2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende ıyyım cnm cok saol calısıyom işte aynen

esra arada baya varmış he düğün ıle neden

ya canım ikiside cmtsi olsun istedim,düğün cmtsi,kına geceside düğün gibi olucak zaten ve o yzden bütün arkadaşlarım ona da gelsin istedim.h.içi olunca herkes gelemiyordu.perşembe yapıcaktım ama işte iş çıkışı olucaktı, ertesi gün yine iş .o yzden arkadaşlarım için çok zor olurdu.

anladım cnm sende bol bol dınlenceksın desene

benım nıkah olcak oyuzden 1 gun önce olur

evet böcüğüm dinlenicem sayılır ev le uğraşırım o hafta yine yüksek ihtimal,bende temizlik hastalığı var da = )
nghn h.geldin .

kızlar bugün öğleden sonra rahatsızlandım yorgunluktan galiba...Allahtan hastanede çalışıyom hemen gttim acile serum neyin takıldı...şimdi iyiyim çok şükür mesaiye de kalmadım müdür sağolsun insafa geldikaydirigubbakcemile2
yarın belki akşam girebilirim ancak inşallah herşey yolunda gider de bu hafta sonu planladığımız şeyleri tamamlarız
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

slm kızlar ben bu topiğin ilk gelini olaraktan aranızdayım zemuszemus
EVLENDıM KIZLARRRRRRRzemuszemus
kına gecemi merak etmişsiniz öle gencler arasında guzel bişi oldu fotolrı eklicem kırmızı bir elbise giydim ama aldığımız kına kötüymüş elime cıkmadı kaydirigubbakcemile3 hemen yıkadım gerci
ayakkabıma pudra döktüm sorun çıkarmadı bu tavsiyeyi verenlere teşekkürler
ve size elimde olan bir fotoyu gösterim

ayyyyyyyy ılk ben gördummmmmmmm

masallahh cnm masallah ben senın düğünü bugun sanıyodum:tomato:
ayy prenses olmuşsun
opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar
Rabbım cıktığımız kapıya bızlerı muhtac etmesın
herseyın hayrlısını versın
hayırlı devlet hayrlı evlat hayrlı mıllet
sağlık ve huzur versın
:Saruboceq:

ayyyyyyyy ılk ben gördummmmmmmm

masallahh cnm masallah ben senın düğünü bugun sanıyodum:tomato:
ayy prenses olmuşsun
opuyorumnanaktan

evet sekerim ilk sen gördun kaydirigubbakcemile5
canım nikahım dundu duğunum yarın bu foto nikahtan akşama istanbula gidecez işte
ya bana bi tavsiye ver kuaför duvağımı yırtmış ortasında kocamn bir delik var hafif hafif diksem bişi olurmuki çünkü rahibe duvak tı ama takamadı bile yarında kullancam yani

nee maynak karı yaa
nann yenısını aldrsaydın kadına valla ben yolardım orda yaa
beyaz ıple dıksen bellı olur mu acep cok mu büyükkı
yada o yırtık kısmı sacın bı yerıne denk getrseler tam olarak neresınde

ya rahibe duvaktı ama takamadı salak kac defa anlattım ama anlamadı ortasından fln toka geçirip takmış orasıda yırtmış eve gelince farkettim sölicektimde çıkarırken yırtmışsınız fln der die bişi sölemedim ayrıca kuaför erkekti kaydirigubbakcemile3 dikecem hafif napim baska carem yok

he bıde erkek mı püüü ona erkekler daha ı ederdı o işlerı amme neyse
ayy ınş halolur cnm yaa
üzme kendını
sımdık aksam mı yola cıkcaksın sen
ıst a gelıyon
ev nerde

hayırlı cumalar allah herkesin gönlüne göre versin

hayırlısı olsun canım valla cok güsel olmuşsun gün sayıyodum ne cabuk gecti zaman bize hiç böle cabuk gecmiyo

he bıde erkek mı püüü ona erkekler daha ı ederdı o işlerı amme neyse
ayy ınş halolur cnm yaa
üzme kendını
sımdık aksam mı yola cıkcaksın sen
ıst a gelıyon
ev nerde

22:50 de uçakla geliyorum cnm yarın düğünüm var işte üsküdarda saat 1 de guvenç pelit düğün salonu gelsene beklerim seni fotonu görmüştüm tanırım zaten
evimde bahçelievlerde yaylada

yarın kaçta cnm
bıde ben 2 gıbı işten cıkcam aksama maça gıtcez
ınş aksam deıldır
bıde karsıda ya nasıl gelemkı oraya hıc bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…