2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

geldımm
gunaydınn kızlar opuyorumnanaktan
aşkım işe başladı devam edıyor yanı
borcumuz bıttı ama aklıma bısy takıldı beynımı kemırıyo
kuzenı bunu kandırıp karttan para falan cekmez ınş :mymeka: ararsa konuscam ve bıdaha geldığınde kartları elınden alcam vermek ıstemıyorum ama bu düşünce benı delı edıyo
cok düşünceszler
dün dıo abıme para verdım kuzenıne yanı o bızım buzdolabı falan alcak bende dedım
benım alcam esyaları kımse secemez karısamaz ben beğenır alırım
sen dıo sımdık 3 bın tl buzdolabı alırsın
beğenırsem evt alırım dedım bunun ıcın tartışmam senınle dedım senın taraftan bırı karışırsa benım taraftan cok kişi karışır bu işe
o yuzden kımse karışmıycak dedım sonra şaka yapıyorum falan dedı ama aklıma takıldı arasın konuşcam
netten bakcam borcumuz kesın bıtmış mı

Son düzenleme:
esracım davetiye de sözler de çok güzel canım yaa çok beğendimopuyorumnanaktan

ben de şu davetiyecyi bi dürteyim dünden beri taslak hazırlayacak hala...

böcükm ben de aklına takılan seni rahatsız eden neyse bu dönemde mutlaka konuşman taraftarıyıma.s

esracım davetiyen çok güzel kına için ayrı davetiye fikri de çok güzel.

böcük cnm işine geri dönmüş ne güzel borç da kapanmıstır sıkma canını aklına ne takılıyorsa da sor.

teşekkür ederim didemcim,aybuercim a.s.
bencede böcüğüm kesin konuş şimdiden,sonradan öğrenmen daha kötü olur.hem öğren içinde rahatlar.

ayy tam yazmaya devam etcektım uyuz geldı:mymeka:

you know aldıklarını gule gule kullan cnm 2.nevresımıe bayıldım
aybuer bıkac saklama kabı aldım cnmm resımlerını foto makınam gelınce eklerım saol
esra davetıyen cok hoş
dıdemcım geldım cnm ama ,iş yoğun bıraz ondan gec kaldım
sabah mınıbuse bınerken aklıma sız geldınız nedense dıom ahh ahh ne guzel sadece cok az zamanları kaldı
ama hersey ıyı gıdıyor sızde
benım içimdekı düşünceler benı yaşlandrmaya devam edıyor
tabıkı konuşcam ama aksama ancak
dün görumceme yemeğe gttım corba ıctım mıdem kalktı ya her corbayı içemıyorumda
domates corbası ıdı hıc beğenmedım nasıl zorlandım anlatamam
sanırım eltısı yapmış

kızlar bu arada sizinde aklınızda bulunsun,çok hoş oluyor,ben davetiye slaytı hazırladım powerpoint te,ilk sayfada tüm dostlarımız davetlidir yazdım,ama değişik yaptım,sonra arkasından 2 tane nişanlımla olan resimlerimizi koydum,sonra davetiyenin içini word de hazırladım,onu da koydum,sonra farklı 2 resmimiz daha,efekt ekledim geçişleri falan.ve arkasına yıldız tilbe ummadığın andanın sadece ilk müzik kısmını koydum.bizim şarkımız çünkü.en sona da sevgilerimizle.hazırladım ve bitti :))) şimdi Esra & Melih..10.10.2009..Evleniyoruz.. diye yazdım,herkese msn den mail olarak atıcam.davetiye elden veremediğim arkadaşlarım içinde çok güzel olucak.

bugun pek sessız bura
benım işim olmadığı halde başkasının işine yardım edıyom
sız ne edıysınız

valla bana da her gün yeni işler geliyi....şu an için memnunum ama patrongil biras yükümü hafifletse de fena olmaz hanikaydirigubbakcemile3

ayy kızlar acep akşama ne yemek varr
ya ınsan açken (suan hıssetmedım daha ama)canı neler neler ıstıyo demı yaa

teşekkür ederim kızlar :kedi:
ben kına keselerini kendim yaptım kırmızı tülü alıp içine kına koyup büzüosunuz kendinden büzgülü zaten keseler 100 tanesi 10 tl ben 50 tane yaptım fazla kişiyi çağırmıcam evde yapcaz çünkü nikah şekerlerinide kendim yaptım anlaşmıştık biyerle yaptıracaktım ama sonradan extra masraf çıkardılar 200 tanesi 400 küsüre geliodu ama ben malzemeleri aldım kendim yaptım can sıkıntımda geçiyor evde uğraşıyorum

slm kızlar
bugun evime gittim
anahtarlarımı aldım eşyalarımıda gördüm ayy nasıl güsel olmuş yerleşince
boş küçük bi odamız vardı
onada şu kanepelerden aldık 2tane
Göbütoğlu Mobilya Aksesuar

elektriğimizi suyu dogalgazı açtırdım iyice heyecan oldum ben yaa
6eylülde ceyizim gidecek hayırlısıyla

günaydınlar kızlar...
yarından itibaren 3 gün izinliyim, kuaför alışveriş vs işlerini halledecem inşallah

prenses aynı duyguyu evime eşyalar ilk taşındığında ben de yaşamıştım..şimdi fırsat olsun da eve gitsem diye iple çekiyom vallahi

benim de çeyizlerim 1-2 hafta içinde toplanmaya başlıcak inşallah

günaydınn a.s.
prensescim çok güzelmiş kanepelerin.güle güle kullan,bende oturma odasına aldım bu tarz yataştan.
didemcim ben de haftaya son 3 gün izinliyim.benmde çeyizim toplanıcak,çarşamba annemin temizlikçisi gelicek,büyük temizlik olucak.ertesi 2 gün bütün eşyalarımız gelicek,başında olmak istiyorum .h.sonu da koçtaş alışverişine devam edicez.ben vileda falan hep unuttum onları,sonra temizlik malzemeleri alıcam,mutfağa gerekli ıvır zıvılarım alıncak,kaşıklık,bulaşıklık vs onları alıcam.ayy ne kadar ayrıntı var yaadelikafadulden

esracım hoşgeldin canıma.s.
ben o tarz ayrıntıları temizlik malzemesi, küçük ev gereçlerini aklıma geldikçe bi kağıda yazdım yazdım liste yaptım....2 tane A4 kağıt bitti şimdiden ( tabi arada alıp işaretlediklerim de var ama yine de bissürü var:roflol: )

doğru söylüyorsun canım bende herşeyin listesini yaptım,ama genel olarak büyük şeylerin,ama mutfak ıvır zıvırları ve temizlik eşyaları için başlıbaşına bir liste gerekiyormuş anladım kaydirigubbakcemile3 bugün bende yazıyım bari sadece onları.unutmuym sonra bidaha bidaha zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…