arkadaşlar birçoğunuzun söylediği isimleri ben hiç duymamıştım ve bu duymadığım isimler bana hiiç hoş gelmedi, tabi zevkler tartışılmaz ama, kız ismi olarak, başak, ekin, inci, lale,cankız,duru, eylül bana hem tanıdık hem kulağımahoş geliyor, erkekte ise Atila yı tek geçerim..
benim en yakın arkadaşımın oğluna kocasının ismini koydu ama kocası çok ısrar etti :))
ben düşünmüyorum eşimin yada kendi ismimi koymayı. eşim erkek olursa babasının ismini istiyor ama bende babamın ismini isterim o zaman. 3 görümcem var onlar koymamış babalarının ismini oğullarına ben mi koycam amann :))
iki isim de koymayı istemiyorum zor oluyor iki ismi kullanmak.
Elif Ece
Yiğit Efe
Gerçi ben eşime pek ismiyle hitap etmem. Hatta sadece aramız limoni olduğunda ismiyle hitap ederim denilebilir. Onun dışında bitanem, bebeğim, hayatım, kuzucum v.s. onun adları:) Ve muhtemelen çocuğum için de bu uygulama geçerli olacak. İsim bana lazım değil yani:) Bu yazdıklarımı beğeniyorum ama yine de, nasıl sizce??
arkadaşlar birçoğunuzun söylediği isimleri ben hiç duymamıştım ve bu duymadığım isimler bana hiiç hoş gelmedi, tabi zevkler tartışılmaz ama, kız ismi olarak, başak, ekin, inci, lale,cankız,duru, eylül bana hem tanıdık hem kulağımahoş geliyor, erkekte ise Atila yı tek geçerim..
cankız ne be.keloğlan filmlerini çok izlemişsin galiba:))
ay balım ilahi güldürdün beni :roflol: :roflol:
miniğim nerdesin ya,bi ikimiz warız kız annesi ,yalnız bırakma beni:lepi:
sana cevap yazdım öbür topiğe ama görmedin bizim kızlar daha da değerleniyor üzülme hayatım dedim süslü püslü kırıta kırıta yürürler yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?