2009 Şubat Anneleri

kızlar benim toplam 11 kilo oldu kızım 24+3 de 860 gr doktor doğuma kadar elinden geldiği kadar alma ddi azami 5 kilo dedi ya dur bakalım hayırlısı dediği gibi 100 kiloyu devireceğiz ama demin forumda doğum yapanların hikayelerini okuyordum birisi doğumdan önce 74 olduğunu doğumdan eve gelince 70 doğumdan 12 gün sonra da 65 olduğunu yazmış çok ilgimi çekti bu kadar kolay mı gidiyor bu kilolar

canım şişlik falan oluyor..onlarda zamanla indiği zaman dahada zayıflıyorsun..ödem falan da var yani..şakkıdı
önemli oan doğumdan sonra süt olsun onuda yiyim bunuda yutuyum yok...yoksa kalır kilolar...sengözlerimebaksanab

nestle cnm masallahlar seninkide büyümüs :))
o hatayi benim dogum yaptigim hastanedede yapmislardi
bende dogum yaparken kim bilir hakkimda ne dediler -tatlicadiarzu- esimin anlattigina göre tüm hastane cigliklarimla yankilanmistii
yanlis anlamayin ben bagirmiyordum aslinda sesim cikmiyordu dogumda ama esimin üvey annesi bagir kizim dedi bende bagirdim -tatlicadiarzu-

Selam arkadaşlar size birşey sorucam ayrıntılı ultrosana ben girmedim 25. haftamdayım. 26. haftamda şeker yüklemesi için gidicem o zaman dr a söylesem bakar mı??? Bir de bu ultrosana ayrı fiyat ödüyormuyuz? Şeker yüklemesine de ne kadar verdiniz?

bakar canım bence ama belli tarihler içinde olduğu zaman daha iyi görünüyormuş...
canım ben hastanede ayrıntılıya 130 ytl şeker içinde 40 ytl istediler ama ben hala yaptırmadımkaydirigubbakcemile3

normaldir dedi ilk hamileligimde yoktu böyle sorunlarim dedim
her hamilelik farklidir simdi birde oglunuz var onunla ilgileniyorsunuz cok oturamiyorsunuzdur dedi ...

şükür canım..ozaman bol bol dinlen canım..birde sen bayağı net önünde geçiriyorsun buda sırt ağrısı yapar..yerimseniben

Kızlar rahmimde 3 haftadır ağrı vardı ama bu hafta biraz azaldı gibi ancak içten değil de dıştan yanma var. Sanki güneşte yanan bir cildin acısı gibi. Bu iltihap belirtisi mi??? Bulunduğum kasabada sağşıkocağında bu testi yaptıramıyorum haftaya dr a gidicem o zaman yaptırayım demiştim ama acaba geç miolur?

zuzu cuğum genelde bu 19 haftayla 23 cü haftalar arasında yapılıyor..
yalnız eğer öenmli bir sorunun varsa da yaptırılabilir.allah korusun...

kızlar benim toplam 11 kilo oldu kızım 24+3 de 860 gr doktor doğuma kadar elinden geldiği kadar alma ddi azami 5 kilo dedi ya dur bakalım hayırlısı dediği gibi 100 kiloyu devireceğiz ama demin forumda doğum yapanların hikayelerini okuyordum birisi doğumdan önce 74 olduğunu doğumdan eve gelince 70 doğumdan 12 gün sonra da 65 olduğunu yazmış çok ilgimi çekti bu kadar kolay mı gidiyor bu kilolar

dogrudur cnm
ben ilk hamileligimde 51 kiloyla hamile kaldim dogumdan sonra 55 kiloydum
iki ay sonra falan 48 e indim .. sonra baya bi stress yasadim 46 oldum
ama ikinci bebekte kilo vermek zordur diyorlar :1shok: kaliyormus cogu kilo etrafimdaki insanlardan duydum bakalim ne olcak :sm_confused:

zuzucum benim doktor ayrıntılı istemedi ama ben bir hevesle çektireyim dedim normalde 80 e çekiyorlarmış ama doktorun sekreteri bana kaba davrandı doktor özrünü kapatmak için para almadı şeker yüklemesini de yarın devlet hastanesinde yaptıracağım ücretsiz

Selam arkadaşlar size birşey sorucam ayrıntılı ultrosana ben girmedim 25. haftamdayım. 26. haftamda şeker yüklemesi için gidicem o zaman dr a söylesem bakar mı??? Bir de bu ultrosana ayrı fiyat ödüyormuyuz? Şeker yüklemesine de ne kadar verdiniz?

