2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benim emzirmem gerekiyo öpüldünüz kızlar kendinize ve bebeişlere iyi bakın bol muhabbetler
 
slm kıssslarrrrr
temizliğimiz var bugün , yarın da kendimle ilgilenicem , kuaför - bakım olayı yerimseniben
yarın doğumdan önceki son kontrolümüz olacak inşallah :Saruboceq: hihoyyyt hihoyyyt
dün oğluşum panikletti bizi , akşam 5e kadar pek ıpraşmadı , kasılmadım bile , göbeğimi görmesem hamile olduğumum unutcam o derece yanii fisfisfis sonra dr.u aradım hemen gel nst çekel,m ded . koştur koştur hast.e gittik , daha bissssssmillah nst cihazı geldi proplar takılırken bizim oyuncu böcük oğlum tepinmeye başlamaz mı ve 15 dak. boyunca hiç durmamacasına delikafadulden
dopplerden kan akımlarına bakıldı , ölçümleri yapıldı , herşey çok güzel dedi dr.umuz
boyumuz 49 cm , kilomuz 2636 gr
yaşasınnnnnnnnnnn doğuma 2500ün üzerinde giricez inşallahhhhhhh :teytey:
 

canım inşallah en kötü ihtimalle 2,5 kilo doğacak senin bıcırıkkk çok şükürrrr hadi bakalım temizlen parklanda oğluşunu şık karşılaa:asigim:
 
kızlar çok moralim bozuk sütüm hiç kalmadı göğüslerim bomboş yumuşacık senağlamasenağlamasenağlama

Canim bak sen nasil olsa istanbul'da oturuyorsun. fenugreek'i al hemen faydasini goreceksin. GNC magazasi varmis bak Istanbul'da. esin hemen gitsin alsin bir kutu. her ogun ikiser tane gunde 6 tane. eger az gelirse 3 erden 9.

arkadas geziye gitti. sabahtan aksama kadar aldim ama sayiyi da 9 a cikardim ne sutum eksildi ne bir sey diyor.

ihmal etme bak, bu kadr uzulup kahrolacagina. Cok dua edeceksin.
 
canım inşallah en kötü ihtimalle 2,5 kilo doğacak senin bıcırıkkk çok şükürrrr hadi bakalım temizlen parklanda oğluşunu şık karşılaa:asigim:

evet tatlım yaaa , şükürrrrrr Allahıma :Saruboceq:
dün dr. diyorki " 2636 ama +- 150-200 gr gibi düşünün " ..
ben : " valla ben anlamam orçun bey , ben 2636yı duydum , doğduktan sonra gitisn o 200 gr , gelir kapınıza dayanırım , nereye gitti , naaptınız benim oğluşumun 200 gramını .. artık siz de suyundan mı eşinden mi verir tamamlarsınız bilmiyorum " dedim ..
adam demiştir içinden " aha çattık bi deliye " kaydirigubbakcemile3
 
Son düzenleme:

Aman Allah'im. bal en tehlikeli sey derler. manyak mi bu kadin? psikopoat mi?
Esin annmee guvenmiyor musun diyormus. evet guvenmiyorum bunlari bunlari yapti deyince ne diyor? Allah'im ya.
 

Canim cok buyuk gecmis olsun. Buradaki arkadaslarin cogunda oldu sarilik. insallah tekrarklamaz da siz de oykucuk de kurtulur.

Topuk kani baska hastaliklara bakmak icin de aliniyor. Insallah bundan boyle ana kiz hiic ayrilmazsiniz. kuzun hep yaninda olur.
 

alemsin canım yaa doktor kesin içinden bişeyler demiştirkaydirigubbakcemile3
 
süt olayı psikolojik olarakta önemlii kafaya bişey takıldığında veya üzüldüğünde ani bi gidiş oluyo sütteee moral ve etrafındaki kişiler çok önemli :ecrin_bebek:
 

gelmiş geçmiş olsun canım :teselli:

Allah uzun ömürler versin oğluna , size de analı babalı büyütmrk nasiip olsun .. inşallah sarılık değeri de çabbucak düşer ..
darısı biz bekleyenlerin başına olur inşallah :Saruboceq:
 

canim benim arkadaslar dedi ki hele sion haftalarda o kadar hizli aliyormus ki.
benim bocek 38. haftada 3020 gr cikti. ben dedim 10 gune kadar 3250 olur. arkadaslar 3500 u buluir dediler hepsi. ben inanmiyorum gerci de o kadar alacagina. cunku gunde 25-26 gr aliyordu. hani nhilzi alan bir cocuk degil. ama arkadasin kizi doguma iki hafta kala 28oo ken, 3500 dogmus. bakalim. senin kuzunun da masallahi var haaaa. hizla cikiyor basmaklari.
 
kizlar ben cikayim. daha kahvalti etmedik. esyalari satiyoruz bugunlerde. gelen giden bakan. ikinci el ne cok aliyorlar. ben olsam yerlesik evim varsa uzun omurlu olsun diye hep yeni alirim. burada da mutfak esyalarimiz yatagimizi falan yeni aldik 2 sene kalacak olmamiza ragmen. daha cok var gelmemize ama bebek olunca ugrasamam simdiden eklimdan ciksin diye esimi ikna ettim. yatagimizi sattik. en pahali oydu cunku. ben sofa da yatiyorum esim yerde:) esyalar da birer ikiser gidiyor. mutluyum.

yemek yapip buzluga attim. borek yaptim 3 kucuk tepsi. tatli tuzlu kurabiyeler yaptim. yaprak sardim buzluga attim. kofte yuvarladim, kizartmalik kofte hazirladim. dogumdan sonra 14 gun evdeyim sonra TR ama ne olur ne olmaz. komsular yemek getirir ama her an her dakika da getiremezler ki canim.

kolilerimi yaptim sayilir. valizlerle de pek ugrasmayacagim. 5 koli hakkimiz var. 23 er kg dan. ayarlanmasi uzun suruyor. onlari buyuk olcude bitirdim ama her gun yeni bir sey cikiyor.

neyse ben kactim hepinizi ve kuzularinizi optum sekerler.
 
benim de ufaklik beni oyle korkutmustu. hic kimildamadi, makinaya oturmayi beklerken daha basladi kimil kimil. Hay Allah. kadin dedi oynuyor iste. dedim evet oynuyor ama iste oynamiyordu. buraya gelince oynayacagi tuttu. asil benle oynuyor essek.
 

bencede iyi yapıyosun canım çocuk olunca eşyalarla fazla ilgilenemezsin satman kesinlikle doğru erken ama anca gider elinden ohh maşallah hamaratlıkta üstündee bende yapmıştım benim hazırdakilerde bitti şimdi günlük yemek yapıyorum birazda pratik yemekler bi vakit böyle idare etcez
 

gözünaydın şekerim bak kuzu büyüyor ben sana demiştim doğana kadar 3000 gr görecek annesi sende şaşıracaksın
 
huriş nbr ya ?napıyosun?benım cnm cok sıkılıyuor dıger sayfalarda gezınıp durdum
oyyy oyyy cnm sıkılıyorrrr
 
sevindim canım allah gönlüne göre verdi işte bakalım ben ne olucam tırsmaya başladım vallahülazim laelaelaelaelae

kızım bu nasıl bi ses ya sesine aşık oldum söyliyim hohohoh doğumdan hemen sonra seninle görüşmek isterim....kocişime söyliyim listede star dust yazıyor onu ara ver bana die....:1shok::lepi: tosun doğurucan sen tosunnn inşallah kız belki bende cumartesi doğururum belki aynı gün olur...yarından çok umutluyum acaba olur mu ki ....

süt olayı psikolojik olarakta önemlii kafaya bişey takıldığında veya üzüldüğünde ani bi gidiş oluyo sütteee moral ve etrafındaki kişiler çok önemli :ecrin_bebek:
demekki bu teoriye göre benim sütüm olmayacak hehehehehelaelaelaelaelaesositosositoşakkıdı

herşeyin hayırlısı allahım gönlüne göre versin hayatın çok zorlukla ilerliyor bebişin sana uğur getirsin canım...biz gel keyfim gel yan yatarken sen koli yapıyorsun ...inan hep aklımdasın...
benim de ufaklik beni oyle korkutmustu. hic kimildamadi, makinaya oturmayi beklerken daha basladi kimil kimil. Hay Allah. kadin dedi oynuyor iste. dedim evet oynuyor ama iste oynamiyordu. buraya gelince oynayacagi tuttu. asil benle oynuyor essek.
demekki bunların hepsi böyle ...yeni nesil böyle anasını hemşirelere doktorlara rezil eden cinsten.....sırnaşık şey



kızlar öğleden sonradan beridir sol kasığıma bir acı giriyor...kuşumada bşeyler batıyor ...düzensiz....ama birden sanki kuşuma bişey batıyor çok acıyor....ggeçiyor sonra kasığıma bıçak gibi bişey giriyor geçiyor....saate bakıyorum ama düzensiz...bakalım bu gece sancım tutsa bi suyum gelse göbek atmazsam ne olayım....kamerayı hazırladım masanın üstüne eşime diyorum böyle bişey olursa göbek atıcam çek beni .....kaydirigubbakcemile3
 
huriş nbr ya ?napıyosun?benım cnm cok sıkılıyuor dıger sayfalarda gezınıp durdum
oyyy oyyy cnm sıkılıyorrrr

nolsun yavrum yemek hazırladım,maydanozum yoktu evde kaynanamı aradım istedim yolladı ...ulan insan der son günlerin ayakta mutfakta duramazsın gel bizde yiyelim....yok kadın evde yatıyo akşama kadar....allah tependen baksın emiiii....kafamçokkarıştı amann çokta fifi bugün iyiym kız sakinim evimi temizledim mis gibin sildim süpürdüm halılarımı derinlemesine süpürdüm banyo yaptım ....yemek yaptım...daha doğrusu hazırladım kociş pişiriyo ....şimdi keyif yapıyom ama kızızm biraz zorluyor.....parmakları bile çıkıyor artık karnımdan....cibiliyetsüz...küstüm ona...delikafadulden:1closedeyes:

sen napıyonyerimseniben
 
huriş dunden berı bendede var o soledıklerın ama duzensız benımde bel agrısı vardı dun bgn o kadar deıl
ama ben ewımın ısnı yapıyorum kızımla ılgılenıyorum aksamma kadar yatıyorum walla cıkarsak bı yrm saatt yuruyus o kadar bole bole doğmaz sanırım hareketsız olunca o da aklıma gelıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…