2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dıdem nerde yaa özledım evdede olsa gelırdı
sanırım cok yoğun

aybuerın ya netı yok yada yoğun

selam kzıalrr

nette sorun var iş yerinde giremiyorum hiç..

you_know cok güsel bi gelin olmuşssun sennn

canım benim çok teşekkür ederim bende beğendim kendimi :) elimde olan foto bu doluuu fotomuz var 1 haftaya eklerim buraya valla faceden önce buraya ekledim ya çok seviorum sizi kızlar cabuk olsun düğünleriniz kaydirigubbakcemile5

buda nikahtan sonra biyere gitmiştik orası ben yorgun harap ve bitap itiraf ediiiim nikahtan sonra ayakkabılarımı cıkarıp mor converselerimi giydim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
you know çok hoş bir gelin olmussun,duvagın da nazar boncugu olsun farkedilmez sanıyoum dikesende...

you know çok hoş bir gelin olmussun,duvagın da nazar boncugu olsun farkedilmez sanıyoum dikesende...

merhaba kızlarrrrrropuyorumnanaktan
you knowcum maşallah bebek gibi olmuşsun çok çok çok güzelsin Allah hayırlı sağlıklı bir yuva nasip etsin sizeee maşallah püü

böcüküm beni merak etmişsin yevrum bugün izinliydim sabahtan beri koşturdum daha yeni geldim eve...kuaföre gittim saçlarımı boyattım bi de kına ve gelin başımı konuştuk, işte epilasyon olayını falan planladık...onun dışında da alışveriş yaptım veee gün bittiii

yarın evime gidedcem sabahtan, yatak odası ve mutfağı bi daha bi temizleyim eşyalarımı iyice yerleştieyim, sonra aşkım işten gelir önce yatak odası perdesini teslim alırız sonra da damatlık almaya gideris inşallahhihoyyyt

heyecan yavaş yavaş tırmanmaya başladı bendeeekaydirigubbakcemile3

h geldın cnm ohh senınde sonn 9 günun kaldı işlerde azaldı artan tek şey mutluluk olsun ınş

you know demeyı unuttum cıceğın neden renklı ve cok beğendım ben onun beyazını dusunuyorum süper:lepi:

aybuer cnmm naıslısn

günaydın kızlar..

böcüğüm iyiyim allaha şükür sen nasılsın?

bugün abbanın düğünü varr ,,ayy ne heyecanlıdır :)

gunaydın cnm ıyyım calısıyom bugun maç var askım gelıp benı alcak aksama
halı saha

merhabalar kızlar..
bugün evimdeydim, ortalığı toparladım biraz ; sonra aşkım geldi damatlık aldık çoookk yakuşuklu oldu vala:asigim:
yarın da evimize uydu bağlancak b de düğün salonuyla görüşecem kına gecesinin ayrıntıları içinkaydirigubbakcemile3

ohh hadı hadı senınde bıttı
sonra dersın zmn nasıl gecmış yaa
ayy bende bazen dıom acep 2 yıl nışanlı kalsam nasıl olur
uzatsam bekarlığı

ıyı pazarlarr
ne cabuk gecıyo bu pzar yaa hep evdeydım ve sıkıldım az gezeyım dedım wakıkı ye gıtttım ayy bıttım ordakı urunlere yaa
bısey alamadım ama bu aylıktan sonra alcam doya doya takstlerım azalıyo
azda kendıme bakım hep ceyıs olmaz

günaydın kızlarrrr mutlu haftalarrrrkaydirigubbakcemile2
ay son 6 günüm artık zaman geçmiyo banaaaaasositososito

gunaydınnn kızlar

dıdemm:jeyyar: 6 gün sonra evının kadını cocuklarının anası olcan

benımde bı hoş olıyy:jeyyar:
işlerınde basarılar dılerım:roflol:
ayy annen baban kardesın ne edıy
bu arada sız kac kardeşsınız senden sonra bekar var mı

benımde bı hoş olıyy:jeyyar:
işlerınde basarılar dılerım:roflol:
ayy annen baban kardesın ne edıy
bu arada sız kac kardeşsınız senden sonra bekar var mı

yevrum benim babam rahmetli, annemle de görüşmüyoz çok kavgalıyız...ananemle yaşıyom ama o henüz bişey çaktırmıyo bana heralde üzülmiyimdiye...
benim ablam var 3 yaş büyük benden ama evlenmeye hiiiç niyeti yok onun:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…