2009 Nisan Annelerinden Regli Olanlar

arkadaşlar yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla benim ki neydi anlamadım şimdi ??? 41. günde akıntıyla beraber biraz renkli (kırmızı - pembe gibi) renk bulatı o kadar ertesi günüde bitmişti şimdi bir ay oldu ama bişey yok acaba benimki regl değilmiydi ufffffffff bizimde bir kaç denememiz oldu bu arada :)))) biraz ağrılı oluyor bu arada çok mu özel olacak soru bilmiyorum ama korunma işini nasıl yapıyorsunuz ??? ben çok tedi,rginim etrafımda çok var doğum saonrasında hemen hamile alan hemde bebğini emzirirken

arkadaşlar yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla benim ki neydi anlamadım şimdi ??? 41. günde akıntıyla beraber biraz renkli (kırmızı - pembe gibi) renk bulatı o kadar ertesi günüde bitmişti şimdi bir ay oldu ama bişey yok acaba benimki regl değilmiydi ufffffffff bizimde bir kaç denememiz oldu bu arada :)))) biraz ağrılı oluyor bu arada çok mu özel olacak soru bilmiyorum ama korunma işini nasıl yapıyorsunuz ??? ben çok tedi,rginim etrafımda çok var doğum saonrasında hemen hamile alan hemde bebğini emzirirken

sana çok katılıyorum bende daha ilk denemeyi yapmamıza rağmen çok korkuyorum hamile kalmaktan en uygun yöntem hangisi bilmiyorum etrafımda en yakın örnek annem iki defa üst üste doumdan sonra hamile kalmış sürekli diyo aman dikkat et diye bende ne yapacagımı bilmiyorum.

beni 40 ım çıkınca bitmemişti 45 günd biiti ve dün yani kızm 65 günlükken oldum hemde aşırı oldu iyi ya bence hemen olması güzel

Deniz biliyorum aslnda ama şmdiye kadar öyle teselli ediyordum kendimi.En azından acı gerçekle yüzleşmek belki bütün gün yemekten kurtarır beni:KK43:(

ben 2.yi bgn ollıydım yaa ödüm kopuyo olsun artık yoksaaaa.....aaaaaaaaa yok ya bende geçen yılki ile olursam 11 temmuzdu benim o zaman olur belkiş çüçek gibi

evet benimde ağrımadı geçen ay kurtulduk galübaaaaaa

seneye nisan annesi olma da sen Allah korusun:) hahahahhaha

anneeeee ödüm kopuyo kız eşime soruyom bide hamilemiyim acaba ben ne biliyim diyo kim bilcek o zaman dedim allah allah sanki ondan iyi bilemez kimse bi oluyim hemen spiral(tıpa anam en iyisi o)

kardeşimin canı pek tatlıdır o acımadı dedi bende ondan güç aldım bide birdaha hamile kaldığımı düşünürsem o andda acı hissetmem ben:)

oh be ben bu sabah oldum cuma günü direk dr a taktırmay içim rahatladı valla

X