2009 Nisan Anneleri buraya

selinay eliye kızlar hayırlı uğurlu olsun ilk üç ayı bitirdiniz. en rahat aylara geçiş yaptınız darısı başımıza inşallah. ay siz doğum yapçanız biz daha beklicez üç hafta daha :KK70:

sağol cnm darısı başınıza dediğin gibi. hayırlısıyla hepimiz doğumlarımızı yaparız inşallah. tecrübelerimizden faydlanırsınız. fenamı işte:) gerçi benim 3 ayım bitti ama ben bile diğer arkadaşlardan hep birşeyler öğrenmeye devam ediyorum

kızlar yinede cinsiyet takvimini yapalım öğrenenleri ekleriz.....gönüllü olan varsa yapsın....yoksa bu akşam eve gidince yapabilirim.....:)

çok saol seninde mübarek olsun. Benimkide 9 hafta ve çok imreniyorum şu 12 haftalık arkadaşlara zaman geçmiyo resmen en son gördüğümde zar zor görmüştük zaten pirinç kadar bile yoktu bakalım yarın neyle karşılaşıcam

zaman çok çabuk geçiyor aslında biz sabırsız olduk birazcık:1rolleyes:
yarın muhtemelen seni kocaman bir kafa,ondan daha küçük bir gövde,tomurcuklanmış el ve ayaklar hatta ayaklar uzamışta olabilir.:asigim:......kısacası mutluluktan ağlayacağın bir insancık beklicek allah kısmet ederse......her gittiğimizde farklı görüyoruz.....yarın haberlerini verirsin....kaydirigubbakcemile2

rumelili nisan annelerinde ayrı bi yere yapsana cinsiyet takvimimini daha kolay buluruz yani o bakımdan şubat anneleri öle yapmışlar eşitlemişler kız erkek sayısını hayırlısı bakalım biz napacaz...

selinay eliye kızlar hayırlı uğurlu olsun ilk üç ayı bitirdiniz. en rahat aylara geçiş yaptınız darısı başımıza inşallah. ay siz doğum yapçanız biz daha beklicez üç hafta daha :KK70:

saol canım darısı başınıza doğumdan sonrada konuşuruz inşallah kızlar...:içelim:

arkadaşlar ben de hepinizin kadir gecesi mübarek olsun diyorum. Allah bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin ve hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
selinaycım benim de dün 3 ayım bitti. seninle çok yakın galiba tarihlerimiz.
arkadaşlar benim de çin takvimine erkek, doğum tarihlerimize gre kız çıkıyo. o yüzden ikili testi iple çekiyorum. inşallah doktorum bir şey söyler.
önceden cinsiyetini sonuna kadar öğrenmiycem derdim ama başına gelince dayanamıyo valla insan:)

aliyecim çoğu doktor erken sölemiyomuş artık cinsiyeti,benimkide sölemiyo dayanamayıp 14. haftada başka doktora gidecem-tatlicadiarzu-

kızlar bugün 2li testimin sonucunu aldım çok şükür iyi.benim dr de söylemedi.hamişler yasal olarak yani normalde kaçıncı haftada söylüyürlar ben de başka doktora gideceğim de...
zaten doktorum işinde uzman çok tutuluyor ama hiç ilgilenmiyor.sorularımı bile yanıtlamıyor sorabildiklerimi yanıtlıyor ama kendimi kapının dışında buluyorum beni stersli buluyor anladım sevmiyor beni ben de başka drye gideceğim artık.ne zaman gideyim?
kandiliniz mübarek olsun...

günaydın hafif grip basladı dün aksam bende boğazım yanıyo bi önerisi olan varmı moralim çok bozuk

ben de 10. haftada grip olmuştum.bitki çaylarından ve ilaçlardan uzak dur canım.ben hergün kocaman bir bardak taze taze sıkıp portakal,mandalina ve limon karışımı içtim.çok şükür ateşlenmeden atlattım.başın ağrırsa parol ya da gümüş renkli minoset içebilirsin.ateşin olursa hemen acile gidin.ya da dr unu ara.ateş bebeiş için çok tehlikeli.
geçmiş olsun.........a.s.

