- 9 Eylül 2008
- 1.009
- 34
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol seninde mübarek olsun. Benimkide 9 hafta ve çok imreniyorum şu 12 haftalık arkadaşlara zaman geçmiyo resmen en son gördüğümde zar zor görmüştük zaten pirinç kadar bile yoktu bakalım yarın neyle karşılaşıcam
selinay eliye kızlar hayırlı uğurlu olsun ilk üç ayı bitirdiniz. en rahat aylara geçiş yaptınız darısı başımıza inşallah. ay siz doğum yapçanız biz daha beklicez üç hafta daha
arkadaşlar ben de hepinizin kadir gecesi mübarek olsun diyorum. Allah bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin ve hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
selinaycım benim de dün 3 ayım bitti. seninle çok yakın galiba tarihlerimiz.
arkadaşlar benim de çin takvimine erkek, doğum tarihlerimize gre kız çıkıyo. o yüzden ikili testi iple çekiyorum. inşallah doktorum bir şey söyler.
önceden cinsiyetini sonuna kadar öğrenmiycem derdim ama başına gelince dayanamıyo valla insan:)
günaydın hafif grip basladı dün aksam bende boğazım yanıyo bi önerisi olan varmı moralim çok bozuk
Günaydın Hamişler...
Herkese iyi kandiller öncelikle:) Yazıları okuyorum ve mutlu oluyorum, herkesin bebişi büyüyo, artık yavaş yavaş paylaştıklarımız kendi sıkıntılarımızdan çok bebeklerimizle ilgili olmaya başladı:) butterfly's benimde karnımda çok hafif belli olan bi çizgi var, hatta dün farkettim. Bugün 2li test günümüz bizim , bakalım neler olcak. Hem çok heyecanlıyım hem çok endişeli. Hayırlısı olsun hepimiz için.. Artık akşama yazarım yaşadıklarımızı..
Öptüm hepinizi, herkese huzurlu ve sağlıklı bi gün dilerima.s.
kızlar bugün 2li testimin sonucunu aldım çok şükür iyi.benim dr de söylemedi.hamişler yasal olarak yani normalde kaçıncı haftada söylüyürlar ben de başka doktora gideceğim de...
zaten doktorum işinde uzman çok tutuluyor ama hiç ilgilenmiyor.sorularımı bile yanıtlamıyor sorabildiklerimi yanıtlıyor ama kendimi kapının dışında buluyorum beni stersli buluyor anladım sevmiyor beni ben de başka drye gideceğim artık.ne zaman gideyim?
kandiliniz mübarek olsun...
kızlar günaydın..midem hafifden bulanıyor gene yaw...neyse geçer galiba...kusmuyorum önemli olan o sanırım...
kızlar kotum zaten uzun zamandır gelmiyordu artık kumaşlarda gelmiyor:)) normalmi...ben kiloda almadım hatta 2 kilo verdim yavaş yavaş o kiloyuda alıyorum sanırım:)) ama pantolonun önü imiklenmiyor zorlasam iniklenir belki ama bebiş ezilirse korkuyorum....normalmi kızlar bu haftadan karnın çıkması aslında çıkıyor hisediyorum ...yemek yediğimde kasıklarım daha çok şişiyor ..ve eskiden yediğim gibi çok yemek yiyemiyorum..azar azar hasımsızlık oluyor normalmi sizlerdede varmı kızlar..
kızlar bugün 2li testimin sonucunu aldım çok şükür iyi.benim dr de söylemedi.hamişler yasal olarak yani normalde kaçıncı haftada söylüyürlar ben de başka doktora gideceğim de...
zaten doktorum işinde uzman çok tutuluyor ama hiç ilgilenmiyor.sorularımı bile yanıtlamıyor sorabildiklerimi yanıtlıyor ama kendimi kapının dışında buluyorum beni stersli buluyor anladım sevmiyor beni ben de başka drye gideceğim artık.ne zaman gideyim?
kandiliniz mübarek olsun...
kızlar bi ara kahverengi akıntım olmuştu hemen doktorumu aradım ve bana gel bakalım demişti şimdi yine aynı şey oldu ama bu sefer sabahtan beri akıntım var ve sanki akıntının rengi kahverenginden kırmızıya dönüşüyor gibi
çok korkuyorum şu an zor yazıyorum ellerim titriyor kızlar doktorumu aradım hemen gel dedi az sonra gidicem benim için dua edin ne olur inşallah kötü haberler vermez bana du a edin senağlamasenağlama