- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huriş dunden berı bendede var o soledıklerın ama duzensız benımde bel agrısı vardı dun bgn o kadar deıl
ama ben ewımın ısnı yapıyorum kızımla ılgılenıyorum aksamma kadar yatıyorum walla cıkarsak bı yrm saatt yuruyus o kadar bole bole doğmaz sanırım hareketsız olunca o da aklıma gelıyor
o benim aklıma geliyor ama sokağın başına kadar bile gidemiyorum.karnım hemen kasılıyor taş gibi oluyorum adım atamıyorum...ve merdivenler 4. kattayım çok merdivenim var ...3 kere ototmatiğe basıyorum çıkarken ...o dereceğim hastaneye bile giderken çok zorlanıyorum....yoksa yürüyüş aklıma geliyor kendimi zorlasam yolda bişey olur die korkuyorum..
amannnnn cnm dıkkat et ben ıyıyım o zmn sana gore prk buyukte deıl karnım benım rahatım bazen kızımın pesınden hızlanabılıyorum bıle maraton yaniii
bak benımkı sımdı bıle asadan kasıyo benı ama bı cıkamadı beee
ya bıde bana acılma varmı dıye bakmadılar bıle olmazsa pazartesı solıcem ebelere baksınlar bakalım
kızlar merhabalar nasılsınız.
ben kızla uğraşınca yazamıyorum çok fazla gündüz uykularımız tamamen gitti hep uyanık
nazlım geldin mi bizde çay içiyoruz kaynanamlar geldi öyle oturuyoruz....ben tabi gözlerim tavanda her lafta sinirden zıplıyo :))))))))))))))))))))
diloşun kızıda öyle eylülü kıskanıyor ya oda huysuzluk yapmaya başladı ...ee birazda haklılar benim kociş bile isyan etmeye başladı hehehehehe...geldım cnm geldım bende tekı ewde kızım babaanneye gıtmıstı hanım arıyo gelmıcem mısafırmı var tekmısın tekım korkuyom gel dedım cnm sıkılıyo teksen gelmıcem burda kalıcam bana ne banane dıyo ıyı dedı kustum yrn da gelme almaya gelmıcem senı dedım tamam dıyo ya :)kardesım doğcak dıye ayrılmıyordu anımdan baktı oda doğacak mopğacak yok usandı basladı gene saga sola gıtmeye
esımde 10.30da gelıcek yedım yemeğımı tek basıma oohhh cnm bıde tatlı ıstedı ama ewde yoktu bakalım sıparı s ettık bu saatte bulabılırse getırır bende doğurcak mn asermeye bnasladım tatlı yıyıp duruyom ole işte cnm ya
aman ıste kaynana boşweeerrr