- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demetcim saol canım melek ve öykünün haberlerini getirdiğin için ikisinede maşallah neden genel anestesi olduki acaba spinal olucaktı neyse gelince öğreniriz
gelelim sesnin öyküye onada maşallah tabikide herşeyi dört dörtlük maşallah inşallah sizde cuma sabahı sorunsuz kavuşursunuz birbirinize
biz senin haberini kimden alıcaz stardanmı
canım Rabbim hayırlı doğumlar versinnn..
ne güzel yarın inş meleğinle koklaşacaksınzzzopuyorumnanaktan
dualarım senin için canımm..a.s.
[/COLOR][/SIZE]
ne demek kikoşummmmŞeniz
valla onu sormadım ben spinal mi olcaktı:uhm:
benim haberim çabuk gelir size inşallah canım diloş karen zuzum melek artık hangisi yazarsa:teytey:
senin haberi nasıl ve kimden alıcaz şekerrrr:sm_confused:
kızlar ilsuyu ve gaydini merak ediyorum ben ilsu değil ama gaydin kesin doğurmuştur:sm_confused:
slm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum meleğim rahatsız biraz teyzeleri hiç uyuyamıyor şimdi emzirdim babası bakıyor kuzuma inş biran önce geçer sancısı
slm kızlar.nasılsınız görüşmeyeli ben pek giremiyorum net e bu aralar.
doğuran annelerimize geçmiş olsun kovuştular bebişlerine.Allah uzun ömürler versi.sağlıkla büyütsünler.....:ecrin_bebek:
demetcım guzel haberlerle gelmıssın masallah cılegıne
kızlar bişi sorucam bugün kızım pek hareket etmiyor sanki ya...acayip merak ettim.ne yapsam hareketlenir.doktorumu mu arasam
teşekkürler canımmmŞeniz
hiii sen de yarın kavuşuyosun çınarımızaaaa:lepi:
sağlıkla gelsin kuzumuzzzzzopuyorumnanaktan
bizi habersiz bırakma emi canımŞeniz
sağol demett çim ben bi deneyim bakalım.dün çok hareketli idi bugun ses yok hayırdır dedim yani
ebushhhhhh doğurmadın mı anacım sen dahaaaaaaaopuyorumnanaktan
AY demet sormaa doguramadim daha yaa :kedi:
sicak su felan da ise yaramadi uf uf.....
simdi bi yuruyuse felan cikicam, ins dogururum, dua edin...
ah ebuş ah bende doğurmak için neler yapıyom da işte kısmet....perşembe günü randevum var...ilişkiye gireyim mi diye sorcam.....bakalım...ben şimdi kalktım kızlar gece görüşürz bekim...
nurcum ilayda rahtasızmış galiba gaz problemi varsa eşine söyle hemen bir aktar bulsun adaçayı yağı alsın onu bebişin ayaklarının altına sürüp çorap giydirecek azıcıkta göbek çevrsine sürecemişsin,gaz için birebir diyolar