2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla dugun ustu bı o kadar daha borca gırmek zordu bızım ıcın o yuzden vazgectık bızde ıste kıraya verıcez ve kıramızı karsılıcak o mıktar..bızde seneye rahat rahat tadılat yaptırırız veyahutta satar baska yerden alırız duruma bakıcaz ıste..bu arada bende cok heycanlıyım ama stres felan kalmadı cunku hersey halloluyor eger tadılat olayına gırseydık daha stres olucaktım bu kesın yanı..

çok işim var çokkkk...

minilya hoşgeldin canım...

hosbulduk aybuercım ama ben gıttıgımde sen gelıosun uzgunum napıosun seker?

teşekkürler böcüküm benim siz beğendikçe benim de daha bi içime sindi doğrusuŞeniz
şimdi de davetiye için güzel söz araştırıyom bakalımmmkaydirigubbakcemile2

teşekkürler böcüküm benim siz beğendikçe benim de daha bi içime sindi doğrusuŞeniz
şimdi de davetiye için güzel söz araştırıyom bakalımmmkaydirigubbakcemile2

ben ıstıyomkı herseyım sıyah beyaz olsun ama olmas
gelınlık krem ıstıyom mesela damatlık sıyah beyaz olcak
hatta kravat bıle almış kendıne bjk amplemı var ama nışanda ınş
sonra bjklı oyuncak bebek alcam kız ve erkek olarak arabanın önune koydrcam
sonra araba süsü sıyah beyaz olsun ıstıyomm
davetıyem sıyah beyaz olcak
nıkah şekerımde işte ya böcek yada kartal

valla olsa süper olur bebem ama olamıyo malesef....ben de muzdaribim aynı durumdan

valla olsa süper olur bebem ama olamıyo malesef....ben de muzdaribim aynı durumdan

gelınlık olmayabılırde dığerlerıne bakcam cnm
bı zamanım yokkı yalnızda gıdemıyom besıktasa gıdınce bakcem almam lazım
ayy duvakta taakarım ben ona erkekede papyonn:kedi:
davetıyem cin ali seklınde olanlardan olcak ınş
ayy bı tarh bellı olsa cok sey olcakta aman neyse alıncak yapılcak cok sey var o bı kalsın

iyi aksamlar kızlar ... ancak gelebıldım :)

aybuercım kolay gelsın dicem ama sen çoktan eve varmıssındır..insallah çok yorulmamıssındır işyerınde

esracım evin hayırlı olsun.. Allah agız tadıyla oturmanızı nasip etsın :Saruboceq:

didemcim nikah sekerın ve davetiyeni beyendım.. ayy biz daha hiç bakmadık.. beyendıgımız var ama karar veremıyoruz acıkcası :uhm:

Zarifim
düşüncen çok güzeel.. eger dusuncenı uygluarsan çok orjinal bişi çıkıcak cidden..aklıma burcuözgenin nikahı geldi :)) onunkısıde orjınaldi.

mnılya hosgeldın..stresten uzak olmana sevındım :)

kızlar bana dugun tarıhlerınızı yazarmısınız :1hug: litemızı yapalım diyorum..gerci bi liste vardı ama nere gitti bılmıyorum :uhm: benım aklımda kalanları yazıyorum :)
abba ------- 22 & 25 eylül
basshak --------- 3 ekim
dasilvadido-------- 4 ekim

abbam h geldın balımmmm
evt burcu dedı bana zaten sende bjk bebek bul dıe bende ınş bulcam olmadı kartal bulcamm koycamm onunkıde süperdı
sen nasılsın

günaydın kızlar...

yine iş günü bugün nasılsınız geçmişe bakayım bakmadan bigünaydın diyim dedim :)

dün eve gittim 1,5 saat uyumusum sonrasındada sersem gibiydim zaten yarı uyanık yarı uykulu :)

didemcim çok beğendim davetiyeni de nikah sekerini de..ne kadar nikah şekeri cnm?

böcük fikirlerin çok hoş ee siz gibi fanatik bjk lilere de bu yakışır..

sehercim bi denk gelemedim iyiyim canım aynı devam ediyor senin de çok az zamanın kaldı bak geçmez dediğin zamanlar nasıl geçiyor...

abbacım evet sen geldiğinde ben evde derin bir uykudaydım sanırım...:)

aybuercim teşekkür ederim beğendiğine sevindim cicim:1hug:
şekerlerin 50 tanesi 55 tl ye geliyo sanırıma.s

günaydın kızlar.
abbacım teşekkür ederim bu arada benm ve minilya var ikimizin de 10 ekim zemuszemus
aybuercim benimde hala uykum var ya dün akşam erken yatıcam dedim ama yatamadım :1no2:
bizim davetiyemiz belli karar verdik,ama düşünüyorum nikah şekeri yaptırsak mı acaba.benm yemekli düğün olucak,ve nikah orda olucak.acaba şöyle 40-50 tane yaptırsam,kimler alırsa artık bana da hatıra kalır,öyle yapsam mı,yoksa hiç gerek yok mu :uhm:
bu arada nişanlım araba kiralıycak,klasik chevrolet,400 mlyon,benzin+şoförüde dahil.aklınızda bulunsun..belli bir saat sınırlaması da yok.

Son düzenleme:
gunaydınn
kızlar bılıyonus baska bı abı tatılde onun yerınede ben bakıyom gelemıym pek

lady süper bı haber bende öle bısey dusunmustum ınş bulurum 400 tl cok uygunn :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…