2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar aranızda idrar tahlilinde bakteri üremesi olan oldu mu?malesef ben de böyle bi durum var.dün doktorum antibiyotiğe başladı.zaten midem kötüydü antibiyotik daha da kötü yaptı ne yesem çıkarıyorum.çoğunuzun bu haftadan sonra azalmıştı.ben de ise artmaya başladı.bu arada bursasu çok geçmiş olsun.benim de içimde şimdi bu antibiyotiğin az da olsa bebeğimi etkileyeceği korkusu var.ama mecburen kullanıyorum.doktorum şu an önemli değil ama ilerlerse önemli olacak dedi.günde 4 tane alıyorum.

ilk yazını okurken çok korktum allahım sen koru onları dedim ve ikinci yazını okudum oh şükür çok geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun bursasu bendede var hafif lekelenme bu gün, başından beri olup geçiyo doktor herhangi bişe vermiyo bana...

çok sağolun kızlar sizin gibi düşünceli ve duyarlı arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım insanın önemsendiğini hissetmesi çok güzel bi duygu hepiniz benim içinde ayrı ayrı özelsiniz çok sağoluna.s.a.s.:asigim:

geçmiş olsun bursasu bendede var hafif lekelenme bu gün, başından beri olup geçiyo doktor herhangi bişe vermiyo bana...

selinay benim 2-3 hafta öncede aynı şey olmuştu akıntım kahverengi idi
bu sabahda kalktım hafif bi kahvelenme öğlen wc ye çıktığımda baktımki artmış ve rengi koyulaşmış korktum valla çünkü böyle bi olay yengemin başına gelmişti Allah korusun :yengemdede böle kahverengi akıntılar olmuştu doktora gitmiştik bebek ölmüş dediler ölmüşte hiç sinyal vermemiş üstünde 2-3 hafta geçmiş artık çürümeye başlamış benzetmek gibi olmasın o da2 aylık falan hamileydi yani her seferinde aklıma bu olay geliyo elim ayağım dolaşıyo:1no2:

anladım canım hayırlısı ama ben bebeğimin içimde olduğunu hissediyorum, bende çok oldu başta her seferinde doktora gittim bi sorun çıkmadı inşallah bundan sonrada çıkmaz hayırlrsı olsun...

ve genelde bebeğe bişe olduğunda yoğun bir şekilde kanama oluyomuş o yüzden aklımıza kötü bir şey getirmeyelim,bazı istisnalar dışında tabii yengen gibi...

geçmiş olsun arkadaşlar benim de iki hafta önce kahverengi lekem geldi ve bir önceki gebeliğimde de gelmişti ve bebek cansızdı.çok korktum herşey bitti dedim çok şükür doktora gittik ve bebek iyi dün doktor kesenin etrafında aktif kanama var dışarı çıkarsa stres yapma kahve ya da kırmızı olabilir dedi ama ben korkuyorum bir de o leke gelirse iğne olacağım.adını yazdı.tel açarsın dedi.
şimdi leke gelirse iğne olacağım gelmezse olmayacağım bu durumda lekenin gelmemesi daha mı iyi?

hadi bakalım , heyecanlı gün,
inşallah herşey yolunda gider ,,

bu arada 2 li test nasıl yapılıyor, normal ultrasyından ne farkı var.
göbekten bakılıyor dimi ??

selam şirvan 2 li test kanda bakılıyor bebekte herhangi bir anomali varmı diye bakılıyor yani göbekten bakılmıyor.

selam megul benimde idrar tahlilerimde bakteri var dedi doktorum idrar rengim bayağı koyu ve az oluyordu doktorum bıl su iç dedi ayaklarımı sıcak tuttum şimdi iyiyim inşallah sende iyi olursun allah acil şifalar versin kendine iyi bak.

selam kızlar ben bugün bir duygusalım ve çok acaip gerginim tam 2 saat hıçkıra hıçkıra ağladım sonra bebişime bişey olur diye panik yaptım allah korusun hep böyle olur diye korktum herhalde hamileliktendir sizdede böyle olan var mı..

arkadaşlar bi sorum daha var benim midemde reflü var hamilelik nedeniyle zaten malum midesi için ilaç kullanan var mı

sonuçta aktif bi kanama var dediğine göre kanın dışarı akması daha iyi benim düşünceme göre sonuçta doktorun bebeğin varlığını bile bile ona zarar verecek bi iğne yapmaz

Her doktora gidişimizde yeni bişey oluyo. Hayatımın en heyecanlı en muhteşem günlerini yaşıyorum-yaşıyoruz... Umarım bu heyecan ve mutluluk hiçbirimiz için bitmez:Saruboceq:
Kızlar dün ikili testimiz iyi geçti gibi, bayramdan sonra alıcaz neticeyi. Doktor yaptığı ölçümlere göre bir sorun olmadığını söyledi. Bebeğim çok sabırsız biz onu 11+2 sanıyorken o 12 haftalık olmuş bile şımarık o da sabırsızlanıyo galiba bize kavuşmak içinkaydirigubbakcemile3 İnanılmaz şekerdi, çok güldürdü bizi. Kızdı baya bize uyandırdık, huzursuz ettik diye. Elini ayağını koycak yer bulamadı. Ama yüzü bize dönük yan yatıyo, baçaklar açık. Dedim sen eğer kız isen yandın çık bi dışarı görürsün sen, terbiyesizkaydirigubbakcemile3 Ama duruşu bacaklarını atışı falan aynı erkekler gibiydi, bilemem netice ne olur, gerçi çok da önemli değil. Ama çok tatlıydı şekilden şekile girdi, bi otordu biyattı bi yan döndü, ayaklarını doladı birbirine, fakat en son sahne süperdi. Doktor amca yeter bu kadar dedi, hadi vedalaşın, benim canımıniçi annesine sol elini kaldırıp sallamaz mıhihoyyyt ay o anı anlatmak imkansız bu kadar olur. Bende ona el salladım vedalaştık şimdilik. Bayramdan sonra p.tesi testlerimizi alıcaz, salı günüde kendi doktoruma gidicem. Çünkü pazartesi tatile gidiyoruz biraz uzak biyer uçağa falan bincek bebişim o nedenle dr. amca tatil dönüşü bi bakim, iyi mi diye dedi. Ağırlığı 5gr. olmuş, baş-popo mesafeside 6 cm. herhalde bacaklarıyla 9-10 cm olmuştur.
Tekrar söylüyorum. Allah herkese bu duyguları nasip etsin ve hayırı sağlıklı bebekler nasip etsin:Saruboceq:
A unutmadan, bebeğin görüntülerini dvd ye kaydettiler. Çok değişik bir anı oldu, arada özleyince seyrediyoruz babasıyla, ama tabiki çok abartmadan. Sonuçta daha yolumuz uzun, koskoca 6 ay var
Bursasu sanada çok geçmiş olsun canım. Grip olan arkadaşlar sizede geçmiş olsun, dinlenmeye çalışın, çorba ve sıvı tüketin. Bende grip olmuştum 9. haftalarda falan, zor geçmişti ama ateş olmadıktan sonra sorun yok. Cinsiyet öğrenenler sizede hayırlı olsun

arkadaşım merhaba ben menemende oturuyorum şuanda dr um burda ama hayat hastanesi ışık hanıma gıdıcem artık doğumum nerde olur bilmiyorum bu arada yazdıklarını yenı okudum sana zahmet olmazsa benim içinde sorarmısın bayanın tahminini eşimine benimde doğum tarıhlerimiz aynı 1984 şimdiden tşk

merhaba bayanlar
malesef bugun itibariyle aranızda olamayacagım.. kontrolde bebegimizin kalbinin atmadığını gorduk ve zorunlu olarak ayrıldık bebeğimden.. umarım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.. benden bu kadar....

Allah sabır versin.bir diğerinde bu şanssızlığı yaşamazsın inşallah.benimde birincisi öyle olmuştu şimdi gene hamileyim çok şükür bu günler geçecek üzülme...:teselli:

Allah herşeyin hayırlısını versin cnm üzülme diycem ama zor sen yinede kalbini ferah tut Allah sabır versin arkadaşım

kızlar benim karnı artık büyümeye başladı zaten 3 kiloda aldım şimdiye kaadar peki bu oluşacak çatlaklar için ne kullanmayı düşünüyorsunuz biraz paylaşalımmı?

canım şimdi sana ne yazsak yaranı iyileştirmez. ne kadar acı olduğunu biliorum. bundan önceki gebeliğimde ben de yaşadım. sana diyebileceğim tek şey sen benim yaptığım hatayı yapıp kendini aşırı yıpratma. ben bu yüzden bebeğim alındıktan sonra şiddetli depresyona girdim ve 5 aylık bir tedavi görmek zorunda kaldım. ondan önceki hamileliğim de düşükle sonuçlanmıştı. canım lütfen güçlü ol. her şey insanlar için. geçmiş olsun. bir an önce toparlanıp aramıza dönmen dileğiyle :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…