- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huri çok çay içme kasız kalısın canım ya
su iç bol bol
demetim kuzum iyi teyzesi kollarımda şimdi bırakmaya kıyamıyorum kuzumu
inş dediğin gibi emzirdikçe gelir sütümde kuzum bol bol içer geceleri mama veriyorum mamayı verirken oturup ağlıyorum onada eşim çok üzülüyor zaten ağlak bişey oldum
herkese merhabakaydirigubbakcemile5
doktordan geldık sımdı hersey yolunda cok sukur
ben cok fazla heyecanlı ve panık oldugum ıcın doktorum psıkolojıkmen rahatlamam ıcın çarsamba gunune aldı dogum tarıhımı:kedi:
ınsallah bı aksılık cıkmazsa 8 temmuzda cınarım kollarımda olacak sezeryanla allahım yardımcımız olsun hepımızın:Saruboceq:
son hazırlıklar yapılıyo artık carsamba gunu saat 08:30 da hastanede olucam yatısım yapılıcak:gitme:
ama ben coooookkk korkuyorum karma karısık duygular ıcerısındeyım aglamak ıstıyorummafoldumben
herkese merhabakaydirigubbakcemile5
ben cok fazla heyecanlı ve panık oldugum ıcın doktorum psıkolojıkmen rahatlamam ıcın çarsamba gunune aldı dogum tarıhımı:kedi:
ınsallah bı aksılık cıkmazsa 8 temmuzda cınarım kollarımda olacak sezeryanla allahım yardımcımız olsun hepımızın:Saruboceq:
son hazırlıklar yapılıyo artık carsamba gunu saat 08:30 da hastanede olucam yatısım yapılıcak:gitme:
ama ben coooookkk korkuyorum karma karısık duygular ıcerısındeyım aglamak ıstıyorummafoldumben
canım herşey yolundaa niye stres yapıyosunn sezaryan okadar kötü değil keşke normal olsa ama bunda şükür önemli olan bebişin onu düşün ve mutlu oll herşey saniyelik olup bitecek gör bakk zaten kollarına aldığında boşunaa stres yaptığını anlıcan ne kadar desem boş şimdii sakın ama şimdiden bunu düşünme o güne kadar aklın başka şeyde olsunn oyalann bişeylerleee:teselli:
canım ne güzel çarşamba günü bak çınarın seninle olacak onu kollarına aldığın zaman herşeyi unutacaksın bunu düşün
ben de iyiyim tatlım...evet Berrağımı kucağıma almaya az kaldı sabırla bekliyorum gerçekten geçmiyor günler...senin sezeryan olacağı için az kalmış benim daha çok var...hayırlısıyla geçse şu günlerr...iyiyim tatlım sen nasılsın berrakımızı kucağına almana az kaldı inşallahhhh:lepi:
bizim de 6 günümüz kaldıı ama sanki hiç geçmiyor gibi günlerrrrrrrrrr:gitme:
canım ya ne güzel bir duydu bebeğin kollarında...küçük doğdu diye hiç canını sıkma...sen sütünle beslersin onu...kızlar slm nasılsınız giremiyorum bile daha 1 gün bile yatağımda yatamadım sezeryan olduğum halde sürekli ayaktayım şimdi iyice dinlenin uyuyun her gece saat uyku ile duryorum ama hiç aramıyorum bile çünki HERŞEYE BEDEL bir sevgi allahım bugünleri bize yaşattı herkeze yaşatsın inşallahbabası ile sabaha kadar onu seyrediyoruz mutluluktan uyuyamıyoruz bilene tlf lar susuyor nede gelen giden bitiyor bebeğim küçük biraz ememiyor sürekli sağıp kaşıkla veriyoruz arkasından aptamil mama veriyoruz çocuk doktorumuzun önerisi ile inşallah büyüyecek yavrum tutması biraz zor oluyor tabii 2 300 doğdu hastaneden çıktığımızda 2 kilo olmuştu çünki sütüm gelmiyordu mamada vermediler ben bir bakayım kimler doğurmuş
Allah kolaylık versin canım sana..iki bebek ve yardımcın yok baya zor geçer ama olsun bebeklerin sağlıkla evlerine geldiler çok şükür...slm ark. bende malesef artık hiç giremiyorum 2 bebek ve yardımcım yok şu anda bebeklerimi emziremediğim içinde fırsat buldukcada süt sağıyorum misafir kabul etmiyoruz biz şu an ilk kez dün bir ark. çağırdım kızlarımı yıkamak için ve yıkadık.bizim bebeklerimiz prematüre olduğu için bir sürü de kontrolümüz var hepside ayrı ayrı hastanelerde allaha şükür kulak ve rop muayenelerimiz yapıldı ve bebeklerimiz de problem çıkmadı kalça ve kalp muayenelerimiz kaldı şimdide çarşamba günüde bebeklerimizle şehir dışına yolculuğa çıkıyoruz 12 saatlik bir yol gideceğiz inş. kolay bir yolculuk olur
