- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kına olmadan olmaz
bızımkısı nıkah olcağı ıcın kına şart hem bende bayılırım
ee nışanda evde olcak kınada kurtlarımızı doker
nıkahtan sonrada:jeyyar:
dıdemcım sıkıştırın az bacımm bu ınsanları dürtmezsen bısıy yapmazlar
bu arada ev sızın deıl mıydı:bbo:
selam kızlar..rüya gibi bir akşamdan sonra tekrar işe gelmek hiç istemezdim kaydirigubbakcemile3 dün akşam çok güzel geçti,nişanlım hediye olarakta,inci takım almış,yüzüğü,küpesi,kolyesi,ama kolyenin içi boştu,sonra bir kavanoz gibi bişeyin içinden canlı istiridye yi gözümün önünde açtı,ve içinden gerçek inciyi çıkardı,onuda kolyenin içine koydu,sonrada boynuma taktı.parmak izi gibiymiş,bir istiridyeden çıkan inci nin bi eşi daha olmazmış,hepsi farklı olurmuş,şimdi bu bir tek sende var aşkım dedi bana :kedi: aşkım benm ya nasıl düşünmüş,opuyorumnanaktan gece eve döndükten sonrada msj attı,gecenin karanlığını ışıl ışıl aydınlalatacak kadar güzeldin yazmış,beraber kutladığımız 7.doğumgünümüzdü,Allah izin verirse 8.de evli olucaz :Saruboceq:![]()
kızlar ben gelinliğimin altına hem rahatlık acısından hemde boy acısından babet tarzı topuksuz şık bir ayakkabı arıyorum ama bulamadım bana bişiler önerin kızlar mafoldumben