Günaydın Hamişler...
Herkese iyi kandiller öncelikle:) Yazıları okuyorum ve mutlu oluyorum, herkesin bebişi büyüyo, artık yavaş yavaş paylaştıklarımız kendi sıkıntılarımızdan çok bebeklerimizle ilgili olmaya başladı:) butterfly's benimde karnımda çok hafif belli olan bi çizgi var, hatta dün farkettim. Bugün 2li test günümüz bizim , bakalım neler olcak. Hem çok heyecanlıyım hem çok endişeli. Hayırlısı olsun hepimiz için.. Artık akşama yazarım yaşadıklarımızı..
Öptüm hepinizi, herkese huzurlu ve sağlıklı bi gün dilerima.s.

april naptın canım nasıl geçti muayene?
ense kalınlığı 1,5 mm boyu da 54,4 mm çıktı bebişimin.kan da verdim haftaya belli olacak sonuç.
bu arada bebiş gül gül öldürdü bizi.baş aşağı duruyordu amuda kalkmış gibi. :ecrin_bebek: dr bu şekilde ölçüm yapamam arkası da dönük dedi. -tatlicadiarzu- ne yaptıysak dönmedi sıpa.en son dr pes etti.bişiyler ye biraz da yürü 1 saat sonra yine bakalım dedi.tekrar geldik dr a yine aynı pozisyon.tam vazgeçiyorduk dr tamam dönüyor galiba dedi.yaramaz yan yattı sonunda da ölçüm yapılabildi. :roflol:

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.rabbim herkesin dualarını kabul etsin....

kızlar bugün 2li testimin sonucunu aldım çok şükür iyi.benim dr de söylemedi.hamişler yasal olarak yani normalde kaçıncı haftada söylüyürlar ben de başka doktora gideceğim de...
zaten doktorum işinde uzman çok tutuluyor ama hiç ilgilenmiyor.sorularımı bile yanıtlamıyor sorabildiklerimi yanıtlıyor ama kendimi kapının dışında buluyorum beni stersli buluyor anladım sevmiyor beni ben de başka drye gideceğim artık.ne zaman gideyim?

betülcüm normalde 16. haftada kesin belli oluyo ama 12. haftadada %60 söylüyo bazı doktorlar ben 15. haftada başka bi doktora daha gidiyim diyorum...

kızlar günaydın..midem hafifden bulanıyor gene yaw...neyse geçer galiba...kusmuyorum önemli olan o sanırım...

kızlar kotum zaten uzun zamandır gelmiyordu artık kumaşlarda gelmiyor:)) normalmi...ben kiloda almadım hatta 2 kilo verdim yavaş yavaş o kiloyuda alıyorum sanırım:)) ama pantolonun önü imiklenmiyor zorlasam iniklenir belki ama bebiş ezilirse korkuyorum....normalmi kızlar bu haftadan karnın çıkması aslında çıkıyor hisediyorum ...yemek yediğimde kasıklarım daha çok şişiyor ..ve eskiden yediğim gibi çok yemek yiyemiyorum..azar azar hasımsızlık oluyor normalmi sizlerdede varmı kızlar..

günaydın bebeklik canım yasadıkların normal ben yasamıyorum aynısını benim bayağı bi göbek vardı zaten belli olmuyo ama bi arkadasımla ben aynıyım oda 11.haftada önceden54 kiloydu 49 adüşmüş ama karnı çıktığı için pantolonlarım olmuyo dedi bayağıda belli karnı inanamadım görünce merak etme normal benim anca 4-5 aya cıkar annemde öyle olmuş hayırlısı bakalım

kızlar günaydın..midem hafifden bulanıyor gene yaw...neyse geçer galiba...kusmuyorum önemli olan o sanırım...

kızlar kotum zaten uzun zamandır gelmiyordu artık kumaşlarda gelmiyor:)) normalmi...ben kiloda almadım hatta 2 kilo verdim yavaş yavaş o kiloyuda alıyorum sanırım:)) ama pantolonun önü imiklenmiyor zorlasam iniklenir belki ama bebiş ezilirse korkuyorum....normalmi kızlar bu haftadan karnın çıkması aslında çıkıyor hisediyorum ...yemek yediğimde kasıklarım daha çok şişiyor ..ve eskiden yediğim gibi çok yemek yiyemiyorum..azar azar hasımsızlık oluyor normalmi sizlerdede varmı kızlar..

ben de topu topu 1 .5 kilo almışım ama göbüş çok çıktı.yeni kıyafetler aldım.çok güzel şeyler var bence sen de al hamiş pantolonu ama dışardan hiç öyle durmuyor normal yani....:teselli:

işte en sevmediğim doktor tipi doktor dediğin canayakın samimi olmalı bence en kısa zamanda doktorunu değiştir daha ilgili birini bul 12. haftadasın geç olmadan değiştir

