2009 Nisan Anneleri

Bim her yerde aynı sanırım,ben bu Cuma muhabbetlerini bilmiyordum ,yeni öğrendim,ama meğer herkes Cumayı bekliyormuş.
Kaçta açılıyor bilmiyorum ama,saat 9 u 5 geçe gittiğimde laptop 1 tane kalmıştı,ütü masaları falan da varmış,her gelen onları soruyordu,kalmamış..
Kasada önümdeki bayan Arielin leke çıkartıcısını almış 2 tane,onlar da sonuncularmış,yani daha olsa alacaktı herhalde:-))

ayyy leptop yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı eşim işten gelince belki buluruz ümidiyle nerdeyse 10 tane bime gittik,hiç birinde yoktu en sonuncuya gittik yine bulamadık diye üzülürken arabanın aküsü bitmesinmi,elif arabada uyuyor it babam it ayağımda 40 yılda bir giydiğim topuklularla perişen oldum pantolonum dizlerime kadar ıslandın bir yandanda yağmur neyseki yokuş aşağı giderken çalıştı kıza bez alalım migrosa gidelim dedik nasılsa araba çalıştı diye neyse marketten çıktık araba yine çalışmadı tekrar ittik bu sefer bayağı ittik elif sena bir yandan ağlıyor pestilim çıktı şimdi heryerim ağrıyor ne leptopmuş yaa:nazar:

esracım özel mesajı alamadım ben özel mesajlarıma baktım ama senden gelen bişey yokkkkk faceden mesaj olarakta atabilirsin yada tekrar gönder canım

alacağınız olsun benim haberim neden yok çekilişten?? hadi buraya bakamadık insan haber vermez mi çekiliş yapacağız diye! :gitme:

ayy gözüktü işte... bayanlar buluşma varmış kimler buluşuyor dedim cevap yok! çekiliş yapmışsınız haber veren yok... darıldın gerçekten. facede hemen hemen herkes var yazıyor bana bir şey lazımsa ama bunu haber vermedi kimse!

[
ayyy leptop yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı eşim işten gelince belki buluruz ümidiyle nerdeyse 10 tane bime gittik,hiç birinde yoktu en sonuncuya gittik yine bulamadık diye üzülürken arabanın aküsü bitmesinmi,elif arabada uyuyor it babam it ayağımda 40 yılda bir giydiğim topuklularla perişen oldum pantolonum dizlerime kadar ıslandın bir yandanda yağmur neyseki yokuş aşağı giderken çalıştı kıza bez alalım migrosa gidelim dedik nasılsa araba çalıştı diye neyse marketten çıktık araba yine çalışmadı tekrar ittik bu sefer bayağı ittik elif sena bir yandan ağlıyor pestilim çıktı şimdi heryerim ağrıyor ne leptopmuş yaa:nazar:

ayyy canım benim yaa...kötü bir gece olmuş gerçekten ...
bim marketlere az sayıda gelmiş ve hemen bitmiş tir..

ayy gözüktü işte... bayanlar buluşma varmış kimler buluşuyor dedim cevap yok! çekiliş yapmışsınız haber veren yok... darıldın gerçekten. facede hemen hemen herkes var yazıyor bana bir şey lazımsa ama bunu haber vermedi kimse!
güzelim yarın bursa grubu sultanlarda buluşuyor..
çekilişte yapıldı artık bir dahaki sefere....

ama canımhediye almak istiyosan bana alıp gönderebilirsin :)))))

Offf,sizinki benimkinden de maceralı olmuş.
Aslında ben aldım okulda öğretmenler odasında gösteriyordum,bizim çaycı çıktı dedi,Aaa ben bunun gibisini 8 TL ye aldım,çarşıdan.Amann dedim niye insanın hevesişni kursağında bırakıyon ki,aldıysan aldın Allaaaah Allahhhh!
Meğer Bursa da Cumhuriyet Cd. var,orada topr,tancı oyuncakçılarda bunun gibi şeyler varmış.
Biz büyüyene kadar kaç tane laptop eskitiriz bakalım..

