2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar benim karnı artık büyümeye başladı zaten 3 kiloda aldım şimdiye kaadar peki bu oluşacak çatlaklar için ne kullanmayı düşünüyorsunuz biraz paylaşalımmı?

Bir arkadaşım Mustela diye bir krem kullanmış 18 kilo almış ama hiç çatlak olmamış.
Ama bence hangi kremi kullanırsak kullanalım asıl önemli olan genetik mirasımız yani cilt yapımız.Diğer önemli olan şeyde cildimizi nemli tutmamız.Bunu bebek yağıyla yada badem yağıyla yapabiliriz.Tabi çok kilo alımında çatlamaya engel olabileceğimizi hiç sanmıyorum.:uhm:

sinem allah yardımcın olsun canım....yeni umutlar yeşersin içinde.....
bursasu sanada geçmiş olsun...istirahat et sürekli fırsat buldukça

Canım Allah sabır versin. Dicek çok fazla bişey yok böyle durumlarda hani kelimeler tükenir ya... Çok sabır diliyorum sana ve dua et Allah bilir hep doğrusunu, güçlü ol.. Çok çok üzüldüm, her ne kadar tanışmasak da kalbim ve dualarım seninle:Saruboceq:

allah sabır versin arkadaşım allah sağlıklı ve ömürlü olanını nasip etsin, üzülme demek kolay ama herşey allahtan bende ilk bebeğimi 9 haftalıkkken kalbi atmıyordu allaha sığındım ağlamadım çok şükür yine hamileyim en kısa zamanda kendini topla ve aramıza katıl :teselli:

sinem çok üzüldüm canım.Allah sabır versinacını çok iyi anlıyorum.
.benim de 2 haftadır ara ara kanamam oluyor.her an yavrumu kaybedecekmişim gibi geliyor.4. tüp bebek denememde kavuştum ben bebişime.rabbim kimseye evlat hasreti,evlat acısı yaşatmasın............

canım aynı dogum tarıhliler de sonuc eşit cıktıgından tam bişey söylemiyor

canım allah sabır versin;
inşallah en kısa zaman da yeniden hamiş kalır, bebişine kavuşursun.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN .
allah bu acıyı kimseye yaşatmasın .....

günaydın nisan anneleri bayrama bebişlerimizle giriyoruz

bende cumartesi gidecegım doktora 2 li test için cok heyecanlıyım......

ekim annelerini gezdım ekim bebeışlrınden biri agustos da dogmuş aceleci yaniii

bakalım bizler neler yapıcaz nisan anneleri mart anneleri olanımız olurrr

aman allahım saglıkla kucagımıza alalım.....

hELE BİZler kurban bayramda tombiklerrrrrrrrrrrrrrrr olucazzzz

kızlar sormayın müthiş nezle olmuşum,dünden beri yatıyorum yaaa...

geçmiş olsun bitanem , aman dikkat et kendine....
bu arada salgın var herhalde, aman hamişler dikkat

benimde c.tesi boğazım yanar gibi oldu, hemen ballı limonlu su yapıp içtim. şuan iyi boğazlar..

dün acayip başım arıyordu, bonya yapmıştım, saçları kurutmadım o yüzden oldu sanırım..
bir yandan baş ağrısı, bir yandan kusma berbat bir gündü anlıcağınız.
bu gün iyiyim. işte vakit geçiriyorum.

ben bu günde yatacam şirvancım,malum yarın bayram oraya git buraya git fln nasıl gezilecek o kadar yer yaaaa bu halde,bu arada sanada geçmiş olsun canım hamileyken hiç çekilmiyo soğuk algınlığı...

kızlar herkesin ilk dönemlerinde mide bulantısı oluyor benimde 12.hafdtada başladı.bir de biraz bişey yiyince doyuyorum ve biraz daha yersem midem bulanıyor biraz daha yersem de çıkarıyorum.benim gibi midesi bulanan arkadaşlar ne yapıyorsunuz?
bire de biz bebeklerimizi karnımızda ne zaman hissedeceğiz?

april 16 muayeneniz bayağı keyifli geçmiş.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.

Teşekkür ederim canım, darısı tüm hamişlerin başına. İşallah sonuna kadar böyle iyi gider, hergün heyecanla geçiyo, çok kaptırmıyim diyorum bazen ama insanın elinde değil garip bi his bi annelik
Bu arada benimde çok hafif karnım çıktı, ben nivea bebek yağı sürüyorum, bademli ve susamlı olanından. Normal badem yağının kokusu hoşuma gitmedi. Önemli olan vücudun nemli kalması sanırım yani su içmek lazımklava: Tabi birazda yapı meselesi bu çatlak işikaydirigubbakcemile2

kızlar nıvea babynin bebek yağını aldım buğday yağı ve badem yağı içereninden önemli olan şimdiden vücudum nemli olsun arkasında hamilelik döneminde oluşan çatlakları önlemede yardımcı olur diye yazıyor haberiniz olsun

hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar.naılsınız?ben bulantı ve sürekli çıkarmaktan yorgun düştüm artık.çubuk kraker bile midemi bulandırıyor artık.midem boş olduğu için banyoda öğürüp duruyorum.sanki karnım dışarı çıkacak gibi oluyor.bu durum bebeğe zarar verir mi acaba arkadaşlar.bu arada idrar yolu enfeksiyonu için ampisina diye bi antibiyotik kullanıyorum günde 4 tane o mu bu kadar artırdı acaba bulantılarımı inanın kafayı yicem.

Beni de nisan annelerine ekler misiniz?
Sat 16 temmuz, mdt 22 nisan. Henüz cinsiyeti belli değil.

arkadaşlar ben bugün biraz geç kaldım idrar yaparken yanma olduğu için doktora gittim bugün bakteri olmuş ilaç verdi doktor bu arada bebişimede baktı dr amcası bebiş çok iyi çok şükür sürekli oynuyor ultrasonda poposunu dönmüş yatıyor megul sanada geçmiş olsun aynı dertten muzdaribiz bütün arkadaşlar bayramınız kutlu olsun bebişlere ve kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…