Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım karen kızlar erkenci bu akşam kadro baya eksik
diloşıum yok demet yok star yok
melekcim selam canım..nasılsın..oyku yernde duruo mu yane sakin mi yoksa benmki gb tepisik bisi mi oldu:))
evet kızlar yok walla..zaten star tam yarasa modunda daha gec saatlerde cıkıp ceeeee dio ve kacıo sanırsam:)
hurişşş kızzz hosgeldin:)
kızlar ya bugun esim bana parmagımın olcusunu sordu bende solemek istemedim zaten şiş deyip gecistirmeye calıstım..dogum hediyesi alıcak kesin ama zevki bazen facia oluyo tarzım olmuyo o yuzden tatlım sen bana supriz yapma beraber gideris derim ama bu sefer inat yane..off gecen yıldonumumuzde set almıstı gidip deiştrdim yuzuk aldı onu da deistrdm ..pofff ne sıkıcı b durum..sonrada hediyeyi begenmemzlik olmasss dio...kaldım wallamirmirmirmir
bu arada 14. anne confuse oldu kızlar..haberiniz olsun..
zaten 3 saatte bir telefonu kurup kalkıyorum gece boyunca artık dayanacak gücüm kalmadı şu an uyusam saat 2 de çok zor kalkaım gözlerimi açamıyorum o zaman . bak görürsünüz yakında hiç bir şey zor değil en zoru uykusuzluk mahvediyor
herkese günaydın kızlar çok yorucu geçiyo:) uykusuz hergece heheeh şimdiden alışınnn bu arada mama takviyesi yapıyorum yoksa açlıktan basıyo yaygarayııı inşallah sütümm gelcek bekliyorumm offffffffffffff neyse kızlar ben çıktım hepinizi öpüyorummopuyorumnanaktan
dilosuuum hosgeldin ve gule gule dices b sure sana...eylulumuze iyi bak annesi kolay gelsin canııımmm..bu arada sütün hic gelmedi mi?
sütüm çok az ve ağız sütü derler ya canım öyle geliyo şuan ve sıktıkça bile zor geliyo düşün yani( çok istiyo emmek kuzucuk bi sinirleriniyo süt gelmiyo diyee çok üzülüyorumm:gitme:
güzellerim günaydınnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız zzzz
gunaydın kızlarrrr:)..
günaydın karencimm ]nasılsın kzu yaramazlık yapmıyo demii
günaydın kızlarrrrr
günaydınn demetim nasılsın güzelim
: