april naptın canım nasıl geçti muayene?
ense kalınlığı 1,5 mm boyu da 54,4 mm çıktı bebişimin.kan da verdim haftaya belli olacak sonuç.
bu arada bebiş gül gül öldürdü bizi.baş aşağı duruyordu amuda kalkmış gibi. :ecrin_bebek: dr bu şekilde ölçüm yapamam arkası da dönük dedi. -tatlicadiarzu- ne yaptıysak dönmedi sıpa.en son dr pes etti.bişiyler ye biraz da yürü 1 saat sonra yine bakalım dedi.tekrar geldik dr a yine aynı pozisyon.tam vazgeçiyorduk dr tamam dönüyor galiba dedi.yaramaz yan yattı sonunda da ölçüm yapılabildi. :roflol:
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.rabbim herkesin dualarını kabul etsin....
Her doktora gidişimizde yeni bişey oluyo. Hayatımın en heyecanlı en muhteşem günlerini yaşıyorum-yaşıyoruz... Umarım bu heyecan ve mutluluk hiçbirimiz için bitmez:Saruboceq:
Kızlar dün ikili testimiz iyi geçti gibi, bayramdan sonra alıcaz neticeyi. Doktor yaptığı ölçümlere göre bir sorun olmadığını söyledi. Bebeğim çok sabırsız biz onu 11+2 sanıyorken o 12 haftalık olmuş bile şımarık o da sabırsızlanıyo galiba bize kavuşmak içinkaydirigubbakcemile3 İnanılmaz şekerdi, çok güldürdü bizi. Kızdı baya bize uyandırdık, huzursuz ettik diye. Elini ayağını koycak yer bulamadı. Ama yüzü bize dönük yan yatıyo, baçaklar açık. Dedim sen eğer kız isen yandın çık bi dışarı görürsün sen, terbiyesizkaydirigubbakcemile3 Ama duruşu bacaklarını atışı falan aynı erkekler gibiydi, bilemem netice ne olur, gerçi çok da önemli değil. Ama çok tatlıydı şekilden şekile girdi, bi otordu biyattı bi yan döndü, ayaklarını doladı birbirine, fakat en son sahne süperdi. Doktor amca yeter bu kadar dedi, hadi vedalaşın, benim canımıniçi annesine sol elini kaldırıp sallamaz mıhihoyyyt ay o anı anlatmak imkansız bu kadar olur. Bende ona el salladım vedalaştık şimdilik. Bayramdan sonra p.tesi testlerimizi alıcaz, salı günüde kendi doktoruma gidicem. Çünkü pazartesi tatile gidiyoruz biraz uzak biyer uçağa falan bincek bebişim o nedenle dr. amca tatil dönüşü bi bakim, iyi mi diye dedi. Ağırlığı 5gr. olmuş, baş-popo mesafeside 6 cm. herhalde bacaklarıyla 9-10 cm olmuştur.
Tekrar söylüyorum. Allah herkese bu duyguları nasip etsin ve hayırı sağlıklı bebekler nasip etsin:Saruboceq:
A unutmadan, bebeğin görüntülerini dvd ye kaydettiler. Çok değişik bir anı oldu, arada özleyince seyrediyoruz babasıyla, ama tabiki çok abartmadan. Sonuçta daha yolumuz uzun, koskoca 6 ay var
Bursasu sanada çok geçmiş olsun canım. Grip olan arkadaşlar sizede geçmiş olsun, dinlenmeye çalışın, çorba ve sıvı tüketin. Bende grip olmuştum 9. haftalarda falan, zor geçmişti ama ateş olmadıktan sonra sorun yok. Cinsiyet öğrenenler sizede hayırlı olsun