arkadaslar benim doktorumda bana haftaya persembe günü için gün vermişti.ama dün misafirlikteyken bacaklarımdan asagıya suyum geldi.:1no2:hemen apar topar hastaneye gittim.ebenin alttan bakmasıyla tekrar bi miktar suyum daha geldi ve üstelik iki cm acılmam varmış.ama hastaneye gelen doktor bana ultrasonda baktı ve suyumun hala yeterli olduğunu söyledi.:sm_confused:ebede beni muane ettikten sonra kanamam oldu ve bana bunun normal olduğunu söyledi ama hala tuvalete girdiğimde kanamam oluyor haff hafif.sonra serum takıp eve yolladılar.:sinifsinif:ben gümüşhanede kalıyorum suan.aslında trabzonda doktorum var dünde ona ulaşamadım.diğer doktorda yolda basına bi iş gelirse mesuliyet kkabul etmem dedi.ne yapacağımı sasırdım.hüngür hüngür ağlıyorum.senağlamabeynim döndü.bide ben sezaryan olucam 2 cmde acıklığım varmıs.hala ne beklediklerini anlmadım.trabzondaki doktorda acıklığın ve suyun varsa ben bebeğini hemen alırım ama yolda sorun olursa gelirken ben onu kabul etmem dedi.ne yapacağımı sastım kaldım.yarın ne olursa olsun yola cıkıcam agrılarım var ama düzensiz.çok moralim bozukmafoldumben