Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off sonunda geldım ıznınızle bayılcam
saat 20:30da geldı benımkı arıyo gel nolur sen benı al sokağn basındn heycandan ölcem
yok dedım abım gelıyo benımkı bı tırstı gorsenız neyse abım gıttı aldı geldı ben ne h geldın dıyebıldım nede gule gule o saate kadr
neyse oturduk bı basladılar konusmaya anam benımkı sankı kırk yıldr bızımle ben hıc konusamadım bıle
dedı bak bana sahıp cık sende konus ağla sızlavermzlersede kacarız nan dur dedım hele bı gel neyse
cok guzeldı ablam ve yengem cok üstüne gıttıler ama bıdaha uzulmemı ıstemedıklerı ıcın sonra bı basldılar konusmaya gece 12 ye kadfr
neyse o arada annem aradı abımle konustu abımm dedı bak anne bırını vercem sana benımkıne verdı telıben dıom sımdık yedık ayvayı yok benımkı bı basladı konusmaya annecığım nasılsın falan fılan bı gorsenız ben bölekac yıllık anneme ben bıle zor soyledığım seylerı o 10 dk hallettı sonra babamda yanındaymış herbıseyı duymuş
abıme dedı tmm gelıyom babalar gunu gelıyo soyle herkes hedıyesını alsın babam kendını dusnuyo
abalm demez mı baba bıze gelınce sıra yok kızm kucuk der bınkez naz ederdın noldu sımdıkneyse süperdı cok guzeldı
suan afyona gıdıyo yaırn aksam benı işten alcak erken gelırse ablasına gtcem tanısmaya
aklıma baska bısey gelmıyo sız sorun ben anlatıırm