Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi ki varsınız kıslarr..... sizi çoook seviyorumm yaaa senağlama ağlattınız benii walla.... çok duygusallımm benn....
canım benım tatlım ağlma neden aglıyosun ınsllah ıstedıgın gıbı bı hastane bulursun yeterkı bebegın saglıkl gelsın bıtanem:1hug:
benim artık bacaklarıma kramp girmekten yürüyemiyorum ağrıdan sızıdan her gece bi krampla uyanıyorum bağrınmamak için çok sıkıyorum kendimi kasılıyorum böyle 10 dakika acısından uyuyamıyorum son 4 gündür böyleyim magnesyum ilk başlarda farda etti şimdi etmiyo neden acaba:1no2:
selam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir 4 gündür uğrayamadım.
pzt doktora gittim bebeğimi yine hareketli göremedik doktorda 6,5 aydır
ultrasonda hareketini göremedi.:1shok:..ayakları ile yüzünü kapatmıştı göremedik
suyuda azalmış,, hoş gelişmeler değil bunlar dedisenağlama dr.
canım çok sıkıldı bugünde hiç oynamadı kızım telaşlandım başka bir doktoramı görünsem acaba ne dersiniz.
çok sağolun kızlar oh yaşasın perşembede tatil bana cuma da tatil.
iyi ki varsınız kıslarr..... sizi çoook seviyorumm yaaa senağlama ağlattınız benii walla.... çok duygusallımm benn....
kontrolün vardı dimi cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin .
ya bu aralar doktor çok yoğun doğru düzgün konuşamıyorum bile sanada öyle oluyomu banamı denk geliyo senağlama
tamam demetÇım akŞamm hem kızımı hemde gÖbÜŞÜmÜ Çekıp eklıyeceĞımmmm
evde durmuyorum kı kaÇ akŞamdır geÇ gıdıyorum eve..
Kızıma cıcıler de aldım onu da eklerım akŞama..
bak şimdi bir arkadaşım menemende bir hastanenin hem doktoru hemde ortaklarındandı eğer senin hastane değilse inşallah değildir oraya gidersin benim adımıda verirsin mesaj attım kendisine cevap gelince sana haber vereceğim. sıkma tamam mı canını kaydirigubbakcemile5
kızımı bİ gÖrsenİz nasıl tekmelİyor ya canım benİm
sİz nasılsınız bakalım herkez İyİ dİmİ meleklerİnİz de İyİ
geçen 1 ay önce gittiğimde iyiydi.sabah ilk randevuyu almıştım.bu sefer bakıca bakalım.gene sabah aldım randevumu 09.40 da.
sabah daha iyi oluyor sanki.gerçekten çok yoğun.ama benim öbür doktorumdan çok çok iyi.yoğun olmasına rağmen genede ultrosonda bakıyor iyice.benim öbüründe yatmamla kalkmam bir oluyordu.hiç göremiyordum çocuğumu
selsincim sende cumaya gideceksin bakalım nekadar büyümüş çağın
ayy kıyamam ben onaaa tekmeliycek tabi annesii kocaman oldı zor siğiyodur göbüşüneee:lepi:
benimki özellikle acıktığında başlıyor tekme showa:sm_cool:
açlığa hiç tahammülü yok benim prensesiminnnncokacimcoook
birde süt, çikolata ve dondurma yedikten sonra coşuyooo:icecream::lepi:
canım ne zaman gidiyorsun ayy seninki koca adam olmuştur hee güzel haberlerini ve oğluşumuzun resmini bekliyoruz unutmaaaa:teytey: