2009 Nisan Annelerinden Regli Olanlar

kızlar regl olunca daha çabuk kilo veriliyodiye duydum ben olmadım hatta doğumdan sonra kanamam bile 4 gün sürdü kiloda veremiyommmm:KK43:((reglden sonra hızl veren varmı?

ben tataile gittim regl oldum degsik hava iyi geldi sanirim orman havasi temiz hava bide kiloveriliyor bence ben basladim yavas yavas yemegimi azazaltmaya cünkü ben cok kilo aldim yapim gerigi iri kemikliyimde igrenc yani kafaya takttim olucam kilomu söylersem sasirisiniz en iyi moralimi bozmiyim vermeye davm:kedi:

arkadaşlar ben 2 hafta önce doktora gittim rahim yumurtalıklar hep temiz çıktı rahim toparlanoyp dedi korunma içinde (emzirmeyi bıraktığım için) yasmin adlı doğum kontrol hapını verdi benim zaten hamilelğime kadar hep düzensizdi hamile kalmadan önce 8 ay önce kullanmaya başlamıştım yasmini ve herşey düzene girmişti hiç bir yan etkisini görmedim şimdi 2. adetimi oldum ve kullanmaya başladım 11 gün oldu yalnız enteresandır halen adetim devam ediyor bugün 11. günüm ilk kulandığımda böle olmamıştı anlamadım gitti bilgisi olan var mı ?

valla bu gün test alıcam sabaha yaparım altüst oluruz valla bişey varsa ben aldıramamda kociş aldır der birbirimize gireriz

ya kızlar ben 2 aydır düzenli oluyodum bu ayın 17 sinde olmam gerekiyodu olmadım bişey yoktur dimi

şenay al yarın sabah yap testi aklında kalmasın.
ben 3 kere test yaptım meğer ilki regl değilmiş
ben daha bugün regl oldum nihayet
beklerken aklım çıktı valla.

arkadaşlar ben 2 hafta önce doktora gittim rahim yumurtalıklar hep temiz çıktı rahim toparlanoyp dedi korunma içinde (emzirmeyi bıraktığım için) yasmin adlı doğum kontrol hapını verdi benim zaten hamilelğime kadar hep düzensizdi hamile kalmadan önce 8 ay önce kullanmaya başlamıştım yasmini ve herşey düzene girmişti hiç bir yan etkisini görmedim şimdi 2. adetimi oldum ve kullanmaya başladım 11 gün oldu yalnız enteresandır halen adetim devam ediyor bugün 11. günüm ilk kulandığımda böle olmamıştı anlamadım gitti bilgisi olan var mı ?

Yasmin düşük doz östrojen içerdiği için uzun süren başlangıçta böyle uzun kanama yapabilir diye biliyorum. Aman OKS kullanırken sigara içmeyin.

kızlar sabah test yaptım negatif ama bu gün 5. günnnnn hala tık yok

şenaycım günaydın hamilelikti doğumdu derken bizim hormonlar alt üst oldu vucudun düzene kavuşması zaman alıcaktır helede havalar böyleyken 5-10 günlük gecikmelerin normal olabileceğini düşünüyorum bence kafana takma birazda psikolojik olabiliyor evlendiğimin ilk zamanları eyvah hamilemiyim geciktim v.s. dert ederdim test yapardım negatif çıkardı ertesi gününne regl olurdum biraz akışın bırak bence vucudumuzun toparlanması öle 3 ayda olabilecek gibi değil ...

kızlar sabah test yaptım negatif ama bu gün 5. günnnnn hala tık yok

canım 2010 listesinde bende seni yanlız bırakmıyacağım....(şakası bile kötü)
dün akşam üstünden beri midem de tuaf söyler oluyordu..
en sonunda gece baranı emzirmeye kalktığımda söylemesi ayıp istifra ettim..
doğal olaral acaba mı dedim.. henüz hastalanmadım bende...

akşam pikeyle yattığım halde üşüme,, falan...
sabahta kalktım bir lokma bişey yedikten sonra ...nane limon yaptım kendime...
sanki şuan sırtımdan soğuk terler akıyor...

midemi üşüttüm herhalde...
baranı da emziriyorum.. bişey olurmu.. akşam o kadar zor geldiki emizrmek...
midem bir taraftan bulanıyor.. baranda sanki inadına bırakmadı memeyi..

eczeneye gidip testmi alsam acaba..

yok canım midemi üşütmüşümdür..

parol veya minoset içebilirim dimi kızlar..

heyyy millet nerdesiniz yahuuuu ...

çiçek gene başka topiklere mi çekti yoksa sizi :))))

X