Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben oğluşum tam 6 aylıkken oldum ve hamile kalmadan önce 4 gün sürerdi şimdi 1 hafta sürdü ama regli olduktan sonra karnımın şişliği dahada indi şimdi yok gibi bişey :)
bende tam 6 ay 5 günlükken oldum ayy rahatladım resmen kaç kere test yaptım bişi çkmadı psikolojik tekmeler hissediyodum artıkk :)) 6 ay olmadım onun yerine 6 aylık regl oldum walla
ben hala olmadım 7 aylık olacaz nerdeyse. doktora gideyim diyordum ama net te uzman tv de falan 9 ay normal diyor hatta 18 ay normal diyen doktorlar var. sık emiyorsa diyor. evet gece hep meme ağzında
ama karnım gitgide şişiyor.önceden daha inik idi... ne bilim ben de şüphelendim halimemiyim acaba?
Kizlar emdirdiginiz sürece adetiniz gelmez. Ne arkadaslar gördüm 1-2 sene regl olmayan. Ben çocuklarimi fazla emzirmedigim için, kestigim an, 1 ay sonra regl oldum. Kaygilanacak birsey yok
bende test yaptım negatif rahatladım.. bebiş büyüdü hala tık yok,40 günlükken bi oldum o günden beri gelen giden yok... rahatsız oluyorum artık olsada rahatlasam offff