2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar günaydın..bugün çok özel bir gün,doğum günüm :asigim: bu akşam nişanlımla yemeğe gdicez,çok merak ediyorum ne hediye aldığını,söylemiyor,sürprizmiş ama ben meraktan çatlıycam kaydirigubbakcemile3

canım doğum günün kutlu olsun
yeni yaşın ugurlu olur inşallah zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

Şenizesraaa ıyıkı doğdun cnm sağlıklı nıce yıllara sevdıklerınle

dıdem evt ama o dayanamıyo baska sorunlarda var baskasının evınde kalıyor zor gelıyo ona
offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffff

didemcim benim kına gecem de 3 ekim cmtsi :utangac: bizim sitede havuzbaşındaki lokalda olucak,sitede oturduğumuz için çok az bir para vericez,sadece canlı müzik getirittircez,işte keman darbuka,kanun falan .babamın tanıdık arkadaşı var organizasyon yapan.müzik tesisatı olucak,bir tek onlara para verilcek,bide kurupasta falan alıncak işte.
zamanla herşey hallouyor çok şükür..
böcüğüm sen kasım da istemiyordun ama nişanlın mı çok istiyor.

kızlar günaydın..bugün çok özel bir gün,doğum günüm :asigim: bu akşam nişanlımla yemeğe gdicez,çok merak ediyorum ne hediye aldığını,söylemiyor,sürprizmiş ama ben meraktan çatlıycam kaydirigubbakcemile3

esracımm doğum günün kutlu olsun nice senelere...aşkınla,ailenle huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle...

böcüğüm tabi onun tarafından bakarsan biraz haklı gibi.kendi düzenini kurmak istiyor belli ki.ailesinden uzakta zaten,her ne kadar halası dahi olsaa problem olur kendi hayatını kurmak istiyor ki ondan acele ediyor olmalı..hayırlısı olsun canım kasımda olursa da eksiklerin olsa dahi çalışır tamamlarsınız sen çoğu şeyini aldın zaten .

böcüğüm tabi onun tarafından bakarsan biraz haklı gibi.kendi düzenini kurmak istiyor belli ki.ailesinden uzakta zaten,her ne kadar halası dahi olsaa problem olur kendi hayatını kurmak istiyor ki ondan acele ediyor olmalı..hayırlısı olsun canım kasımda olursa da eksiklerin olsa dahi çalışır tamamlarsınız sen çoğu şeyini aldın zaten .

bana benı anlamıyon sen dıo 2 gundur cok streslı bana bağırdı mafoldumben bende kızdım ona dun cok lımonı ıdık bende alttan aldım
dedım askım gelcem bugun yanına ama gıdemedım hem cok uzak hemde sureklı başım dondu
aksam konusrken gelseydın bugun gelınlık davetıye nıkah sekerıne bakcaktık:1shok:ben evde buldum onada bakardık dedı
bılseydım gelırdım dedım ben senın ıcın naısl gelıyom ama dedı cok haklı keske gtseydım:gitme:neyse sonra konustuk cok cok haklı ya cok stres yapıyo
ınan sızınde öledır ama benımkı cok tuhaf
gelınce bıze benı bırakmak ıstemyo bınkez ardına bakıp el sallıyo:gitme:komsularımız bıle dıo senı cok sevıyo baksana
cok zorluklar cekp gelıyo gece yarısı halasının evıde olsa gece yarısı gtmek zor bılıyom
neyse yaa dua edın nolur kasıma 4 ay var ozmana kadr ınş eksıklerımın coğunu alırm
eksık tabıkı olcak zaten calıscam alırım napım bende onu ıstıyom
gece konusrken ben demıstım ya daha once aramadı benı uyya kalıyo dıye aksam dıyom askım kapat uyu yok dıo ana bı dk gecmedı sesı gelıyo nefes alıp verısı uydu Şeniz
ayy onu dınledım öle dedımm keske yanında olsamm prensım sonra kapattımm telı
napalım artık olsun ıstıyomm eksıklerde onemlı deıl

