Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 ocak bebişlerinin pozları :)

çok teşekkürler burcu teyzesi .kızıyorum ediyorum ama uyurken bile güldürüyo bizi bu çocukkaydirigubbakcemile3

hihoytttt nasılda çıkardım ayakkabımı :))

eee şimdi annem görmeden nasıl giycem ben bunu( öfff hazır ol eymen az sonra yicen zırnığı yinee

Son düzenleme:
kiz yerim ben onun uyku hallerini ya
cok sirin yatmis, popoda yukarda
diger fotograftada ayni benim yigenimin kucuklugu
bu aralar nedense cok benzetiyorum bebekleri birbirine animsatiyorlar ama gercekten

fazieltcim ama besiginin yaninda priz gordum sanki ben
elinyle filan kurcalamsin orayi , cok bilmisilik yapmayim
ama yazmadan edemedim canim ya

ayy bayıldım eymen in bu deli dana hallerine delikafadulden Allah nazarlardan saklasın, çoook tatlı...

yaaaaaa yerim ben bunu yaaaa ö poposunu hart die ısırmak lazım şimdi yaa maşşaaallah eymene:::)))) benim yerime ıssırırmısın accıkk...

fazilet prizler kötü yerde... onlarla oynamadan nasıl duruyor o afacan...

eymene,idile,onur emreye,betüşe
kırbir kere maşallah allah nazarlardan saklasın..

eymenin totoşundan birde ben ısırayım :)

teşekkürler teyzeleri

evet arkadaşlar söylediğiniz gibi prizler çok tehlikeli o yüzden eymenin yatağının yerini değiştirmiştim..geçenlerde koltuğun marka yazan yazısını bile kopartmış.o miinicik yazıyı nasıl gördün nasıl kopardın bazen hayret ediyorum bu çocuğa.bunu yapan çocuk prizlede oynar diye düşündüm o zaman değiştirmştim.o foto biraz daha eski o zamnalar bu kadar yaramaz değildi:umursamaz:

ne zamandır mak yoktu koyamadım artık bolbol foto koyarm buraya
sizce nazın ağzı neden kulaklarında:)
varmı bundan daha kocaman gülen:))varsa koyun görelim ama rekor bizdedir kesin
cevabı azzzzzzzzz sonraaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
evde böle dolaşıolar deli ediolar beni babasında saç kalmıycak yakında:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
normalde bizm kızda ağzını çok açar ama nazı geçemez...) Nazın 32 dişi olsa 32 side görünecek ama şimdilik iki tane...

ayy ayşgül çok tatlı nasılda gülmüş öle gerçekten varmıdır acaba nazdan başka böle ağzını açan :=))

bu fotoğraflar 5 aylıkken çekilmiş yavrum gözü kayık gibi çıkmış şaşkın ördeğim benim

ESRAXE ve ctc maşaAllah bebişlerinize.. Allah bütün bebekleri nazarlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…