2009 Nisan Annelerinden Regli Olanlar

Arkadaşlar sadece anne sütü veriyorsanız ve henüz regl olmadıysanız laktasyon amenoresi (yani emzirmeye bağlı menstrüasyon siklüsünün ve ovulasyonun baskılanması -yani sütünüz koruyordur )olabilir merak etmeyin. Günde 5-6 kez ve gece en az bir kez her iki göğüsten emziriyorsanız korkmayın. Ama yine de bu dönemde kondom kullanmakta fayda var.

eczeneye gidip testmi alsam acaba..

Yok canım midemi üşütmüşümdür..

Parol veya minoset içebilirim dimi kızlar..

canım üşütmüşsündür sanırım yaa minoset içilebilir diye biliyorum .... Hamileleğimde de doğum sonrası ağrılarım içinde doktor minoset vermişti ....

kız muhtar dıkkat et kız sezeryanız bide bız
sezeryan doğumdan 2 sene geçmesi lazım dimi :

Arkadaşlar sadece anne sütü veriyorsanız ve henüz regl olmadıysanız laktasyon amenoresi (yani emzirmeye bağlı menstrüasyon siklüsünün ve ovulasyonun baskılanması -yani sütünüz koruyordur )olabilir merak etmeyin. Günde 5-6 kez ve gece en az bir kez her iki göğüsten emziriyorsanız korkmayın. Ama yine de bu dönemde kondom kullanmakta fayda var.
bilgiler için saol.. emziriyorum gün boyunca ama insan acabamı diyor genede.
sorması ayıp kondom ne demek..

Şirvan parol veya minoset alabilirsin ama ağrı tarif etmiyorsun

dün akşam midem tuaftı, canım bişey yemek istemiyordu.. bulanıyordu...
şimdide biraz halsizlik var gibi. soğuk ter boşalıyor sanki...

şirvan üşütmüşsündür canım yaa korunuyosundur tabi dimi

yok valla korunmuyoruzda.. salağım dimi....
ama devamlı yatmıyorum geçen seneki gibi, hemen kalkıp yıkanıyorum..

canım üşütmüşsündür sanırım yaa minoset içilebilir diye biliyorum .... Hamileleğimde de doğum sonrası ağrılarım içinde doktor minoset vermişti ....

saol canım.....

sezeryan doğumdan 2 sene geçmesi lazım dimi :

bilgiler için saol.. emziriyorum gün boyunca ama insan acabamı diyor genede.
sorması ayıp kondom ne demek..

dün akşam midem tuaftı, canım bişey yemek istemiyordu.. bulanıyordu...
şimdide biraz halsizlik var gibi. soğuk ter boşalıyor sanki...

yok valla korunmuyoruzda.. salağım dimi....
ama devamlı yatmıyorum geçen seneki gibi, hemen kalkıp yıkanıyorum..

saol canım.....

kondom prezervatif demek.

ben halaa olmadıımmm ve nedense hiç de endişelenmiyorum -tatlicadiarzu- başıma bi gelecek mi var nedir fırtına öncesi sessizlik
allaahhh korusuunnn -tatlicadiarzu-

ben ilk çocuğumda 6 ay olmamıştım dr. a gidip ilaç alayım dediğim sıra oldum.. 6 ay olmayınca dr. a gidiyonuz ve ilaç veriyor.. panik yapmaya gerek yok bence.. süt koruması deniyor buna... ama adet olmadan da kilo verilmiyor..............

kızlar ben 40 ım çıktı gördm her ayda görüyorum gecen ay 28 bu ay 23 de gördm 5 gün öne geldi düzelir sanırım yoksa benmki çok düzenliydi her ay 2 gün öne gelirdi zaten evlendm 3. ayımda hamile kalmştım

ben ilk çocuğumda 6 ay olmamıştım dr. a gidip ilaç alayım dediğim sıra oldum.. 6 ay olmayınca dr. a gidiyonuz ve ilaç veriyor.. panik yapmaya gerek yok bence.. süt koruması deniyor buna... ama adet olmadan da kilo verilmiyor..............

neden 6 ay tuhaf geldi emzirdiğin sürece olmayabiliyosun ama 1 sene olmayanlar var ilk defa senden duydum ilaç alımını adet olmadan kilo verilmiyo demişsin cnm,bnm 4 kilom kaldı acaba onuda adet olduktan sonramı vericem:bbo: hadi inşallah öyledir çok sevinirim artık hergün beklerim kaydirigubbakcemile3

DAHA ÖNCEKı SAYFALARDA DA BAHSETMıŞTıM YASMıN DOĞUM KONTROL HAPINI KULLANMAYA BAŞLADIM (BENıM ADETLERıM ÇOK DÜZENSıZ VE SANCILI GEÇıYOR HEMDE KORUYUCU OLUYOR) KUTUDA 21 HAP BıTTı AMA BEN HALA ADETLıYıM %100 KORUMA DERKEN ACABA BUNU MU KASTETMEK ıSTEMıŞLER :kızgın: CUMA GÜNÜ 2. KUTUYA BAŞLIYCAM EĞER HALEN DEVAM EDERSE BIRAKICAM BU ıLACI HAMıLELıĞıMDEN ÖNCEDE KULLANMIŞTIM BÖLE OLMAMIŞTI ........

X