2009 Nisan Annelerinden Regli Olanlar

Canım 41. GÜnÜmde benımde hafıf renklı bır kanamam olmuŞtu bu reglı olduĞum anlamına gelıyormuŞ bı dahakı ayda aynı gÜnlerde olursun dedıler bakalım gÖrcez.... Çok sÜrmedı 2 gÜnde bıtmıŞtı kırkımda gelen

kanamanız 40 gün sürmedi dimi kızlar 25 gün oldu doğum yapalı benim hala devam ediyor
benneyaptımki bazen azalıyor bitecek sanıyorum ama devam ediyor azar azar çok sıkıldım bu durumdan bide 40 çıkınca regl olacaz demek hoff az bekleseydi yahu bişi değil kociş isyan edecek sırnaşık şey

benim 40.güne kadar az az devam etti sonra bi anda çoğaldı 3-4gün fazla fazla geldi ve bitti..ama bugün yani 49.gün tekrar başladı

bende 40çıktıktan sonra regli oldum bide nedense hep enfeksiyon korkum var ne olursa olsun 6 hafta sonra jinekolağa gitmek gerekliymiş ama minik bebişle kolaymı heleki benim gibi bebeğinin bakımını tek başına üstlenmişiler için daha da zor 9 ay boyunca ağrıyan dişimi bile 35gün fazladan ağrısını çektim nerelere geldim dolmuşum ben bayağı

dilekim hiç şaşırmadım herşeyimiz aynı:)

tuğçecim ama gitmek lazım bebişi pusete koyar gidersiniz

benim bugün 24 gün oldu.. azar azar geliyor...
daha ne kadar devam edecek acaba bu ... pet koymaktan sıkıldım...
iyice rahatlamak istiyorum artık...

benim de kırkım çıktı dün gittim doktora. benim dikişim de var o bölgede normal yaptığımdan. iç dikişler de iyileşirken sertlik oluşmuş ondan kanaman olabilir bir süre daha dedi. 15 gün sonra bida gidicem. normal doğumun iyileşme süreci sezeryana göre benim için daha uzun sürdü sanırım :). ayrıca rahim ağzı kanseri araştırması için doku aldı. ben neden aldığını da anlamadım baştan sorunca söledi. patalojiye yolladılar. doğumdan sonra ve sonrası için her sene 1 kere aldırmak lazımmış. Allah korusun önlem almak lazım

Son düzenleme:
Benim dün 40 ımdı azar azar da olsa sürüyodu ama bugün bişey yok gibi. Nası anlicaz regli olduğumuzu bu şekilde. tamamen kesildikten sonra yoğun olarak geldiğinde mi acaba? Ay çok erken daha, umarım biraz bekler benim regli, bende Şirvan gibi sıkıldım bu işten. 9 aylık rahatlığın acısı çıktı yani:)))

benim iki gündür bişeycik gelmiyor.. kesildimi acaba....

bu arada bişey gelmezken akşam deniyelim dedik,, uzun süre ara vermiştik malüm...

hihoyyyt
benim iki gündür bişeycik gelmiyor.. kesildimi acaba....

bu arada bişey gelmezken akşam deniyelim dedik,, uzun süre ara vermiştik malüm...

bizim ayıptır söölemesi 3. deneme halaaaaaa acıyo

heheheh 40 gün sürdü benıımde az az suan yok

eheheh sizi azgınlar kız şirvan 40 cıkmadan yapmak günahmış terbiyesizz seni......kaydirigubbakcemile5

bizimde oldu denemelere devammmmmmmmmm

fırsat buldukca eheheheh

şaka şaka hemen adımı cıkarırsınız siz benim şimdiii

olmuştur 7-8 amadelikafaduldendelikafadulden

benm 40gün kanamm oldu kanama bitti paso devam sonra regl oldm kızlar siznkide siyah tonlarındamıydı :eek:

X