kızı 1109 gram olmuş maşallah akşam üstü nete girmeye çalışırım şimdi ayağa kalkmak istemiyorum diyo hepinize selamı :1hug:
inanmıyorum ya geçmiş olsun melek,inşallah sorunsuz dönersin evine,öykü iyiymiş çok şükür,herşey yoluna girecek inşallah.
:Saruboceq:
kızlar beyaz melek mesaj çekmiş bana akşam gitmiş hastaneye kasılması varmış serum takmışlar çok korktuğunu yazıyo şimdi evdeymiş öykününde iyi olduğunu yazmış doğum kanalına yerleşmiş erken doğum tehditine karşı ilaç vermiş doktoru kızı 1109 gram olmuş maşallah akşam üstü nete girmeye çalışırım şimdi ayağa kalkmak istemiyorum diyo hepinize selamı :1hug:
geçmiş olsun melkecimm sen dinlen ne zaman iyi hissedersen kendini gir görüşürüzza.s.
günaydın herkese,eyetkiner geçmiş olsun canım ani hareket ettiysen ondan olmuş olabilir.kızlar akşam nabız sayınızı sormuştum kimseden cevap gelmedi,bir sayabilirmisiniz.
derincim pazar günü ayvalıktaydım inan gözüm seni aradı görsem ne güzel olur dedim ama göremedim gei ile cunda adasına gittik çok güzel bir yer ayvalık.
geçmiş olsun melkecimm sen dinlen ne zaman iyi hissedersen kendini gir görüşürüzza.s.
ben burdayım canım,sende izmirdeydin foçamıydı
izmirde olunca yolumuz düşüyor bazen askeri bir kamp var orda oraya gelmiştik mesela,biliyormusun orayı
herkese günaydın.
geçmiş olsun arkadaşlar hastalık havası geri geldi çok dikkat etmek lazım.
doğru ya di mi :) yazın süper oluyor oralar çok şanslısın ama çok yoğun çalışıyorsun galiba yazın iznin falan oluyormu