- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diloşum maşallah eylülüme çok tatlı ben hala cesaret edip kısa kollu giydiremiyorum üşür diye ya ne bileyim şaşırdım nasıl giydireceğimi
ama çocuk doktorumuz normal giyiniyor dedi şimdilik
1 aylık olsun ondan sonra kısa kollu giydir dedi
kızlar listeyi guncelliyorum eksik bilgilerinizi bekliyorum diger topige son halini ekliyecegim.
canım maşallah oğluna..sonunda kavuştun çok şükür...Allah annneli babalı büyütsün...
sağol tatlım önerin için yaptım çok faydası oldu...cnm bir bezi sıcak suyla ıslat koltuk altlarına koy sonra elinle dairesel hareketlerle masaj yap aşağıya doğru ittir şiş bölgeleri
canım hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşaallah...Allah yardımcın olsun...inşaallah normal doğum olur çok rahat geçti benim...senin de öyle öyle geçer umarım..evet kızlar nihayet o güne geldim ama kortuğumda başıma geldi işte.....:sinifsinif:
bugün kontrolüm vardı biliyonuz...sabah gittim nst ye bağlandım sancım çıktı biraz 75 lerde tansiyon 13/8 bebek hareketleri gayet iyi ...pazar olduğu için doktorum yoktu...hemşire kızlar doktoru aradılar durumu bildirdiler....:CüvCüv:
doktorumun dediği aynen şöyle.....o bebek iri bir bebek cumayı beklemeyelim akşam 12 den sonra hiç bir şey yemesin suyu en son 1 de içsin...sabah 8:30 da nst ye bağlanmış olsun.....duruma göre suni sancı vereceğiz.....rahimin tavrına göre sezeryana alabiliriz....hiç bir şey yemesin içmesin hazır gelsin....dedi..
yani öyle yada böyle yarın doğuruyorum....ve sanki içimden bir his kızım sen sezeryan olacaksın diyo....
geçmiş olsun canım..aynı sıkıntı ben de de var..bugün kızımı acile götürdük sarılık değeri 11 çıktı..kan alınırken içim gitti bayılacaktım nerdeyse kızım aağlarkenmafoldumbeniki gün sonra gideceğiz yine kan alacaklar..Allah yardımcımız olsun canım..kuzucuklarımız sağlıklı olsunlar...Kızlar morelİm Çok bozuk
dÜn kızımı tekrar kontrole gÖtÜrdÜm sarılıĞımız gene yÜkselmİŞ Çok ama Çok ÜzgÜnÜm neden bÖyle oluyor ya
İlk gİttİk deĞerİ 18 dİ sonra 2 gÜn fototerapİ gÖrdÜ deĞer 11 e dÜŞtÜ ve Çok ŞÜkÜr taburcu olduk............
DÜn gİttİĞİmİzde deĞerİmİz tekrar 15 e yÜkselmİŞ Çok ÜzÜldÜm.doktor telaŞ etmeyİn dedİ...........
Ne yapacaĞımı ŞaŞırdım ya yarın tekrar gİdeceĞİz kontrole bakalım deĞerİmİz kaÇ ÇıkÇak
2 gÜnde bİr kızımdan kan alınıyor İÇİm paramparÇa oldu artık kıyamıyorum Çok kÖtÜymmmmmmmmmmmmmmmmm
sİzİn sarılık deĞerlerİnİz kaÇ Çıkıyor nasıl takİp edİyorsunuz kızlar