selam canlarım
sonunda ben evlendim :teytey:
balayındayız şimdide alanyada hihoyyyt herşey çok güzel :jeyyar: herkese tavsiye ederim
sizleri kocaman öpüyorum. şimdi hepinizin telaşesi başlamıştır Allah yardımcınız olsun canlarım :Saruboceq:
Ayy çok utandım şimdi. Ben baya ama bayadır gelmiyormuşum yaa:kedi:
Herkesin düğün günü gelmişopuyorumnanaktan
Ay 12 gün 10 gün 6 gün..Hatta abba evlenmiş bile..
Rabbim yardımcınız olsun kolaylık versin inşallah...Hayırla sağlıkla tamamına erer inşallah..
Didemcim demek 6 gün kaldı he vay be..
Minilya pek uğramıyor galiba. Asıl onunki azalmışkaydirigubbakcemile3 ahh bir 5 aya indiğini görsem falan diyordu takviminkaydirigubbakcemile3
Aybuercim sen napıyorsun. Senin belli mi bir tarih var mı?
Böcüğüm yavru kuşum benimŞeniz sen napıyorsun?
Nişan nikah ne zaman?
Bu arada ben 1 aydır biriyle görüşüyorum:kedi:
Herşey maşallah sübhanallah harika gidiyor...Çok mutluyum, çok mutlu ediyor beni. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
Darısı başıma inşallah:kedi:
günaydın kızlar.
teşekkür ederim elisacım.aynı demek =) ben kaftanımı giyemedim kızlar ya çok sıcak oldu dedim k.validem e giymesem olur mu olur tabiki giyme dedi.yine yaptım yapacağımı giymedim = )
minilyacım valla zaman ne çabuk geçti hazırlıklar tamamlandı,artık büyük günü bekliyoruz.kazasız belasız atlatırız inşş.
elisacım aramızda 1 gün var,benmde 4 gün kaldı =)
günaydın kızlar
esracım günaydın kına resimlerin çok güzel sen çok güzelsin burdan da söyleyeyim tekrar...ben düğün olmadan evinin resimlerini de istiyorum yoksa birr ay göremeyiz :) vaktin olursa ekler misin bizim için :)
çok az kaldı yaa siz de evleniyorsunuz artık,minilya zaman geçer mi geçer mi deerken geldi bile:)
cuma günü ilk düğünüm olucak ve sadece 2 günüm kaldı akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?