- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::sm_cool:ya sorma söylemeden ve söylerkende bunları düşünmedim değil ama öyle bir durum olduki adam diyo kimle görüşüyorum demresu diyemezdim tabi,merhaba ben 007 demresu falan :roflol: adımı söyledim tabiki ama emele dese seni şu aradı kız derki Allah Allah ben öle birini tanımıyorum falan.bide siz nerden tanıyodunuz falan dedi bir hafiyede adam yani şimdi ne diyim,battı balık yan going yani.
emelcim üzgünüüüüümmmmm
olmammı cillop gibiyim yazı bile çıkarırım ben bununla ....birde normal doğumda dikiş atmıyorlarmış lazer mi ne yapıyorlarmış bir bandaj mı ne oluyormuş onu sorucam doktoruma öyle bişey olursa daha rahat ederim.malum sıcakta...huri ağdacıya gittin demi hazırsın yani
Demresu yeni yılın en şişko acanı seciyorum süpersinnnnn :hooray: Ah bi de konusabilsen ne güsel olurrrr :Saruboceq: Umarım iyidir ibrahim ege :Saruboceq:
Huri sen valla bugün yarın dogurcan bi de heycan yapıyosunn acan işlerine girip kısım uzat ayaklarını dinlennn, hala acanlık peşindeee şakkıdı klava:
slmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmmm nasılsınız sabahtan beri çatladım beraktan bilgisayerı eşim götürünce kala kaldım yaffffff işin bittiyse getir dedim ya işim var benim kızlar doguruyo haberim olmıycak gülüyooooooooo
evet canım diloş bebişini aldı kucağına eylül bebeği....herşey yolunda sırada kiiiiidiloş almıştır kuzusunu kucana canım yaa allah analı babalı büyütsün güzelim bahtı şansı açık olsun kızımızın hadi kurtuldun sende darısı başımıza opuyorumnanaktan