2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben kına istemiorum ya çünkü mersin nikah istanbul düğün çok yogun ve yorucu olacak ama annemlerde kızın kınası olur mecbur yapacaz dio bakalım

böcüküm kolay gelsin:1hug:
bizim nişanımız olmadığı için kına erkekli olacak inşallah salonda 1 ekimde, ve nikahımız 4 ekimde:Saruboceq:

benim kına için hiç bir özel isteğim yoktu olmasa bile olurdu ama ailem içimizde kalır, yapalım bir kere evleniyosun dedi sağolsunlar ben de he dedimkaydirigubbakcemile3

kına olmadan olmaz
bızımkısı nıkah olcağı ıcın kına şart hem bende bayılırım
ee nışanda evde olcak kınada kurtlarımızı doker
nıkahtan sonrada:jeyyar:

dıdemcım sıkıştırın az bacımm bu ınsanları dürtmezsen bısıy yapmazlar
bu arada ev sızın deıl mıydı:bbo:

aslında baştan bende istemiyodum
ailem istedi
sonra düşündüm düğünde işte takı falan bizim burda takı baya sürüyo ve düğünün yarısını götürüyo
düğün günüde yok fotograf bilmem ne derken cok stresli ayrı o gün son gün baya hüzünlü
kınada tadını cıkara cıkara kurtlarımı dökerim diye düşündüm sonucta nasıl olsa bi daha aielmle olucam
böle düşündüm yapmaya karar verdik

you_know senin evet yorucu aradaki mesafede uzak cünkü

kına olmadan olmaz
bızımkısı nıkah olcağı ıcın kına şart hem bende bayılırım
ee nışanda evde olcak kınada kurtlarımızı doker
nıkahtan sonrada:jeyyar:

dıdemcım sıkıştırın az bacımm bu ınsanları dürtmezsen bısıy yapmazlar
bu arada ev sızın deıl mıydı:bbo:

yavrum bizim evden vazgeçildi, kayınvalideme yakın bi yerde ev tuttuk sağolsunlar tanıdık oldukları için kirayı da az tuttular anlaştıkk

ahh kızlar ben de kına alternatşfleri düşünüyorum bizim düğün olacak annem düğün gibi kına istiyor,nişan yapmadık,iptal oldu,nişanlım da çalgı sevmiyor ne güzel böyle konularda anlaşıyorsunuz ahh dertliyim bu konuda çokkk...

hiç kimseyi bir anda mutlu edemiyorum ...

işte bende ne yapayım bilmiorum hiç kına yoktu aklımda ama annemler ısrar edio olur die

canım evet malesef öle oluyo hep iki arada kalınıo nişanlına anlat durumu eminim üzülmeni istemes annenede anlat ve daha az şatafatlı bişi olsun

en mutlu zamanlarımızda biz insanları mutlu etmeye calışıoruz yaaa:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz:

aybuer seni o kadar iyi anlıyorum ki...
aynı konuda biz de daha yeni büyük bi gerilimi atlattık çok şükür.
hem nişanlıma hem kayınvalideme hem de bizimkilere laf anlatacam hem de hiçbirini kırmayacam diye benim sinirlerim helak oldu...hem de boşu boşuna:delphin:

sıkma canını gülüm halloluyo bi şekilde

dıdem anladımm cnm
aman yapın yapın bunlar adettır gelenektır sız yapmazsanız cocuklarınız nerden bılcek geleneklerımız goreneklerımız

selam kızlar..rüya gibi bir akşamdan sonra tekrar işe gelmek hiç istemezdim kaydirigubbakcemile3 dün akşam çok güzel geçti,nişanlım hediye olarakta,inci takım almış,yüzüğü,küpesi,kolyesi,ama kolyenin içi boştu,sonra bir kavanoz gibi bişeyin içinden canlı istiridye yi gözümün önünde açtı,ve içinden gerçek inciyi çıkardı,onuda kolyenin içine koydu,sonrada boynuma taktı.parmak izi gibiymiş,bir istiridyeden çıkan inci nin bi eşi daha olmazmış,hepsi farklı olurmuş,şimdi bu bir tek sende var aşkım dedi bana :kedi: aşkım benm ya nasıl düşünmüş,opuyorumnanaktan gece eve döndükten sonrada msj attı,gecenin karanlığını ışıl ışıl aydınlalatacak kadar güzeldin yazmış,beraber kutladığımız 7.doğumgünümüzdü,Allah izin verirse 8.de evli olucaz :Saruboceq::nazar:

selam kızlar..rüya gibi bir akşamdan sonra tekrar işe gelmek hiç istemezdim kaydirigubbakcemile3 dün akşam çok güzel geçti,nişanlım hediye olarakta,inci takım almış,yüzüğü,küpesi,kolyesi,ama kolyenin içi boştu,sonra bir kavanoz gibi bişeyin içinden canlı istiridye yi gözümün önünde açtı,ve içinden gerçek inciyi çıkardı,onuda kolyenin içine koydu,sonrada boynuma taktı.parmak izi gibiymiş,bir istiridyeden çıkan inci nin bi eşi daha olmazmış,hepsi farklı olurmuş,şimdi bu bir tek sende var aşkım dedi bana :kedi: aşkım benm ya nasıl düşünmüş,opuyorumnanaktan gece eve döndükten sonrada msj attı,gecenin karanlığını ışıl ışıl aydınlalatacak kadar güzeldin yazmış,beraber kutladığımız 7.doğumgünümüzdü,Allah izin verirse 8.de evli olucaz :Saruboceq::nazar:

oooo ne güzel ne romantik maşallah canımbenemm:nazar::1hug:
inşallah çooook daha güzel günleri evliliğinizde her bi gün yaşarsınızzemuszemus

esracım doğum günün kutlu olsun tekrar ne güzel düşünmüş,inşallah yaşlanınca d aberaber kutlarsınız...

doğru diyosunuz kızlar halloluo ama işte üzülen yıpranan sen oluyorsun hayırlısı diyorrum artık...

kızlar ben gelinliğimin altına hem rahatlık acısından hemde boy acısından babet tarzı topuksuz şık bir ayakkabı arıyorum ama bulamadım bana bişiler önerin kızlar mafoldumben

kızlar ben gelinliğimin altına hem rahatlık acısından hemde boy acısından babet tarzı topuksuz şık bir ayakkabı arıyorum ama bulamadım bana bişiler önerin kızlar mafoldumben

canım aynı şeyi ben de istiyorum ama henüz araştırmaya başlayamadım....güzel bişey bulursam mutlaka bilgi veririm sana daa.s.

Back