Birisi demişti,Bursalılar Sultan da buluşuyor diye,daha önceden.
Çekiliş için de herkese tek tek sorulursa,sanki zorlama olur gibi geldiği için bana ,açıkçası gören görmüştür,katılmak isteyen de katılır diye düşünüp kimseye sormak istemedim ben.Hani birisine katılıyor musun denirse,o kişi kendini katılmaya mecbur hisseder gibi.

okudum sayfaları aman kimseler yok tek başımayımmmmm

korktum topikte :)
cekiliş oldu sonunda
ben dideme

ekim29 nagihanda bana alıyor aladıgım kadrıylaa

kayınvalidem varya kızlar anca okudum herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
[

ayyy canım benim yaa...kötü bir gece olmuş gerçekten ...
bim marketlere az sayıda gelmiş ve hemen bitmiş tir..

güzelim yarın bursa grubu sultanlarda buluşuyor..
çekilişte yapıldı artık bir dahaki sefere....

ama canımhediye almak istiyosan bana alıp gönderebilirsin :)))))
sorma şirvancığım yaa perişan oldum,girdiğimizde kasiyerlerede sorduk onlarda öyle dedi az sayıda gelmiş malesef bari alsaydıkta deyseydi ama elim boş eve dönmek istemedim migrostan küçükte olsa kızıma bir oyuncak aldım
Offf,sizinki benimkinden de maceralı olmuş.
Aslında ben aldım okulda öğretmenler odasında gösteriyordum,bizim çaycı çıktı dedi,Aaa ben bunun gibisini 8 TL ye aldım,çarşıdan.Amann dedim niye insanın hevesişni kursağında bırakıyon ki,aldıysan aldın Allaaaah Allahhhh!
Meğer Bursa da Cumhuriyet Cd. var,orada topr,tancı oyuncakçılarda bunun gibi şeyler varmış.
Biz büyüyene kadar kaç tane laptop eskitiriz bakalım..

heheh ilahi hakkikaten lüzumsuz konuşmuş ya bana o haldeyken biri deseydi herhalde düşüp bayılırdım,bende bakayım buraya belki bulabilirim umarım bu sefer herşey yolunda gider,evet kaç leptop kaç çeşit oyuncak ev ağzına kadar doldu ama onun oyuncaklarıyla oynaması beni çok mutlu ediyor kuzucuklar..:nazar:

Son düzenleme:
BURSA da olmak varmış,okuyorum pırasalı börekler falan doğrusu diyetteyim ama hiç yemedim bozardım diyeti,tarifini isteyeceğim yoksa rüyalarıma girecek yada biyerim şişecek :)))

çekilişimizde yapılmışş
yeni geldim eve bugün dağıttık kardeşimle..
Kayseriden Volkan Konak geçti...adamın sahnesi süper yaa
ben ferideye gülşende bana alıyoo hediye gülşen gülşene ne güsell..

kağan hala uyuyooooo..

nagihan senin avatarında zeynep yatıoo ya kağanda şimdi aynen öyle uyuyooo..çok tatlı yaa..bende yüzüstü yatarımm aynı ben bu çocuk rahatına pek düşkünn..
ewt yaaa çok şeker oluyolar bende normalde hep böyle yatarım hamileykn bile yan yattım

barana ilk kez tarhana yaptım..
salçayı zeytintyağla öldürdüm.. sonra tarhana ve su ilave ettim ..

biraz koyu oldu ama oldu..
siz nasıl yapıyorsunuz.

bakalım yiyecekmi soğumaya aldım... ,
şimdi gidiyorm....
canm ben tarhanyı önce yagı koy sonra salça koyyorum her tabak başı bi yemek kaşıgı tarhana suda ıslatıyorum sonra tencere döküyorum 3 kaşık tarhanaya 4 veya 5 tabak su koyyorum nefis oluyoo

Bim her yerde aynı sanırım,ben bu Cuma muhabbetlerini bilmiyordum ,yeni öğrendim,ama meğer herkes Cumayı bekliyormuş.
Kaçta açılıyor bilmiyorum ama,saat 9 u 5 geçe gittiğimde laptop 1 tane kalmıştı,ütü masaları falan da varmış,her gelen onları soruyordu,kalmamış..
Kasada önümdeki bayan Arielin leke çıkartıcısını almış 2 tane,onlar da sonuncularmış,yani daha olsa alacaktı herhalde:-))
bende bilmiyordm bundan sonra bende takılıyımm cumalarıı

Bebeklere neden salça verilmez,bilen var mı?Kötü birşeyden yapılmıyor ki,halis muhli domatesten ,ne zararı var bilmiyorum?
canm sanırım domates hem asitli hemde tuzu çok koyyolarya ondan olabilirr

ay kızlar buna çokk gülmüştümmmm...zavalıı yavrucakkkk..
hehh ewtt ya bunu görmştüm bi yerdee

melekçigm ewt sana alıyorum canm diger topige yazmştım adresi göndrr faln diye ok

bi cumartesi sabahı herkesler günaydın.
çekiliş yapılmış hayırlı olsun arkadaşlar.

X