- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
selam kizlar sizin gibi temmuz annesi olan DELEdogum yaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool:
gözu aydın canım allah analı babalı buyutsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar sizin gibi temmuz annesi olan DELEdogum yaptiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool:
gözu aydın canım allah analı babalı buyutsun
tebrik ederizz allah analı babalı büyütsün maşallah
hoşgeldın canım
ben sunı sancıyla dogum yaptım ama memnun kalmadım
normal dogum sancılarından daha sıddetlı cunku
tabı herkezde farklı olabılır
mesela ben sancıyı aldıgım ılk 5 saat uyudum atesım 40 derecenın ustune cıktı
gerıye kalan 10 saat felaket derecede sancı cektım
acılmam hıç olmadı cunku
ınsallah senın hemen acılman olurda hemencecık dogurursun:1hug:[/QU
insallah canim sagolasin. iste ben de o yuzden cok korkuyorum. oyle bisey olursa sezosa yonllenebilirim bende. cunku basarili olacagi da kesin olmuyormus. oof oof.
var normal doğumu bekliyosan genelde 39 haftadan sonra olur sen bu hafta sonuna kadar doğurursun benceezemuszemus
saat 15:30 ınanamıyorum zaman ne cabuk gecıyo böyle ayy heyecan basıyo benı ıyıce:sinifsinif:
canim yaa. yarin bu saatler bebisle ilgileniyor olacaksin. allah kurtarsin hayirlisiyla. nesquik simdi bebisiyledir ne guzel :asigim:
yalniz gercekten sezos beklemek de fena galiba. ben ona da dayanabilirmiyim bilmiyorum. ooff hepsi zorr CADIARZU
kızlarr ben çıkıyorum hepiniz allaha emanett ben eve perşembe veya cuma günü gelirim artık hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorumma.s.
evet ben cok korkuyorum sezeryandan ınsallah hersey yolunda gıder:Saruboceq:
gule guleee. sen de kendine ve kizlarina iyi bak dilaracim.kızlarr ben çıkıyorum hepiniz allaha emanett ben eve perşembe veya cuma günü gelirim artık hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın öpüyorumma.s.
ece tuba odanız çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullansın güzel kızın
[ ayy ececimmmmmmmmm odanız çokkk şeker yaaaaaa
pessssssssssspembe :asigim:
tam kızçe odası olmuşşşş
şeker kızın içinde güzel güzel byüsün , oynasın inşallah ....
teşekkür ederim canlarım güzel dilekleriniz için...opuyorumnanaktanececim kızının odası çok şekermiş sizde güle güle kullanın inşallah
canım sen zaten geçmişe fazla takılmıyosunki dert etmene gerek yok git sezoşunu al koklaşa koklaşa gel inşallah buraları dert etme:teselli:yarın ben yokken çok çok dedikodu yapmayın sakın haaaaaaaa
sonra geçmişi zor okurum
bana bol bol dua edin yarıınnnn
bu saatlerde kızıma kavuşmul olurum -muhtemelen
ay keske yarın olsaydı doktorum cok telaslıyım dıye 8 temmuza aldı carsamba gunune ama yınede arada fazla fark yok 1 guncuk yınede cok korkuyorummm:gitme: