:) merhaba güzelim,kız ne oo öle kendi isminiz falan arkadaşının aklına uyupta sakın koyayım deme :))cinsiyeti belli deil galiba nezaman belli olucak.biliyosun görümcelerden önce evin erkek çocuguna düşüyor baba adı vermek,bu durumda eşin dediğim dedik diyosa hiç şansın yok canım,bende senle aynı durumdayım.bende diyorum benim babamın adıda olucak diye ama tınlayan yok.vermeme gibi bi şansın varsa yırttın:))yaa sinir oluyorum ne bu ana-baba adı,canımız neyi istiyosa onu veririz,sanki onlar doğuracak dimiii yaaaa :))
bebeğinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar isim olarak ne koymayı düşünüyorsunuz?ben çok kararsızım.
mehmet ismi kesin olacak gibiya.eşim öyle istiyor.iki isimli olsun ikinciyi sen beğen diyor.bende karar veremedim.
mehmet e uygun isimler aklınıza gelirse fikirlerinizi paylaşın benimle.
bende kız olursa ecrin ismini düşünüyorum.. anlamı da çok güzel.. zaten bebekler Allahın bize verdiği en güzel hediye değilmi?ben kız olursa ecrin (allah ın hediyesi ) ama erkek karar veremiyorum ama çağın ve görkem nasıl bana yardımcı olurmusunuz
bende varimya benideunutmayinnnnnnnnnnnnnn oglusum olcakk ve ismi
DEVRIMMMMMMMMM ÖZGÜRRR..gerci özgür kismindan emin degiliz ama DEVRIM kesin yaniiiiiiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?