Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bim her yerde aynı sanırım,ben bu Cuma muhabbetlerini bilmiyordum ,yeni öğrendim,ama meğer herkes Cumayı bekliyormuş.
Kaçta açılıyor bilmiyorum ama,saat 9 u 5 geçe gittiğimde laptop 1 tane kalmıştı,ütü masaları falan da varmış,her gelen onları soruyordu,kalmamış..
Kasada önümdeki bayan Arielin leke çıkartıcısını almış 2 tane,onlar da sonuncularmış,yani daha olsa alacaktı herhalde)
ayyy leptop yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı eşim işten gelince belki buluruz ümidiyle nerdeyse 10 tane bime gittik,hiç birinde yoktu en sonuncuya gittik yine bulamadık diye üzülürken arabanın aküsü bitmesinmi,elif arabada uyuyor it babam it ayağımda 40 yılda bir giydiğim topuklularla perişen oldum pantolonum dizlerime kadar ıslandın bir yandanda yağmur neyseki yokuş aşağı giderken çalıştı kıza bez alalım migrosa gidelim dedik nasılsa araba çalıştı diye neyse marketten çıktık araba yine çalışmadı tekrar ittik bu sefer bayağı ittik elif sena bir yandan ağlıyor pestilim çıktı şimdi heryerim ağrıyor ne leptopmuş yaa
güzelim yarın bursa grubu sultanlarda buluşuyor..ayy gözüktü işte... bayanlar buluşma varmış kimler buluşuyor dedim cevap yok! çekiliş yapmışsınız haber veren yok... darıldın gerçekten. facede hemen hemen herkes var yazıyor bana bir şey lazımsa ama bunu haber vermedi kimse!
ayyy leptop yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı eşim işten gelince belki buluruz ümidiyle nerdeyse 10 tane bime gittik,hiç birinde yoktu en sonuncuya gittik yine bulamadık diye üzülürken arabanın aküsü bitmesinmi,elif arabada uyuyor it babam it ayağımda 40 yılda bir giydiğim topuklularla perişen oldum pantolonum dizlerime kadar ıslandın bir yandanda yağmur neyseki yokuş aşağı giderken çalıştı kıza bez alalım migrosa gidelim dedik nasılsa araba çalıştı diye neyse marketten çıktık araba yine çalışmadı tekrar ittik bu sefer bayağı ittik elif sena bir yandan ağlıyor pestilim çıktı şimdi heryerim ağrıyor ne leptopmuş yaa
sorma şirvancığım yaa perişan oldum,girdiğimizde kasiyerlerede sorduk onlarda öyle dedi az sayıda gelmiş malesef bari alsaydıkta deyseydi ama elim boş eve dönmek istemedim migrostan küçükte olsa kızıma bir oyuncak aldım[
ayyy canım benim yaa...kötü bir gece olmuş gerçekten ...
bim marketlere az sayıda gelmiş ve hemen bitmiş tir..
güzelim yarın bursa grubu sultanlarda buluşuyor..
çekilişte yapıldı artık bir dahaki sefere....
ama canımhediye almak istiyosan bana alıp gönderebilirsin :)))))
Offf,sizinki benimkinden de maceralı olmuş.
Aslında ben aldım okulda öğretmenler odasında gösteriyordum,bizim çaycı çıktı dedi,Aaa ben bunun gibisini 8 TL ye aldım,çarşıdan.Amann dedim niye insanın hevesişni kursağında bırakıyon ki,aldıysan aldın Allaaaah Allahhhh!
Meğer Bursa da Cumhuriyet Cd. var,orada topr,tancı oyuncakçılarda bunun gibi şeyler varmış.
Biz büyüyene kadar kaç tane laptop eskitiriz bakalım..
ewt yaaa çok şeker oluyolar bende normalde hep böyle yatarım hamileykn bile yan yattımkağan hala uyuyooooo..
nagihan senin avatarında zeynep yatıoo ya kağanda şimdi aynen öyle uyuyooo..çok tatlı yaa..bende yüzüstü yatarımm aynı ben bu çocuk rahatına pek düşkünn..
canm ben tarhanyı önce yagı koy sonra salça koyyorum her tabak başı bi yemek kaşıgı tarhana suda ıslatıyorum sonra tencere döküyorum 3 kaşık tarhanaya 4 veya 5 tabak su koyyorum nefis oluyoobarana ilk kez tarhana yaptım..
salçayı zeytintyağla öldürdüm.. sonra tarhana ve su ilave ettim ..
biraz koyu oldu ama oldu..
siz nasıl yapıyorsunuz.
bakalım yiyecekmi soğumaya aldım... ,
şimdi gidiyorm....
bende bilmiyordm bundan sonra bende takılıyımm cumalarııBim her yerde aynı sanırım,ben bu Cuma muhabbetlerini bilmiyordum ,yeni öğrendim,ama meğer herkes Cumayı bekliyormuş.
Kaçta açılıyor bilmiyorum ama,saat 9 u 5 geçe gittiğimde laptop 1 tane kalmıştı,ütü masaları falan da varmış,her gelen onları soruyordu,kalmamış..
Kasada önümdeki bayan Arielin leke çıkartıcısını almış 2 tane,onlar da sonuncularmış,yani daha olsa alacaktı herhalde)
canm sanırım domates hem asitli hemde tuzu çok koyyolarya ondan olabilirrBebeklere neden salça verilmez,bilen var mı?Kötü birşeyden yapılmıyor ki,halis muhli domatesten ,ne zararı var bilmiyorum?
hehh ewtt ya bunu görmştüm bi yerdeeay kızlar buna çokk gülmüştümmmm...zavalıı yavrucakkkk..