2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnmm pastacım emınım sende cokk cıcı bı gelın olmuşsundur artık fotoları beklıoz..
balayındasın haa bızde artık haftaya bugunlerde kemerde olcaz inş...kaydirigubbakcemile2

ayyy cnm nehırcım yaa pek ugrayamıyorum yogunluktan ama evlendıkten sonra bol bol takılırım artık kaydirigubbakcemile3
evt sorma yaa 5 ay kalsa dıordum sımdı 5 gun kaldı dugun gunune ve cok heycanlıyım sorma yaa bı yandan uzuluyorum bı yandan sevınclıyım tuhaf duygular ıcerısındeyım :gitme:
sen napıorsun cnmcım ıyısındır ıns?

ben geldim kızlarrrrrr kaydirigubbakcemile2
ay bu evlilik ne güzelmiş ya kaydirigubbakcemile3
herkesi çok merak ediorum pamuğum didem ayy abba herkesi merak ediorum nası oldular acaba
siteye girnce ilk buraya bakıorum artık resimlerimi bile ilk siz görün istiyorum evimin fotolarınıda koycam en yakın zamanda
zarifim adını yazdım ama silinmedi gülüm :sinifsinif:

sılınmedı mı akannehir desene evde kalcamm bız zor evlenırıız zatı

cok sancım cok ağrım var yazamıyorum bıle
mıdem cok kötu
sırtım heryerım ağryo utanmasam ağlıycam ağrılardan eve gıtmek ıstıyorum

evlılık tabıkı guzel ınş bızde evlenırız

esracım harikasın kuzum
kırmızılar çok yakışmış
çoooook beğendim
bnm de son 6 günüm :))

bu arada esracım kına eldivenlerimiz aynı :)

günaydın kızlar.
teşekkür ederim elisacım.aynı demek =) ben kaftanımı giyemedim kızlar ya çok sıcak oldu dedim k.validem e giymesem olur mu olur tabiki giyme dedi.yine yaptım yapacağımı giymedim = )
minilyacım valla zaman ne çabuk geçti hazırlıklar tamamlandı,artık büyük günü bekliyoruz.kazasız belasız atlatırız inşş.
elisacım aramızda 1 gün var,benmde 4 gün kaldı =)

günaydın kızlar

esracım günaydın kına resimlerin çok güzel sen çok güzelsin burdan da söyleyeyim tekrar...ben düğün olmadan evinin resimlerini de istiyorum yoksa birr ay göremeyiz :) vaktin olursa ekler misin bizim için :)

çok az kaldı yaa siz de evleniyorsunuz artık,minilya zaman geçer mi geçer mi deerken geldi bile:)

günaydınnn

evde kalcam ben yaa :sinifsinif:

böcüğüm kalmazsın kalmazsın senin uşak bu kadar hızlıyken evde mi kalırsın canım ya...

esracım , ten rengin çok güselmiş. solaryumamı gittin ?

yok bızde para
evlenmemız bulur baya:roflol:

teşekkür ederim canım,evimin resimlerinide ekliycem inşş.ama balayından sonra ki hafta anca çekebilirim resimleri,yine de 1 ay ı bulmaz opuyorumnanaktan
elisacım yok yazın yandığım kadar işte onun dışında gitmedim solaryuma.
bende şimdi bir taraftan müzik dinliyorum,artık son kıyafetlerimi hepsini topluyorum.perşembe günü de eve götürcem artık hepsini,balayına gidicek valizimizi hazırlycz.pazar günüde hazırlayabilirm de o gün gece çıkıcaz,ama uğraşmıyım diyorum.

günaydınnn
coğu gitti :gitme: azı kaldı
herkes yuvasında mutlu olsun ınş

cuma günü ilk düğünüm olucak ve sadece 2 günüm kaldı akannehir

herkes evleniyor teker teker yaa nee güzell elisacım mutluluklar dilerim inşallah çok mutlu olursun...

aybuer benden önce evlenırsen yolarım senıkaydirigubbakcemile

böcüğüm ne zaman evleniyorsun :)

bak ben mayıs haziran gibi evleneeceğim inşallah allahın izniyle ona göre :) şimdiden diyim de yolma beni bbu ay için de gelecekler kesinleşecek inşallah tarih :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…