Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bede 20 haftalık hamileyım cınsiyeti bellı oldu ve obirrrrr prensessss adında İSE KARARSIZIZ ama şunlar arasında gidip geliyorum [AHSEN?ASYA?ELÇİN]GIBI İSİMLEER NASIL SIZCE HANGISI DAHA GUZEL AHSENIN ANLAMI COK GUZEL ENCOK ONDAN YANAYIOM AMA
merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum suanda 2 hamileligim 25 aylik bi prensesim var allah kismet ederse ocakdada bi prensim olacak.isim konusunda kararsizim begendigim isimler DENIZ YAGIZ CINAR a.s.
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım.Aslında aralık 25 olbilir diyor doktor ama ocak ilk hataya sarkabilir de diyor.Benim SAT tam bilinmediği için böyle arada kaldık.Neyse inş. hayırlısıyla doğsun da ne zaman olursa olsun.Benimde düşündüğüm bir kaç erkek ismi var ama bir türlü karar veremiyorum yardım ederseniz sevinirim. KAYRA
TUNA
YAĞIZ
ÖMER FARUK
GEDİZ
Bunlar şimdiye kadar bulabildiğim fakat karar veremediğim isimler yardım edin çok zormuş bu işşş....fisfisfis
merhaba arkadaşlar bende 21 hft.lık hamileyim.dr.umun dediğine göre kız bebek bekliyoruz..bizde eşimle ''neva '' ismini düşündük..ama tam karar veremedim,sizce nasıl??
merhaba arkadaşlar bende 21 hft.lık hamileyim.dr.umun dediğine göre kız bebek bekliyoruz..bizde eşimle ''neva '' ismini düşündük..ama tam karar veremedim,sizce nasıl??
eymen ismininde anlamı çok güzelmiş.iyice kararsız kaldım.kayra da karar vermiştik ama.eşimde kabul etmez artık bu saatten sonra.taktımı takar birşeye.