Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bende bebişin ismi konusunda size sorayım fikrinizi, eşim şiddetle göktürk ismine takmış durumda ben nedense hiç ısınamadım bu isme.resmen savaşıyor bu ism için benimle bende yanına ege koyalım diyorum.göktürk ege nasıl olur sizce
benim oğlumun ismi Halil Efe ya da Efe Halil olacak kızlar... hatta ortaokuldan beri istiyodum bu ismi.. halil babamın ismi.. ama herzaman eşim istermi ilerde diye düşünürdüm.. ve biz bebeğimiz olmadan önce eşimle kız ya da erkek ne olursa olsun içimizde kalmasın diye çift isimli olmasına karar vermiştik.. ve bigün eşim ben kendi payıma Halil koymak istiyorum dedi.. :) (babama çok düşkün) ben de o zaman Efe yi istiyorum dedim :)
ama babama söylemedik süpriz yapıcaz.. ben ezanı da kulağına babamın okumasını istiyorum bebeğimin.. ve o zaman söylemek istiyorum adını koyduğumuzu :)
kızlar DORA ismi nasıl sizce oğluşuma...acaba kız ismi olarak ta kullanılıyormu..ben unisex bi isim olmasın diyorum da..
kızlar DORA ismi nasıl sizce oğluşuma...acaba kız ismi olarak ta kullanılıyormu..ben unisex bi isim olmasın diyorum da..
ezra nın söylediği siteye baktınızmı.orada çok güzel isimler varmış.hem anlamlarıda yazıyor.
neymiş canım sitenin ismi görmemişim bende bakıyım