- 3 Mayıs 2008
- 1.183
- 4
symslow
canım maşallah kuzucuğuna kilosuda boyuda güzelmiş...
rabbim nazarlardan saklasın...
tatoşcum ismin altında teşekkür butonu görünmüyor sağol canım benim hepimizinkini korusun rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
symslow
canım maşallah kuzucuğuna kilosuda boyuda güzelmiş...
rabbim nazarlardan saklasın...
kızlar benim toplam 11 kilo oldu kızım 24+3 de 860 gr doktor doğuma kadar elinden geldiği kadar alma ddi azami 5 kilo dedi ya dur bakalım hayırlısı dediği gibi 100 kiloyu devireceğiz ama demin forumda doğum yapanların hikayelerini okuyordum birisi doğumdan önce 74 olduğunu doğumdan eve gelince 70 doğumdan 12 gün sonra da 65 olduğunu yazmış çok ilgimi çekti bu kadar kolay mı gidiyor bu kilolar
Selam arkadaşlar size birşey sorucam ayrıntılı ultrosana ben girmedim 25. haftamdayım. 26. haftamda şeker yüklemesi için gidicem o zaman dr a söylesem bakar mı??? Bir de bu ultrosana ayrı fiyat ödüyormuyuz? Şeker yüklemesine de ne kadar verdiniz?
normaldir dedi ilk hamileligimde yoktu böyle sorunlarim dedim
her hamilelik farklidir simdi birde oglunuz var onunla ilgileniyorsunuz cok oturamiyorsunuzdur dedi ...
kızlar benim toplam 11 kilo oldu kızım 24+3 de 860 gr doktor doğuma kadar elinden geldiği kadar alma ddi azami 5 kilo dedi ya dur bakalım hayırlısı dediği gibi 100 kiloyu devireceğiz ama demin forumda doğum yapanların hikayelerini okuyordum birisi doğumdan önce 74 olduğunu doğumdan eve gelince 70 doğumdan 12 gün sonra da 65 olduğunu yazmış çok ilgimi çekti bu kadar kolay mı gidiyor bu kilolar
Selam arkadaşlar size birşey sorucam ayrıntılı ultrosana ben girmedim 25. haftamdayım. 26. haftamda şeker yüklemesi için gidicem o zaman dr a söylesem bakar mı??? Bir de bu ultrosana ayrı fiyat ödüyormuyuz? Şeker yüklemesine de ne kadar verdiniz?
Kızlar rahmimde 3 haftadır ağrı vardı ama bu hafta biraz azaldı gibi ancak içten değil de dıştan yanma var. Sanki güneşte yanan bir cildin acısı gibi. Bu iltihap belirtisi mi??? Bulunduğum kasabada sağşıkocağında bu testi yaptıramıyorum haftaya dr a gidicem o zaman yaptırayım demiştim ama acaba geç miolur?
nestle cnm masallahlar seninkide büyümüs :))
o hatayi benim dogum yaptigim hastanedede yapmislardi
bende dogum yaparken kim bilir hakkimda ne dediler -tatlicadiarzu- esimin anlattigina göre tüm hastane cigliklarimla yankilanmistii
yanlis anlamayin ben bagirmiyordum aslinda sesim cikmiyordu dogumda ama esimin üvey annesi bagir kizim dedi bende bagirdim -tatlicadiarzu-