2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Var canım annem,k.validem,görümcemler yardım edecekler ben pek bir şey yapamam zaten şu durumda.Oğlum gelmeden taşınırım inşallah.

bence de en iyisini yaparsın. ben son iki haftadır doğru düzgün dışarı bile çıkmadım sınava girebilmek için. kursa bile pek gitmedim. böylece atlatabildim sınavı. sen de kendini fazla yorma. büyük ihtimalle doğumu geciktirirsin böylece.
canım ben çıkıyorum. herkese iyi geceler.
 

İyi geceler canım.
 
pişt kızlar bu akşamdan itibaren dışarı çıkmama kararıaldım çünkü resmen yolda doğuruyordum....dümdüz cade yokuş yok bişey yok yürüdüm bayağı yürüdük ama dümdüz caddeyi oturduk birer tatlı yedik anam geri dönecek halim yok bebek kaskatı kesildi kasıldı topuklarım yanmaya acımaya başladı ,belimde bi ağrı vainamda bir baskı sanki çubuk bişey sokuyolar gibi... resmen yığılıp kalıyordum yere....taksiyle geldik eve düşünün 3 tl tuttu taksi yani 1 tl lik yol....dümdüz ,şaştım kaldım.....bi daha sokağa çıkmayı düşünmüyorum korktum vallaha delikafaduldendelikafadulden şu an oturdum geçti ama içim bi tuhaf sanırsan tansiyonum düştü biraz uzanayım görüşürüzz kızlar...
 
:1shok:
bebişler için herseye deger.:lepi::1hug:
insallah seneye bebegının uguruyla hersey daha guzel olur nurcum.
 
iyiyim kuzeydeniz geçmişi okuyordum ve nuru okuyunca şok olmuştum ancak onu üzerimden atmaya çalışıyordum.okadar dersaneye gitti ya neyse bebeği sağlıkla geldiya önemli değil.seneye vardır umarım sınav yine.benle aynı haftalardaydı benimde aniden gelmez inşallah çünkü normal doğurmaktan tırsıyorum.
 
huricim seni anlayabiliyorum ben bakkala bile gidemiyeum tek kaldığımda ekmek yoksa of napıcam diye düşünüyorum ve arayla gidiyorum 100 metre falan bakkal ama napayım.bu arada araba sürmekte sakıncalı dediler onuda bıraktım tam eve tıkıldım. eşimi beklemek zorundayım.
 

bende mecbur kalmadıkca dısarı cıkmıyorum.
zaten artık penguen gıbı yürüyorum.kaydirigubbakcemile3
 
denizkenarına gidiyoruz arabayla biraz yürüyüp sonra olduğum yerde oturup eşimin arabayı alıp gelmesini bekliyorum. 1 haftadır böyle yürümek çok zor geliyor.
 
selam kızlar toplaştınız mı gene zemuszemus
cerenimin odası bugün geldi yerleştirdik,odamızın fotoğraflarını albüme koydum kızlar :teytey:
 
bende erken doğurcam diye iki haftadır öyle bir tıkıldım ki eve...kızım kanala bile girmemişti en son.
dün kemeraltı,bugün oda ve ev düzenleme tantanası ve yarından itibaren sahil yürüyüşlerimle kendimi doğuma hazırlıycam inşallah yoksa valla içime 40 küsür haftaları görcem gibi geliyo,ay hiçmi niyeti olmaz ya kızımın gelmeye , alanı boş buldu debelenip duruyo kuzum benim
 
canım odanıız çok güzel olmuş sağlıkla uyusun bebişin gözleride sana benzerse süper olur.ben oda yapmadım şimdilik kendi odamızda park yatak tayız kızımla daha sonra yaparız inşallah.
 
herkese iyi geceler zaman yaklaştıkça dahada çok uykum geliyor gözlerimi açamıyorum ben .hadi hayırlısı.
 
inşallah canım odaya asıl ilerde ihtiyacı var tabi ,umarım gönlünce bir oda yaparsın,güzel iltifatın içinde çok teşekkür ederim :kedi:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…