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83-------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren--------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ ----------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
Lana01 -----------------------sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
nalan82 -----------------------sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
galatea79----------------------sat 29 haziran -- mdt 5 nisan
ekim29-------------------------sat 29 haziran—mdt 6 nisan
sapphire---------------------- -sat 30 haziran—mdt 6 nisan
betül19-------------------------sat 30 haziran –mdt 6 nisan
joliefr---------------------------sat 1 temmuz - mdt 1 nisan
meral_83 --------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan
gülemnur----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
eysan ------------------------- sat 1 temmuz -- mdt 7 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru ------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz -------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
aliye83--------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
ınspire---------------------------sat 4 temmuz –mdt 10 nisan
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan
özlem1979----------------------sat ? temmuz –mdt 11 nisan
necla80----------------------- --sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
kselma ------------------- ------sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
sinemsin2811 ----------------- sat 7 temmuz -- mdt 13 nisan
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
chosen---------------------------sat ? temmuz – mdt 14 nisan
april16 ------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 --------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- -----------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
prettybaby----------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
womanly -----------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
dozkan-------------------------- sat 11 temmuz - mdt 17 nisan
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan
nefisem ------------------------ sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
zerran81------------------------sat ?? temmuz – mdt 18 nisan
roseberry -----------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ----------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny--------------------------- -sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide --------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
demet -------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan
giznur---------------------------sat14 temmuz----mdt 20 nisan
dermanz------------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan
ebrartuba-----------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22
gonya --------------------------sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ -sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya -------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan
aprıl23---------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23----------------------- sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
Esennn ------------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
Omrumnaz--------------------- sat ?? temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN----------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan
bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan
sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan
eda_edanur----------------------sat 20 temmuz—mdt 26 nisan
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
tazefasülye---------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan
pırıl-------------------------- ---sat 22 temmuz –mdt 29 nisan
glnz --------------------------- sat 23 temmuz –mdt 29 nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???
burcu_arda------------------------ sat ?????????? mdt ???

kızlar bendeki listedeki - gittiğimiz doktorları sildim.
isterseniz bu listenin yanına cinsiyetleri yazabiliriz.
ben bayramda giremeyebilirim.
takibi birlikte yapalım isterseneniz.

kızlar bi ara kahverengi akıntım olmuştu hemen doktorumu aradım ve bana gel bakalım demişti şimdi yine aynı şey oldu ama bu sefer sabahtan beri akıntım var ve sanki akıntının rengi kahverenginden kırmızıya dönüşüyor gibi
çok korkuyorum şu an zor yazıyorum ellerim titriyor kızlar doktorumu aradım hemen gel dedi az sonra gidicem benim için dua edin ne olur inşallah kötü haberler vermez bana du a edin senağlamasenağlama

kızlar bi ara kahverengi akıntım olmuştu hemen doktorumu aradım ve bana gel bakalım demişti şimdi yine aynı şey oldu ama bu sefer sabahtan beri akıntım var ve sanki akıntının rengi kahverenginden kırmızıya dönüşüyor gibi
çok korkuyorum şu an zor yazıyorum ellerim titriyor kızlar doktorumu aradım hemen gel dedi az sonra gidicem benim için dua edin ne olur inşallah kötü haberler vermez bana du a edin senağlamasenağlama

canım inşaallah kötü bir şey yoktur,
doktordan sonra bizleri habersiz bırakma,
tüm kalbimizle dualarımız seninle...
:nazar:

slm kızlar geldim doktordan Allah ıma bin şükür bebeğimde bi problem yok yaşıyor kalbi atıyor neden böyle oluyor diye sordum doktora bazı gebeliklerde yaşanabilir dedi yine progestan verdi onu kullanacağım öyle korktumki o ultrasona bakarken çok sağolsun kızlar Allah hepimizie sorunsuz gebelik yaşatsın inşallah:çok üzgünüm:

herkese merhaba kızlar :CüvCüv: bursasu çok geçmiş olsun canım. hiç korkma, benim teyzemin doğum yapana kadar kanaması olmuş hep. aslan gibi evlatları var şimdiii hihoyyyt arada bir olur böyle kanamalar. dinlenin kızlar bol bol dinlenin. evet bayram öncesi ama olsun ha gayret, zor günler bitiyor :teytey:

X