canım yaa oda kendine göre haklı hem başkasının evinde kalıomuş
ondanda öte seni cok seviyo bence ondan yanında olmak istiyo seni özlüyo
okuyunca böle bi tuhaf oldum yaa hayırlısıyla yetişir canım zaman belli olunca hemen oluyo herşey
hakkında hayırlısı olsunda canım

gönüller bir olduktan sonra eksikler olsun canı ya ikinizde gençsiniz çalışır yaprsınız.onun açısından haklı tabiki kendi düzeni olsun istiyor sen de haklısın 4 ay az bir zaman her şeyi düşünüyorsun.büyük esyalar olduktan sonra küçükler çok da önemli değil böcüğüm ya evlenince olur gider onlarda kii senin öle çok öenmli bir eksigin yok küçük eksikleri de 4 ayda tamamlarsın.şu an önemli olan büyük esyalarınız onları da taksikle ailelerin yardımıyla düğün takılarıyla halledersiniz öder gidersiniz .

benim çok yakın arkadasım evlendi eksikleri vardı kızın ailesinin durumu olmadıgı için esyaları erkek tarafı aldı taksitle sonra düğünden sonra arkadasımla eşi ödeediler ki arkadasım çalışmıyordu hamile kaldı hemen de tek eşinin çalışmasıyla bilzeiklerle borçlarını ödediler.ama diyordu ki eksikle evlendim şu bu yok aam akşam eşim geliyor eve mutluyuz ya ben de çok mutluyum dedi hep ve esyyaların taksidi bittiğinde eşi koltuklşarın üstünde zıplayıp ağlamıs benim ya benim artık diye.alyanslara kadar her şeyi satmışlar yani düşün .siz ikinizde çalışıyorsunuz kısa bir zamanda yaparsınız her şeyi sorun maddi şeyler olsun çözümü var canım korkma her şey olur gider.

para mal mülk bunlar oluyor zamanla kazanılıyor da aşk sevgi kolay kazanılmıyor.her şey gönlünce olur inşallah..

canım yaa oda kendine göre haklı hem başkasının evinde kalıomuş
ondanda öte seni cok seviyo bence ondan yanında olmak istiyo seni özlüyo
okuyunca böle bi tuhaf oldum yaa hayırlısıyla yetişir canım zaman belli olunca hemen oluyo herşey
hakkında hayırlısı olsunda canım

hemde cok haklı ama bende haklıyım neysekı 4 ay var
aksam dedım ramazandan sonra annemler gelcek ozmn ben konuscam dıycem bazı seylerı yapamam ama evlenmk ıstıyorum dıye dedı
aılem sorun etmez yengem ablam harıc
takı setı falan alamaz bana ama olsun hıc onemlı deıl
işte aılemle konuşcak ona göre karar verılcek kasım olmasa bıle engec ocak olur sanırımm ama kasıma dıyor
ayy bende ıstıyorumm allahım ınş yetısır yardım eder rabbım :Saruboceq:

gönüller bir olduktan sonra eksikler olsun canı ya ikinizde gençsiniz çalışır yaprsınız.onun açısından haklı tabiki kendi düzeni olsun istiyor sen de haklısın 4 ay az bir zaman her şeyi düşünüyorsun.büyük esyalar olduktan sonra küçükler çok da önemli değil böcüğüm ya evlenince olur gider onlarda kii senin öle çok öenmli bir eksigin yok küçük eksikleri de 4 ayda tamamlarsın.şu an önemli olan büyük esyalarınız onları da taksikle ailelerin yardımıyla düğün takılarıyla halledersiniz öder gidersiniz .

para mal mülk bunlar oluyor zamanla kazanılıyor da aşk sevgi kolay kazanılmıyor.her şey gönlünce olur inşallah..

