Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla bunu ben değil,annem düşünsün,o bakacak nasılsa:umursamaz: Şaka bir yana zor olacak ayrılmak kızımdan,ama okulum evime 5 dk,ağlasa koşar gelirim yani,o kadar yakın.
bende yazayım benim annem uzakta olduğu için ara ara gelcek o yokken görümcemin kızı bakıcak eşim sabahçı ben öğlenci olursam k,mseye gerek yok bu sene ,dare etsek seneye gene iiçimiz biraz rahat olur belki şimdi çok küçükler
ben 6 ay ücretsiz izin aldım 10 aylık olacak başlayana kadar annem bakacak öğlenleri de emzirmeye arabayla gidicem çok yakın değil arabayla 15 dk iyi olacak bana...
beni emdiği zamanlar saat 09.00 da gidiyordum öğlen 12 de yanında oluyordum 13.30 da bırakıyordum tekrar akşam üstü 16.00 paydos edip yanına geliyordum şimdi emmiyo sabah 8 de iş başı akşam üstü 16.00 paydos oda ramazan sonuna kadar ondan sonra tam gün mesai ............
benim annem bakacak . 31 ağustos isbasi emiyo bebişim. sadece taze yogut ve meyve püresi yiyorr.. bakalım nasıl olacak. annem arabayla 15-20dk uzaklıkta. sabah götürüp aksam almayı planlıyorum şimdilik...ama ne olur bilememe sonra... ayrılmak zor geliyor şimdien...