didemcim nasıl oldun? diyet sonuç verdimi?
benim kullandığım ilaçlar iyice şişirdi beni mafoldumben tombiş olma yolunda hızla ilerliyorum
yok dilekcım daha bulamadım maalesef
dıdemcım sanada maşallahdevamını beklıyoruz senden
pasta sen nasılsın
aybuerum nerde
sen veriyosan ne güzel bende düşünmeye başladım diyetisyene gitmeyi ama şu an zaten bi sürü doktora gidiyorum iyice psikolojim alt üst oldu. ama her geçen gün alıyorum.
merhaba kızlar...
canım 2 haftada 900 gr vermişim, 700 yağdan gitmiş onun için beğendi diyetisyenim...aynı şekilde devam ediyorum ilaç da bi yandan devam ediyo Allaha şükür iyiyim canım
slm kızlar nabersınız :) ben annemdeyım 3gundur ancak gıryom malum memlekete geldıkmı buyuklere el opme faslı baslıyor sonrada arkideslerıme vakıt arıyorum bende ayagımı ii surtmusum benden sonra lısedekı arkadsaslarım tektek gidiyorlar :)
birinin 5 haziranda nişanı var , diğerinin 24 haziranda dugunu..baska bi arkadasında 17 temmuzda dugunu..
ayy onlarla beraber bende de tekrar heyecan oldu çok guzel gunlerdi yaaa ..kız aybuer gelınlıginle hiç oturmadan oyna sonra cok pişman olursun neden daha çok oynamadım diee haberın olaa...
böcüğüm sende burdaymıssın yawss bi karsılasamadık oluyormu böleee yaaa...
insallah sende en kısa zamanda iş bulursun tatlım..
bende kpss ye hazırlanmaya karar verdım evde otur otur kılo aldım mlıllet gobek mı bebekmı diyip duruyor sınır oluyorum yanı..
neyse kızlar çok optum kendınıze cici bakın..gorusmek uzere..
kızlar ben geldim nasılsınız?
çok az kaldı yarın nikahım var sonra kına ve sonra düğün..belki bir daha gremem balayı dönüşüne kadar...umarım her şey çok güzel geçer..çok heyecanlıyım bir o kadr da şaşkın hafta sonu ben mi evleniyorum diye ne garip bir duyguymuş....
çok az kaldı yarın nikahım var sonra kına ve sonra düğün..belki bir daha gremem balayı dönüşüne kadar...umarım her şey çok güzel geçer..çok heyecanlıyım bir o kadr da şaşkın hafta sonu ben mi evleniyorum diye ne garip bir duyguymuş....
kızlarrr beklenen gün geldi dün nikahımız kıyıldı bugün kınam var yarın da ddüğünümmm :):):):)inşallah her şeymi sorunsuz geçer...
canımmm baktım fotolarına cok cok guzel olmussun hersey guzel olmus belli mutluluklar cnm
nasılsınız kızlar nasıl gidiyo evlilikler varmı benim oğluşuma kardeş gelmiyomu yaa kızlar benim tayinim bingöle çıktı ağustos sonunda gitmem gerek ekim başındada doğum iznine gelicem ama hamileliğimin son zamanlarında kocam yanında olamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?