Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demresunun kociş geldiya vardır kendince bi planları artık hep ayrı gayrıydılaryaaaa
nurcum kızı uyuttun galiba
canım yaa nsaıl giydiriyorsunuz bebişleri bu haftalarda ????
yok canım kucağımda yarı uyuyor yarı uyanık uyku düzeni ilk günlere göre değişti ...
canım ince tulumlar vaya alt üst takımlar giydiriyorum drumuz güzel böyle dedi 15 günden sonra kısalara geçebilirsiniz dedi
:asigim:
baygın prenses yaaniii :)))
hani göbüş düşene kadar yada yeni doğduğunda ilk giydirilen kıyafeti bütün tulumlardan mı olmalı ??
doğumdan yaklaşık 3 hafta sonra da kısa kollulara geçilebiliyor o zamana yanlış anlamadıysamfisfisfis
canım sen zaten geçmişe fazla takılmıyosunki dert etmene gerek yok git sezoşunu al koklaşa koklaşa gel inşallah buraları dert etme:teselli:
ya canım senin daha günün de var neden sezoşa alınıyosun bi problemmi çıktı allah korusun
merhaba kıslar.
gecmıse bakamadım hemen yazayım ıstedım.
2 gundur hastanedeydım bebegım sarılık oldu.senağlamasezeryandan sonra bebegımın sarılık olması benı cok sarstıçsenağlama
henuz taburcu olduk.persembe tekrardan kontrolumuz var ıns hersey yolunda gıder.
butun bebekler ıyıdır ınsallah.
hüzüncüm tesekkur ederım tatlım.
cogu bebekte olan bır durummus sarılık.
benım sezeryandan sonra hemen sütüm gelmedı.
onunda etkısı olmustur tabıkıde.
bu arada senın dogum tarıhı bellı oldumu?
canım catı darlıgı eger cok fazla yoksa bence normal yoldan sansını dene.şimdi doktorum şöyl dedi,çatın biraz dar normal doğumda zorlanırsın gibi geliyo bebekte 3 kilo üstü ,3 kilo altında denenebilirdi ama bence sezeryan dah iyi olur ama yok ben normalde ısrarlıyım diyorsan onuda deneriz doğum sırasında bir sorun olursa doğumu o an sezeryana çevirebilriz bu nedenle sezeryanada sıcak bak dedi.
düşündüm düşündüm şimdi normali beklesem 10 cm açılmadan önce çatımın darlığından dolay sorun yaşayıp yaşamayacağımı anlayamayız,eee ben o kadra ağrıyı sızıyı çekeyi sonra bebeğin kafası çıkmadı,tehlike var ya da be dayanamıyorum dersem birde üstüne sezeryana dir,aynı anda 2 doğum yapmış gibi olcam.
sonunda dedimki doktor bey benim evlilik yıl dönümüm 15 temmuz szeryan için geç bir tarihmi,39+1 olucam.hayır biz 39 u doldursun diye bekletiyoruz tarih uygun dedi,zaten 18 temmuzda doktorumda izne çıkacak ondan da önce bir tarih,bu arada dedim 15 temmuza kadar normal yolla doğum sancım gelrise normal yaparız yoksa 15 temmuz sezeryan dedik.haftaya pztesi gel yine nst ye gir ultraona gir bakalım gene o zaman son kararımızı veririz dedik,bu arada son güne kadar düşün dedi.
hüzüncüm tesekkur ederım tatlım.
cogu bebekte olan bır durummus sarılık.
benım sezeryandan sonra hemen sütüm gelmedı.
onunda etkısı olmustur tabıkıde.
bu arada senın dogum tarıhı bellı oldumu?
canım ınsallah bır an önce duzelır sen moralını yuksek tut onun sana ıhtıyacı var
tatlım ınsallah bır aksılık cıkmazsa çarsamba gunu saat 8:30 da yatısım yapılacak ögleye dogru cınarım kollarımda olur ınsallah:Saruboceq:
cok heyecanlıyım cok korkuyorum mafoldumben