- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım.Çabucak atlatırsın inşaallah hastalığı...merhaba kızlar..dün akşam yatmadan önce ne yediysem istifra ettim b titreme b ateş geldi..sabaha kadar yarı uyuyo vaziyette sabahladım.eşimde bende telaşlandık.üşütmüşüm..off bu bahar havası beni çarptı alışamadım hem yorgun hissediorum kendimi hem de uykulu..neyseki biraz daha iyiyim şu an.
geçmişi okuyup geliyim bari..
tünaydınlarrrr
nasılsınız bakalım?
Herkese tünaydınnnnnn nasılsınızz.Bugün ben çok mutluyum çünkü doğumgünümmmmmm,oğluşumla eşimle bi doğumgünü benim için çok özel,Allaha şükürler olsunki mucizemde benimle ne denirki mutluyum işteee :teytey:
merhaba kızlar..dün akşam yatmadan önce ne yediysem istifra ettim b titreme b ateş geldi..sabaha kadar yarı uyuyo vaziyette sabahladım.eşimde bende telaşlandık.üşütmüşüm..off bu bahar havası beni çarptı alışamadım hem yorgun hissediorum kendimi hem de uykulu..neyseki biraz daha iyiyim şu an.
Herkese tünaydınnnnnn nasılsınızz.Bugün ben çok mutluyum çünkü doğumgünümmmmmm,oğluşumla eşimle bi doğumgünü benim için çok özel,Allaha şükürler olsunki mucizemde benimle ne denirki mutluyum işteee :teytey:
merhaba kızlar..dün akşam yatmadan önce ne yediysem istifra ettim b titreme b ateş geldi..sabaha kadar yarı uyuyo vaziyette sabahladım.eşimde bende telaşlandık.üşütmüşüm..off bu bahar havası beni çarptı alışamadım hem yorgun hissediorum kendimi hem de uykulu..neyseki biraz daha iyiyim şu an.
ayy yerim ben senin o tatlı kızını ne güzel çıkmış.Allah nazardan korusun zuzucum
günaydınnnnnnnnn fıstık anneler ve şeker kuzucuklarıııııhihoyyyt
prensesim ve ben sizleri kocaman öpüyoruzz çünkü çok özledikkkkkŞeniz
oyyyyyyyyyyyyy zuzummmmm senden önce ben yirimmmmm o ne tatlılık öyleeee cokacimcoook
maşallah subhanallah yaaaa poza bakkkk tü tü tüüüüüüüüŞeniz
çiçekkk canım doğum günün kutlu olsun kuzucuğun ve eşinle nice sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllara canımmmmmm
karen canım yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun şimdi inşallah daha iyisindir lütfen dikkat et kendine tatlımmm:teselli:Şeniz
vallahi eşimin işe başlaması iyi oldu eskisi gibi erken yatıp erken kalkıyorum özlemişim zaten hep erken kalkıyorumda en aznında gece 1 kadar oturmuyorum 11 dedinmi hepimiz yatıyoruzkaydirigubbakcemile3
Saol cnmmm benimmm, biz seni de yerissss şişkoyusss delikafadulden
yiyin be canımmm :roflol:kaydirigubbakcemile3