şeker yüklemesi istanbul medipol hastanesinde ssk lı fiyatı 22 ytl...(50 gr lık olanı)...ayrıntılı ultrason için de 85 ytl ödedim medical park a...eğer doktorunun cihazı ileri teknoloji ise mesela 3d veya 4d ise o zaman kendisi ayrıntılı olarak bakabilir...ama genelde 2d ultrason kullanıldığı için ayrıntılı doppler istiyor doktorlar...benim ayrıntılı doppler im tam 25 dakika sürdü...

saol canım zaten bu ağrılar 20. haftadan sonra başladı. Yakın çevreme sorduğumda bu ağrıların sebebini rahim büyüdüğündendir dediler ben de önemsemedim ama şmdi yanma da olunca korktum. En iyisi ben haftaya yaptırayım.

kızınıın kilosu çk iyiyimiş maşallahkaydirigubbakcemile5, ben senin haftanda gittiğimde 710 grdı, bakalım perşembe gidince kaç kilo olmuş alacak benimkin

sen de çok almışsın yaaa, gerçi başlangıç kilonda önemli, çok zayıf başladıysan hamileliğe normal kabul edilebilir, ben 70 ile başladım şimdi 75 im, ona bile doktorum çok diyor, alma diyor 7. ayıma girdim düşün 5 kilo almışım, alma diyor bana yaaaaaawww

Kızlar rahmimde 3 haftadır ağrı vardı ama bu hafta biraz azaldı gibi ancak içten değil de dıştan yanma var. Sanki güneşte yanan bir cildin acısı gibi. Bu iltihap belirtisi mi??? Bulunduğum kasabada sağşıkocağında bu testi yaptıramıyorum haftaya dr a gidicem o zaman yaptırayım demiştim ama acaba geç miolur?

tahrişmi oldu acaba..mesela kaşıntıdan da olabilir..ne biliyim kullandığın iç çamaşırından..çünki artık akıntı fazla olduğu için sık sık çamaşır değiştirmemiz gerekiyor..pamuklu kilotlar giymek ve genital organımızı temiz tutmak çok önemli..yinede doktoruna danış canım..geçmiş olsun...:1hug:

kızlar ben azıcık dinleneyim sırtım ağrıdı ben fibromiyalji hastasıyım da bilgisayar fena yapıyor ayrıca sizde de oluyor mu bilmem müthiş kuyruk sokumu ağrım var bugün doktora söylemeyi unuttum

Benim dr 4 boyutlu ultrosan kullanıyor zaten en son 19+5 günlüktü gittiğimde ve ayrıntılı şekilde bakmıştı. Ben ona ayrıntılı ne zaman bakılacak dedim o da bana zaten ben her geldiğinde bakıyorum ve bu hafta iyi ama doğuma yakın nasıl olacağı şuanki sonuçla belli olamaz dey,ince tamam dedim ben de.

nestle cnm masallahlar seninkide büyümüs :))
o hatayi benim dogum yaptigim hastanedede yapmislardi
bende dogum yaparken kim bilir hakkimda ne dediler -tatlicadiarzu- esimin anlattigina göre tüm hastane cigliklarimla yankilanmistii
yanlis anlamayin ben bagirmiyordum aslinda sesim cikmiyordu dogumda ama esimin üvey annesi bagir kizim dedi bende bagirdim -tatlicadiarzu-

büyüyo valla bebişlerimiz...sorma valla normal doğum yapacak olan kadınlar o ortamı görünce vazgeçmişlerdir diye düşündüm...bir başkasının acısına şahit olmak insanın moralini bozuyor..gerçi sezaryen olacam ben ama onun da ayıldıktan sonraki ızdırabı var..kısacası bu iş ızdırapsız olmuyo...allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah...

Doğru söylüyorsun Tatoş bende bu hafta akıntım sıklaştı. İç çamaşırımı çıkarınca rahatlıyorum valla evde iç çamaşırı giymiyorum. Akıntının gelmesi bu haftalarda artık normal mi??? Ben de iltihap mı var da akıntı geliyor diye düşünmüştüm.

X