salı doktor kontrolümüz vardı ve kızlarım 2 kg ve 2.3kg geldiler doktorumuz bana iyi bakmışsın süper dedi bakalım salı tekrar kontrolümüz var bebeklerim kaçar kilo oldular
hüzüncüm senin de çok az kalmış..sakına korkma canım sezeryandan...yaptıranlar çok memnun hem psikilojin nasıl olursa ona göre geçer amaliyatın...4 gün sonra Çınarın kollarında ne güzelzemuszemusherkese merhabakaydirigubbakcemile5
canım ben de şu an normal düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa..maşallah ya 15 dakikada doğum yapmışsın süper...:lepi:darısı başıma inşaallah..sen 38+5 de doğum yaptın dimi tatlım...kızlar doğum konusunda kendinizi sakın korkutmayın ben çok rahat girdim ve hep kolay olacak diye kendime telkin veriyordum 15 dakikada gerçekleşti doğumum
slm kızlar ya bende bebek düşünyorum bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirm benim adetime 9 gün var çok erken belki bunları sormam ama lütfen hamilelik belirtilerinzidne paylaşırmısınız adet gününden sonra mı öğrendiniz yada önce örenen varmı
yokmu benimle bilgilerini paylaşacak olan kimsemafoldumben
aynı kiloyla başlamışız canım ben şuan 85 im evlendiğimde 60 tım tabi benim bu ikşnci bebşiş eşim ah ah diyo nerde o evlendiğim çıtır kız inşallah olucam ama kararlıyımben 71 kilo ile başladığım için sıkıntım şekerim, ama artık kilolarım 1 çocuk doğurmuş olcak o kadar gibi daha kabul edilebilir olacağı için mutluyum eski kiloma dönerimde bir gün yeniden 60 ı görürmüyüm bilemiyorum noooolur beni gaza getirin.
ya benim tansiyon aletim var arad bakıyom 88 felan çıkıyo normalde tansiyonumda 9-6 ama bi ara nabzım 117 olmuştu kalbim yerinden fırlıcak zannettim ozamanda büyük tansiyon 12 olmuştusızın nabzınız kac cıkıyo yuksek mı
adı gibi mert olsun inşallahdogumunu bekleyen arkadaslar gunlerınızın kıymetını bılınç
bu arada gecmıse bakamadım kusura bakmayın cevap yazamadım.
bızım bebek huysuz bıraz emme sorunumuz var gogus uclarım yara sutum henuz gelmedı.
bebegım emmek ıstıyor ama sut yok(
ne yapıcagımızı sasırmıs durumdayız.aglıyor sureklı.
bıraz mama verdık mecburenç
bu arada sarılık olmus yarın yenıden tahlıl yapılcak.
sımdıye kadar ınanırmısınız hıc oturmadım.
hatta kendı mı unuttum sezeryandan sonra agrım oldu bıraz ama onu bıle umursamıyor ınsan.
bu arada epıdural yada spınal anestezıden hıc korkmayın cok rahat gecıyor ama sonrasında bıraz agrı oluyor.
benım dıkısler cok agrı yaptı.yurudukce agrısı azalıyor.
cok skur sımdı daha ıyıyım.dogum hıkayemı musaıt oldugum en kısa zamanda yazıcam.
hepınızı cok sevıyorum.
bu arada oglusumuzun adını MERT koyduk.:asigim:
lavman istersen kendin yapabilirsin fitilleride varmış bence yap çünkü sezeryan olucan sondün son kontrolümüze gittik...........
biraz gerginim doğumdan çok korkuyorum....
kızım canavar gibiymiş doktorumuz öyle dedi bakalım.dün kilosu 2800 kg dü
doğumu 3 kiloyu bulamayacak sanırım ama olsun sağlıklı olsunda en önemlisi o
kalp atışları ve hareketleri düzenliydi şimdilik bi problem yok salı sabahı saat 8 de hastanede olmam gerek yatışım yapılacak artık herşey hazır....
ama ben çok gerildim sürekli ağlıyorum
canım çok sıkılıyor nedense kötü bişey olacağından çok korkuyorum........
bu arada doktorumla konuştuk herşeyi çok şükür
birde kağıt verdi salı sabahı hastane personeline vereceğim
lavman yapılmayacak
sonda da ameliyatanede anesteziden sonra takılacak
bunlara biraz sevindim çünkü sondadan da korkuyordum ama neyseki anestized sonra takçaklar...
benden haberler böyle işte
gergin huzuzsuz ve heycanlıyım
ay ne zor bi durum o da be allah yardımcınız olsunburda da agrisiz dogum var ama cok tecrube yok bu konuda sana iki secenk sunuyorlar normal olucak ister suda dogur ister masada sec begen gibi bakalim ben o anda onlari dusunecegimi hic zannetmiyorum neresi olursa olsun ebecim cikar yavrumu derim herhalde kaydirigubbakcemile3
kızlarr mevlüt şekerimiz ve sepetimizzzzemuszemus
süper bişiymiş hele sepete bayıldım güle güle dağıtın o şekerleri inşallahdemetçimm sende biliyormusun bilmiyomdaa sizde varmı öylee şeyler lahusayken gündüz uyunmazmışş banyo yapılmazmış tek başınaa evdee sizdeede öylemii?
bende erkeksiz uyunmaz diye biliyodum oyüzden gece hep eşimle yattım ben
maşallah canım aynı sana benziyo bu delikanlı bu arada doğum hikayenide hayretle okudum ağzım açık kaldı
allahım herkese seninki gibi bi doğum nasip etsin
maşallah canım sağlıklıya sen ona bak kimsenin lafını dinleme ama biraz uyumaya çalış canım bebişinin senin gücünede ihtiyacı varkızlar slm nasılsınız giremiyorum bile daha 1 gün bile yatağımda yatamadım sezeryan olduğum halde sürekli ayaktayım şimdi iyice dinlenin uyuyun her gece saat uyku ile duryorum ama hiç aramıyorum bile çünki HERŞEYE BEDEL bir sevgi allahım bugünleri bize yaşattı herkeze yaşatsın inşallahbabası ile sabaha kadar onu seyrediyoruz mutluluktan uyuyamıyoruz bilene tlf lar susuyor nede gelen giden bitiyor bebeğim küçük biraz ememiyor sürekli sağıp kaşıkla veriyoruz arkasından aptamil mama veriyoruz çocuk doktorumuzun önerisi ile inşallah büyüyecek yavrum tutması biraz zor oluyor tabii 2 300 doğdu hastaneden çıktığımızda 2 kilo olmuştu çünki sütüm gelmiyordu mamada vermediler ben bir bakayım kimler doğurmuş
maşallah serramıza gözün aydın canım hemen iğleşin dönünün aramızaaaselam kızlar..sonunda b fırsta buldum ve gireyim dedim doguran annelerin gozleri aydın gecmişe bakamıcam..
bende 38 artı4 te persembe saat 10:30 da sezeryana alındım.10 45 te serram merhaba dedi dunyaya..3300 gr ve 51 cm kızcem..bende saat 13 gb odaya alındım dun de taburcu olduk hastaneden.Rahat b dogum oldu benm için şükür..arada kızımı emziriyorum ve ona baktıkca anneliğin muhtesem bir duygu oldugunu anlıyorum..darısı tum bekleyen arkadasların basına..daha geniş bir zamanda inş detaylara da girerim..
beni rayan soran dualarıyla destek olan tebrikler yazan tum temmuz annelerine tesekkur ediyorum inş sizlerde saglıkla bebeklerinize kavusursunuz..çok öpüorum..
oh maşallah kilolanmaya başlamışlar sağlıklarıda yerindeymiş allahım daha güzel haberlerini almayıda nasip etsin seninde allah yardımcın olsun canımslm ark. bende malesef artık hiç giremiyorum 2 bebek ve yardımcım yok şu anda bebeklerimi emziremediğim içinde fırsat buldukcada süt sağıyorum misafir kabul etmiyoruz biz şu an ilk kez dün bir ark. çağırdım kızlarımı yıkamak için ve yıkadık.bizim bebeklerimiz prematüre olduğu için bir sürü de kontrolümüz var hepside ayrı ayrı hastanelerde allaha şükür kulak ve rop muayenelerimiz yapıldı ve bebeklerimiz de problem çıkmadı kalça ve kalp muayenelerimiz kaldı şimdide çarşamba günüde bebeklerimizle şehir dışına yolculuğa çıkıyoruz 12 saatlik bir yol gideceğiz inş. kolay bir yolculuk olur
salı doktor kontrolümüz vardı ve kızlarım 2 kg ve 2.3kg geldiler doktorumuz bana iyi bakmışsın süper dedi bakalım salı tekrar kontrolümüz var bebeklerim kaçar kilo oldular
heycan yooooook stres yooookkk gireceksin koklayarak çıkacaksın bittiiiiiiherkese merhabakaydirigubbakcemile5
[