- 8 Mayıs 2007
- 6.143
- 6
,geçmiş olsun canım büyük bi tehlike atlatmışsın bu ufaklıkların nefessiz kalması hiç şakaya gelmiyo..benimde başıma gelmişti kızımda dr umuz yastık değilde yatağının altına baş tarafına özellikle bi yükselti koyup öyle yatırın demişti..hani yastık tavsiye etmiyorum ama en azından yatağa 20 derecelik bi açıyla baş kısmını kaldırın demişti biz 1 yaşına kadar hep ööle yatırdık bi dahada olmadı..gerçi anne olduktan sonra ben bebekle ikimizde uykudayken ben uykumda onun nefes alışlarını takip ediyodum...zaten bi nefes 1 sn geç alsa anne hemen farkeder..yeni anne olacak arkadaşlar panik olmayın nolur lmaz:
sağol canım çok şükür inşallah bi daha başıma gelmezz çok kötü oluyo insan bide çaresiz gibi gözünün içine bakması bitiriyo insanı bende azcık yükek yatırıyorum beli boşlukta kalmamasına dikkat ediyorumsüprizzzzz
kızlar ne güzel allaha çok şükür sağsağlim hayırlısı ile kurtuldunuz. bende sabredemeyip sezaryana girmekten korkuyorum havalar çok sıcak kıtır kıtır buz yemeye başladım içimin yangını dinmiyor. evim çocuk dolu ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz bel ağrımdan duramıyorum.benim içinde az bir dua edin lütfen kızlar çıldırma noktasındayım.
hüzün yılı canım geçmiş olsun. allah analı babalı büyütsün. allaha emanet olun.
dilara canım çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim canım yaa inşallah senin oğlanda fazla durmaz orda bu havada allah yardımcın olsun bide misafir üstüne son günlerindede dinlenemiyosun doğumdan sonra daha kötü senin için( :teselli:
kızlar ne kadar aralıklarla bebeklerinizi emzriyosunuz benim kız surekli emmek istiyo ama 2 saatte bir 15 yada 20 dakika veriyorum az mı acaba?
canım benim kızda 2 saatte bir uyanıyoo aynen bi yapıştımı bırakmak istemiyo en az 10 dakika ama genelde 15 dakika oluyoo:içelim: