- 18 Aralık 2008
- 2.923
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diloş çok kokoş bişiy bu ya maşallah çok yakışıcak kuzuna ayyy süper:ecrin_bebek:
yok canım başka site gönderirim birazdan
günaydın canım demek annende kaldın heeeee o zaman peki diyorum ve sana 1 gün daha zaman yarın bekliyoruz göbüş ve de cicişleriiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
günaydin ipeğimuu hoşgeldinnnn ciciş resmi istiyozzz haberin olsunnnndelikafadulden
teşekkür ederim tatlımm bunu fuardan aldım ben 25 ytl normal fiyatı 50 ytl ucuza kapadım:)
Bugün kızım 7. ayını bitirdi ve 8. ayına girdi. Takvimim 1 gün geriden geliyor olsa da artık onunla uğraşamayacağım. Dün itibariyle de karnımda kasılmalar başladı. Sıklıklarına baktım pek alakasız olduğunu görünce biraz rahatladım. Yine de NST yaptırsam mı diye de düşünüyorum.
Bu arada kızımın oda siparişini verdik. Neredeyse gelecek ama hala odasını boyayım mı duvar kağıdı mı yapayım karar veremedim. Hastanede giyecek gecelik takımı falan da daha alamadım. Hepsi bende stres yapıyor. Hayırlısı artık.
geçmişi yeni okudumda anca yazıyom kızlar kusura bakmayın
dilara-zuzu-derin-gaydin-hurrems-ecetuba-demet-çiçeks-ilsu hepinizinde göbüşleri süper boy boy valla ne kadar şeker
sizede şöle kocaman bi maşallah gönderem bari
ayyy diloşşşş ne diyosun süper ucuz almışsın 25 TL ye ancak tek tulum oluyo vallaaaaaakaydirigubbakcemile5
inanmıyorum yaaaaaaa maşallah bişey kalmadı ipeğimu yaaa dikkat et o kasılmalara canım 1 saatte 4 olursa doktorunu ara kesinlikle ayy heyecan bastı benideeeedelikafadulden
dilara-zuzu-derin-gaydin-hurrems-ecetuba-demet-çiçeks-ilsu hepinizinde göbüşleri süper boy boy valla ne kadar şeker
derincim doğum günün kutlu olsun.kızınla beraber nice yıllara.iyiki doğdun..a.s.bugün hayatımın en mutlu günü doğumgünüm ve prensesim benimle beraber aynı bedende nefes alıp veriyoruz canımın içiyle her doğum günümü buruk geçirirdim kızımın özlemi ile şükürler olsun seneyede inşallah yavrumla beraber kutlayacağız
Canım çok tşkler lütfen sende ekle hemen silersin görelim yawwww:1hug:
ekliyorum tatlım ama yavaş ilerliyor..Günaydınnn Ecetubaaa, hadi ekle bakalım cicilerini...
güneşli bir bahar sabahından tatlı anneciklere günaydın....bugün cici şov var onu için resimleri çektim.şimdi onları yükleyecem....
Ya gerçekten foto konusunda çok zayıfım. Telefonumun kamerası hiç güzel değil. O yüzden bişeycik gönderemiyorum. Yoksa kızımın benden çok cicisi var valla. Şu aralar sepeti de tamamlanıyor. Bitince artık hepsini bir ekleyeceğim.