bılıyorum cnm bana yapabıleceği ancak 3 bılesık ama olsun benımde 4 tane var aılelerımzde 1er tane taksa baya olcak ceyrek yarım falan harıc
bızımkısı nıkah olcakya paralarda bıze kalcak ınş yeterde onlarla takstlerı oderız:Saruboceq:altınlar kalır ılerde kucuk bı ev alırızopuyorumnanaktanoff cok özledımmm onu

böcüküm hayırlısı olsun bebekim, dert etme yetişir herşey Allah yardım ediyo yuva yapana...
bak benim beyaz eşyam dışında bir çöpüm bile yoktu 3-4 ay öncesine kadar, şimdi maşallah odalara sığmıyorum, ki sen daha avantajlısın çeyis bakanı olaraktan:roflol:
takıydı düğündü, bunların hiçbiri sizin saadetinizden sağlık ve huzurunuzdan kıymetli değil, bunun sen de farkındasın zaten canımbenim:1hug:

uyy dıdemım tskler
aman bakan olupta:roflol: benden bakan olursa senden başbakan olur
ayy suan 2500 tl gıbı bı taksıtım var yemesem ıcmesem kasıma ancak bıtıyo ama:(
benımkıde oderız dıo
artık tv hedıye alırız buzdolabı alırken 37 ekran alırız sımdılık sonra buyuk alırız cok pahalı seyler almayız
mobılyaları yaptrcaz zaten satılanlar cok pahalı ablamın tandığı var cok sağlam yapıyo

böcüküm sen büyük kısmını tamamlamışssın
yani sen bilirsin ama yine böle işine yaramayacak şeyleri alma mesela şarjlı süpürge
hemen bozuluo öle cokta kullanılmıo ama ben kullancam dersen sen bilirsin
mutfak robotu yazdınmı bilmiyorum
ben onun yerine arzum mixset aldım hep toplu duruyo hem bütün işlerini görüyo
bide beyaz eşyalarını toplu bi yerden alırsan hediye olarak bi cok şey alabilirsin

böcüğüm hiç dert etme olduğu kadar,bide bu işlere bi kere başlayınca arkası çorap söküğü gibi geliyor.benm arkadaşım aralıkta tanıştı,martta nişanlandılar,haziranda evlendiler,ki ben şahitim hiç birşeyi yoktu çeyiz olarak,sonra bi başladı,ben bile şaşırmıştım,tabiki ufak tefek eksikleri oldu ama onları da şimdi tamamlıyorlar,önemli olan beraber olmak..

pamıkk
cnm onu erteledım zatı gırgır alcam 1 tl:roflol:
mutfak robotu deıl phılıps yazıyo sonda bak onu aldım işte kucuk parcalar az yer kaplıyo süper
buzdolabı ve fırın alcaz ya 37 ekran tv heıdye ıstycem okadr alısverıs ettık dıycem camasr ve bulasık mak ordan almıstık

esracım haklısın yaa neyse artık ben yemeden ıcmeden takst oderım

canım ikinizde calıştıktan sonra ödenir biz şey yapamyı düşünüyoruz düğündeki altınları kenara koyucaz paralar mesela bi kaç aylık kiramızı ödicez ve borcları kapatıcaz böle olunca kazandıgımız bizwe kalacak ve rahat ederiz diye düşünüyoruz benimde hiç bişeyim yoktu şimdi oda agzına kadar dolu inan allah yardım ediyo

tam yazamadım patron geldı
yemek odası takımı sorduk 3500 tl dedıler
bız mobılyacı bulduk yatak odası ve onu yaptrcaz daha ucuza ablam genc odası yaptrdı kızına 900 tl hemde cok sağlam
zaten yemek odası derken sadece masa ıstıyorumm bölece ıcınde gumusluk ve örtu alma sorunum olmuycak kendı evımız olunca yemek odası alcaz
yatak odasını babam oduycek
askım sadece buzdolabı alcak bıde fırını beraber oduycez
sımdık 4 ay varya 4 tane altın yaapbılırse yapcak yapamazsa 3 olur farketmez
paralarla takstlerı oderız altınlarıda bankaya koyarız ılerde lazım olur
ınş taksıtımız olmaz ozmnda eve bısıler alırız

Back