2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)


sağol tatlım eh işte ağrılar azalıyo yavaş yavaşş bebekle de iyiyiz tek derdimiz süttt süt istiyoruzzz annem yanımda fazla giremiyorum kızıyo bana ne anlıyosun diyo pc başındaa sinirler tepemdekaydirigubbakcemile3
 
kızlar kan tahlili yaptırdım kolesterolüm tavan yapmış.acaba hamilelikten kaynaklı mı?
bir de benim kız 36+3 oldu kilosu 2500.acaba son zamanlarda ne kilo aldırır?

hamilelikte artabiliyor diye duymuştum , yine de araştırmakta yada dr.a sormakta fayda var .. ama öyleyken de kırmızı eti kesemiyorsunuz haberiniz olsun ..
kırmızı-beyaz et ( haftada 500 gr ) , günde 500 ml süt , elma , ceviz , pekmez , tatlı , dondurma, hergün 1 yumurta,2 kibrtkutusu kadar peynir, bol zeytin ..
ama siz yada eşiniz zayıfsanız bebiş de öyle olurmuş . bize öyle dedi dr.umuz .. çünkü bu yazdıklarımın hemen hepsini harfiyen yesem de benim bebiş de 33 + 6da 1992 gr dı ve dr. başından beri bize minyon bi bebek olacak , öyle boğum boğum etli bi bebek olmayacak , zamanında doğsa en fazla 2800 olur demişti ve haklı çıkacak galiba .. benim oğluşum da sizin içinde olduğunuz haftaya gelince keşke o kiloda olsa diye dua ediyorum valla :Saruboceq:
 

bilirim benim annem de öyle , pc ye geçtiğimde " sıkıştırma çocuuu git içeriye y.odasına madem ordan yaz ne yazcaksan " diyor :))
 
daha oo mesailerrr çok olacakk uykuyu unutunnnnsırnaşık şey

kıs sanki şimdi uyuyabiliyos daaa:1closedeyes:1,5 bilemedin 2 saaatte bir kalk , yarım saaat uykuy gözle ki gelsin , sonra yat , bi 2 saaat sonra kalk yine .. böyle böyle hava aydınlanıncaya kadar ve sonrasında da devam kaç posta hem de :1no2:
 
kızlar ben geldim...
dilaracım çıkmadan yetişirim inşallah kuru börülce tatlım haşlayıp siyah suyunu süzecek sonra yağlayıp falan salata yapıp yiyecekmişin,çok süt yapıyormuş bugün bende aldım.
bide rezene çayı iç dedi aktarcı.
 

kıs demrecannn kuru börülce tane mi yoksa yeşilden kurusunu mu ?
 
kapı süsümüzü,şekerimizi,sepetimizi,süt sağma makinamı,süt saklama kaplarımı vs. ve loğusa şerbeti için şekerimi aldım bugün çok şükür eksik kalmadı zemuszemus
 
tane tatlım valla 2 çeşit vardı benim aldığım yerde adam beni görünce süt içinmi dedi direk evet dedi ve verirken bizimde 2 çocuğumuz var eşim çok faydasını gördü dedi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…