2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

offf kk kımse yok cok sıkıcıyaprak sardım pısırmedım abıme gıdeersem goturem dıyom

selam gelıncıklerım :)
sizlere bu son msjım olacak uzun bı ara verip ugramayacagım cunku.. sizleri çok özleyeceyım..kendınıze çok iyi bakın.. insallah benimkınden daha guzel olur dugununuz .. ve benden daha mutlu olursunuz..
hakkınızı helal edin kızlar..ozelıkle ugur bocugum senın hakkın cok fazla bende.. sana ne kadar tşk etsem az.. senınde işlerın insallah en kısa zamanda hallolur ve evlıler kervanına katılırsın..
opuyorum kocamannnn sizleri canlarım.. Allaha emanet olun.. a.s.

:gitme: abboww sende mı leylaa gıdıyon olm ben kalcam burda dıomda ınanmıyolar
varsa hakkım helal olsun cnm benım ne demek
sende helal et
ve ılk gece bana dua et olur mu bende bıan önce evlenemm::gitme:
senı cok özluycemmmmmmmmmmm

böcüğüm ayakkabımın altına senin adınıda yazcam 3 gunum kalcak sunun surasında :kedi: eve net bağlatmadık daha askıma diorum hemen bağlatalım ben fotoları yüklcm die gülüo

abbacım canım benim Allah yolunu açık etsin inşallah çok güzel bi düğünün ve sağlıkla, huzurla dolu bir evlilik hayatın olur :Saruboceq:
bir hakkım varsa senin üzerinde helal olsun yevrucum bizi sakın unutma:gitme:

you knaw bacım adım ZARıF lutfen kursun kalemde ortalarda bı yerlere yaz olur mu

dıdem bugunde calısıyon mu ceyıs aldım resımlerı eklıyom bak hemı

you knaw bacım adım ZARİF lutfen kursun kalemde ortalarda bı yerlere yaz olur mu

dıdem bugunde calısıyon mu ceyıs aldım resımlerı eklıyom bak hemı

böcük ben hergün çalışıyom cumaya kadar...
çeyiz topikine mi ekledin yevrum bakayım

iyi bayramlar kızlar...

köyden az önce geldk aşkım ve ailesi de geldiler bu bayram ...biz de yarın onlara gideceğiz inşallah...

tatil bityor yarın son gün

abbacım vedasını yapmıs gitmiş en kısa zamanda bekliyoruz cnm inş. düğünün çok güzel geçer...

slm kızlar nasılsınız kimseler yokmu
ayyy benimde az kaldı ya askımla olcam artıkım hep

abboww herkes gelın olıyy yaaakannehir

aybuer ohh senden ıysı yok ben hıc goremedım daha askımı

you knoww cok cok az kaldı ne hıssedıyon

ne hissettiğimi bi bilsem ruhsuzum ben galiba hiç heyecanlanmıyorum ya ama bi garip bişiler var içimde bazen vazgeç git diyorum ama bazende saçmalama diyorum heyecandan çok korku var içimde

herkesde aynı seyler oluyo sanırım
ama kız evladı doğdun gunden sonra elın der babam hep
gıttığınde yerde mutlu ol ınş cnm gerısı gecer

günaydın bacılarrr
böcüküm öncelikle mutlu günlerde kullan aldıklarını yevrum:1hug:
you knowcum bende de tarifi zor duygular başladı...ben de şaka maka haftaya pazar evleniyorum hayırlısıylaopuyorumnanaktan
aybuerim ne güzel en azından tatil yapmışsın ben 10 gün kadardır izinsiz çalışıyom ama acısını çıkaracam elbetttsengözlerimebaksanab

günaydın kızlar iyi bayramlar offf valla zaman iyice daraldı
nişanlımla onu konuştuk dün artık zaman durdu diyo sıkıntıdan patlıo
tez canlı aşkım
ama benim canım hem kalmak hem gitmek istiyo onada söleyemiyorum yanlış anlar diye babama bakıorum gülmeye çalışıo ama üzgün off off ama allaha şükür herşey yolunda üzülüp kötülük cagırmayacagım sonuçta ölüme değil sevdğim adamın yanına gidiyorum allah hiç birimizi utandırmasın

gunaydınn

hep aynı karısık duygular sızı anlıyorum cunku ben en başta yuzuk takılırken ablamı ağlarken gorunce ben kalmak ıstıyom demıstım ıcımden sonra askıma donup ayy onunlada olmk ıstıyorum dıye gecrmıştım:bbo:

prensesçim çok güzel olmuş gelinliğin canım bayıldımm
hayırlısıyla giymek nasip etsin Allahım:Saruboceq:

teşekkür ederim canım senin nasıl hazırlıklar ben kalan 10 günü kendime bakıma ayırdım sadece
perşembe günü solaryuma giricem 2-3 seans kollarımda tshirtun izi var cok cirkin duruyo onlar biraz rahatsız etti beni onlardan kurtulucam sonrada düğün haftası kuaföre komple agdaya hemde zamanın nasıl gectiğini anlamam bahanesiyle yoksa evde olunca sulu gözlülüğüm tutuyo

canım benim ben de bu cumadan itibaren kendime zaman ayırmaya başlıyorum
cuma gününü komple kuaföre ayıracam ki zaten işlerim anca biter kaştı ağdaydı saç boyamaktıkaydirigubbakcemile3
cumartesi eğer planladığımız gibi olursa sabahtan evimize uydu bağlanır, sonrasında aşkıma damatlık almaya giderizkaydirigubbakcemile2
pazar günü de mezarlığa babama ziyarete gidersek tam süper olur, nikah öncesi içim rahatlar...

heee bi ara düğün salonuna da uğramam lazım ayın1inde kına var...orkestrayı giriş müziğini falan ayarlıyım zaman kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…