- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
ayy gelınlıgın modelını bulamadım kuzum ya neyse eve gıdıcem yuklerım buraua ok :) provadayken kendımı cekmıstım ama asama asama.. gelınlıkcım dıyor sımdı bu moda oldu :)) ancak kendı resmımı koyamıycam eşim bu konuda çok hassassAy inanmıyorum benimde gelinliğim tek parça çok hafif kabarık ve fransız dantelli oluyor.zemuszemus Benim provam bu ayın 21nde.
Ay sen bunları söledin ya çelenge falan gerek yok almış kadar oldum çok saol cnm...
Valla ya çeyizlerini çok merak ettim link at kesin.
Benimde çeyizlerim küçük bir depo kiralamıştık hepsi orada.. Yavaş yavaş eve getircez getirildiğinde bende fotolarını çekip koyucam...
evet tatlısım herkesi bi heyecan sardı valla :))oohh ohh kızlar cok guzel yaa herkes tatlı telaşlar peşinde :)))
çok gecmıs olsun böcüğüm onemli bişeyi yoktur ınsallah..başak h geldın
ayy bugunde saat 3 oldu
aşkım hastalanmış gece hastanedeymış ve benı aramamış:mymeka: sımdık öğrendımm neysekı ıyı
iğne vuruncakmış
çook sağol bitanemm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan benden daha iyileri guzelleri sana olur insallah :SaruboceqAbba çeyizlerine baktım hepsi birbirinden güzel maşallah....Nazar değmesin mutluluğun daimi olsun...Bende heveslendim bir an önce çeyizlerimi serip fotolarını çekicem ve eklicem siteye....Ayyy saolun valla biraz rahatladım bugün burda konuşlunca stresim azaldı biraz...
nbr kızlar nasılsınız
bugun provam vardı oraya giittim perde davetiye koşturuyorus
kızlar ya size bişi sorucam
düğün fotografcımız arkadaş davetiye begenemiyorz
oda dediki nişan resmlerinden birini yapayım davetiye öle olsun dedi sizce nasıl olur karar veremedim
bu arada hoşgeldin basshak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?